Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174
Odg: Apatinski paprikaš By: KOSAVA Date: 19 April 2013, 09:37:13
Ma to @barjak preteruje  :rolleyes: voli ljuce, pa to ti je sipa "pet sest kasika". :lol: smiley033
Odg: Apatinski paprikaš By: meda Date: 27 April 2013, 22:17:51

  Moj prvi samostalni apatinac. Sta reci, od podne do sad sedeli gosti, kazu da je uspeo. 3 kg sarana i 2 kg soma, paprika Draganova iz Apatina. Ostalo po Pikemanovim instrukcijama. Evo kako je bilo







Hvala na pomoci Pikeman ako si blizu navrati sutra, ostalo je, ne bas mnogo, ali bice ...  :thumbup:
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 27 April 2013, 22:30:23
Drago mi je da je skuvan kako treba. :thumbup:
Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 27 April 2013, 23:26:32
 U startu greska, ja kuvam na felni a pikeman na zemlji lozi  :cheesy: :wink:
Znaci nije bas pikemanov recept hehehee....



Tapatalk

Odg: Apatinski paprikaš By: KOSAVA Date: 28 April 2013, 10:25:00
Citat: meda poslato 27 April 2013, 22:17:51
  Moj prvi samostalni apatinac. Sta reci, od podne do sad sedeli gosti, kazu da je uspeo. 3 kg sarana i 2 kg soma, paprika Draganova iz Apatina. Ostalo po Pikemanovim instrukcijama. Evo kako je bilo







Hvala na pomoci Pikeman ako si blizu navrati sutra, ostalo je, ne bas mnogo, ali bice ...  :thumbup:

Bravo medo :tongue: sad neces druge recepte ni da koristis :no:
PS: Trava ko na "Dedinje" :tongue:
      Pripremi makaze za zivicu i srecan rad! :cheesy: smiley033
      Eh, da nemozes da kuvas apatinski paprikas sa lavom u ruci nego jelenko samo dolazi u obzir :lol: mora biti sve u znaku Apatina :rolleyes: smiley033
Odg: Apatinski paprikaš By: kico Date: 28 April 2013, 10:50:21
boja vrhunska,odma mi se otvorio apetit :thumbup:
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 28 April 2013, 11:45:28
Dobra paprika :cheesy:
Odg: Apatinski paprikaš By: meda Date: 28 April 2013, 23:30:05

Svi koji su jeli bili su odusevljeni, a mozda i nisu imali prilike da probaju bolji. Ali jedna stvar je ziva istina, ovog puta sam se uverio - paprika igra presudnu ulogu kad se sprema apatinac

 
PS: Trava ko na "Dedinje" :tongue:
      Pripremi makaze za zivicu i srecan rad! :cheesy: smiley033
     
[/quote]

  Znam da me ceka, ne staj mi na muku, samo necu makaze nego elekt. trimer  :smiley:
Odg: Apatinski paprikaš By: kviskons Date: 18 Maj 2013, 20:41:23
Jedan "deseterac" (za 10 osoba)


Odg: Apatinski paprikaš By: Trksi Date: 18 Maj 2013, 21:47:51
Evo ljudi da se i ja upisem u listu.
Puno puta sam kuho fis paprikas ali uvjek na isti sistem, znaci dinstanje luka i sve ostalo.
Ovo je prvi puta da sam radio na Apatinski nacin i od sad pa nadalje i u buduce samo ta receptura dolazi u obzir.
smiley033

Bilo je tu malo i pecene ribe na sistem tanjurace ali u teflon tavi, da se iskoristi zar.
Odg: Apatinski paprikaš By: KOSAVA Date: 22 Maj 2013, 12:35:24
Vetar nije bio normalan, pa se krckalo umesto rostilja. Snimatelj mi podbacio  :rolleyes: tako da se  ne vidi unutrasnjost, ali verujte mi na rec bio je odlican prikas.  :takoje:   Felna je u fazi nabavke, a priprema potpale i vrbovine vec realizovana.  :cheesy:  smiley033






Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 26 Maj 2013, 16:05:26
Šaranče od 2,5 kg - paprikaš za tri osobe... :rolleyes:


Odg: Apatinski paprikaš By: knezevic76 Date: 26 Maj 2013, 18:14:15
A jel su Apatinci patentirali paprikaš tj. brendirali....;D
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 26 Maj 2013, 18:27:01
Nažalost....ne!
Čekamo valjda da to prvo urade monoštorci ili somborci pa ce nam ceo svet opet biti kriv.....kao u slučaju ajvara i šljivovice :smiley:
Odg: Apatinski paprikaš By: apatinac Date: 26 Maj 2013, 20:19:16
Ma more da ga brendira ko 'oće, al' nemore biti k'o kod nas ... :wink: