Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172
Odg: Apatinski paprikaš By: kviskons Date: 03 Jun 2011, 09:51:09
Volim sve varijante... he he
Odg: Apatinski paprikaš By: zivko_89 Date: 03 Jun 2011, 10:03:16
I tata bi sine... :lol: :lol: :bye:
Odg: Apatinski paprikaš By: dalibor Date: 26 Jun 2011, 19:49:55
Evo i javno da pohvalim kolegu Dunavski Plicak za papriku, odlicna  :thumbup:


Prvi put sam spremao riblji paprikas, evo kako je to izgledalo na kraju.  :cheesy:


Odg: Apatinski paprikaš By: Zeljkoru Date: 27 Jun 2011, 21:29:15
Uh Dale,izgleda odlicno!
Odg: Apatinski paprikaš By: Bigash Date: 04 Jul 2011, 11:31:57
E napokon skuvah apatinski papras neki dan , 2 kila sharana, glava i rep od soma i jedna stukshnica, metalac kotlic napokon, sve zbubao i 45 min na jaku vatru od brezu, bio je skoro ko adminov ! :ok:
Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 04 Jul 2011, 12:48:00
 smiley033

Samo za bigasha :cheesy:

:bye:






:cool:

Odg: Apatinski paprikaš By: Bigash Date: 04 Jul 2011, 13:02:35
Ljigavac je  :ok:


Al ti slaba boja na papras !  :cool: :cheesy:
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 04 Jul 2011, 13:32:48
Dobra felna :thumbup:

Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 04 Jul 2011, 13:47:21
Uhvatiš, skuvaš, pojedeš (nadam se da nisam slovo pogrešio) :rolleyes: :lol: e to je posao  smiley116
Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 04 Jul 2011, 14:28:01
Baš tako  :ok:

A elesar felna je kamionska, za papras i roštilj dušu dala, i za najveći kotlić je dobra :thumbup:


Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 05 Jul 2011, 14:53:29
Odlicna :thumbup: ,samo ja sam kontao kad budem pravio rostilj uzidacu je u plocu :takoje: odlicno usmerava toplotu,a i dobija cug od dole :thumbup:   
Recepat za riblji papras by Dule:
Uzmes dva zrna kukuruza,odes na Dunav i upecas sarana(tu 2kile)....... :lol:
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 11 Jul 2011, 23:09:26

Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 14 Jul 2011, 11:20:41
   :takoje: :bye:
Odg: Apatinski paprikaš By: KOSAVA Date: 14 Jul 2011, 14:13:19
Nedavno se razvezla prica o kvalitetu pojedinih recepata i paprikasa sa raznim misljenjima o tome koji je najbolji. Moj stav je vec poznat da od "Apatinskog" nema bolji na ovim nasim prostorima.  Kad jedan novokomponovani pecaros zapenio da on ima bolji recept i red je da mu udovoljimo njegovu zelju da dokaze svoje kulinarske sposobnosti. Zove na rucak, seli u ladovinu, kotlic krcka ja  bacim oko ono retko vidis dno kotlica. Sta je ovo pitam? kaze "coorbaaaa prava, 9 jezika govori". Natrpao neku leskovacku feferonu, voda skoro bela, u tanjiru vidis na dnu vrstu proizvodjaca. Nemogu da verujem sta vidim, a jos vise kad cujem reci pohvale ostalih kolega sve mislim iz pristojosti, ali to je stvarno stanje sto ukazuje da se moze pojesti sve i svasta. Osim ljutine koja me neprekidno podsecala na lepi grad Leskovac, drugo i nisam mogao osetiti u toj "cooorbiii", jednostavno retka dobro zaljucena voda sa raskuvanom ribom(steta sarana i soma) setih se tada i kolege @barjaka i "6 supenih kasika ljute". Na ovom rucku birao sam samo przenu ribu. Ostalo mi je bilo previse i gledati izbezumljene face sa grascima znoja na celu kako se hvataju za kutljacu. Nakon nekoliko dana spremio sam paprikas po receptu apatinskih majstora !(dobio od pikemana)ni brze ni jednostavnije ni ikada bolje ni ukusnije. Pozvao isto drusvo i proslonedeljnog"majstora riblje corbe" kojemu je rodjeni brat tada rekao ono sto sam i sam mislio"*ebala te tvoja tvrdoglavost i riblja cooorbaaa". Znaci, po ko zna koji puta tvrdim da je Apatinski  paprikas  naj. naj. 
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 14 Jul 2011, 20:59:36
E moj Košava stari vuče pa zar te mogu navuć i nasankat svi i svako što se tiče paprikaša ja sam ih pojeo barem stotine nemogu reć koji je bolji od kojega a imao sam priliku od takvih  kuhara da probam nešto poput kisele čorbe je bio a dno se nazire čak i u crvenom tanjuru  kuhao sam i po takmičenjima i kad sam probao paprikaš prvaka definitivno sam odustao kod nas se zna unaprijed ko je prvi drugi i redom a ti ako nemaš gdje pojest dobar paprikaš imam ja jednog prijatelja u Apatinu on će ti skuhat neću reći vrhunski ali među deset najboljih što sam jeo a taj o komu govorim je naš admin glavom i bradom svaki puta kad on kuha bude mi bolji i bolji nije da ga hvalim ali njegov mi je uvjek legao ko melem na ranu  :takoje: :ok: :thumbup:  jedino ja kuham bolje od njega al on to neće da prizna  :no: :lol: :lol: :lol: :lol: