Odg: Apatinski paprikaš By: KOSAVA Date: 19 April 2013, 09:37:13
Ma to @barjak preteruje

voli ljuce, pa to ti je sipa "pet sest kasika".
Odg: Apatinski paprikaš By: meda Date: 27 April 2013, 22:17:51
Moj prvi samostalni apatinac. Sta reci, od podne do sad sedeli gosti, kazu da je uspeo. 3 kg sarana i 2 kg soma, paprika Draganova iz Apatina. Ostalo po Pikemanovim instrukcijama. Evo kako je bilo





Hvala na pomoci Pikeman ako si blizu navrati sutra, ostalo je, ne bas mnogo, ali bice ...

Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 27 April 2013, 22:30:23
Drago mi je da je skuvan kako treba.

Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 27 April 2013, 23:26:32
U startu greska, ja kuvam na felni a pikeman na zemlji lozi

Znaci nije bas pikemanov recept hehehee....
Tapatalk
Odg: Apatinski paprikaš By: KOSAVA Date: 28 April 2013, 10:25:00
Citat: meda poslato 27 April 2013, 22:17:51
Moj prvi samostalni apatinac. Sta reci, od podne do sad sedeli gosti, kazu da je uspeo. 3 kg sarana i 2 kg soma, paprika Draganova iz Apatina. Ostalo po Pikemanovim instrukcijama. Evo kako je bilo





Hvala na pomoci Pikeman ako si blizu navrati sutra, ostalo je, ne bas mnogo, ali bice ... 
Bravo medo

sad neces druge recepte ni da koristis
PS: Trava ko na "Dedinje"

Pripremi makaze za zivicu i srecan rad!
Eh, da nemozes da kuvas apatinski paprikas sa lavom u ruci nego jelenko samo dolazi u obzir

mora biti sve u znaku Apatina

Odg: Apatinski paprikaš By: kico Date: 28 April 2013, 10:50:21
boja vrhunska,odma mi se otvorio apetit

Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 28 April 2013, 11:45:28
Dobra paprika

Odg: Apatinski paprikaš By: meda Date: 28 April 2013, 23:30:05
Svi koji su jeli bili su odusevljeni, a mozda i nisu imali prilike da probaju bolji. Ali jedna stvar je ziva istina, ovog puta sam se uverio - paprika igra presudnu ulogu kad se sprema apatinac
PS: Trava ko na "Dedinje"

Pripremi makaze za zivicu i srecan rad!
[/quote]
Znam da me ceka, ne staj mi na muku, samo necu makaze nego elekt. trimer

Odg: Apatinski paprikaš By: kviskons Date: 18 Maj 2013, 20:41:23
Jedan "deseterac" (za 10 osoba)

Odg: Apatinski paprikaš By: Trksi Date: 18 Maj 2013, 21:47:51
Evo ljudi da se i ja upisem u listu.
Puno puta sam kuho fis paprikas ali uvjek na isti sistem, znaci dinstanje luka i sve ostalo.
Ovo je prvi puta da sam radio na Apatinski nacin i od sad pa nadalje i u buduce samo ta receptura dolazi u obzir.



Bilo je tu malo i pecene ribe na sistem tanjurace ali u teflon tavi, da se iskoristi zar.
Odg: Apatinski paprikaš By: KOSAVA Date: 22 Maj 2013, 12:35:24
Vetar nije bio normalan, pa se krckalo umesto rostilja. Snimatelj mi podbacio

tako da se ne vidi unutrasnjost, ali verujte mi na rec bio je odlican prikas.

Felna je u fazi nabavke, a priprema potpale i vrbovine vec realizovana.
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 26 Maj 2013, 16:05:26
Šaranče od 2,5 kg - paprikaš za tri osobe...

Odg: Apatinski paprikaš By: knezevic76 Date: 26 Maj 2013, 18:14:15
A jel su Apatinci patentirali paprikaš tj. brendirali....;D
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 26 Maj 2013, 18:27:01
Nažalost....ne!
Čekamo valjda da to prvo urade monoštorci ili somborci pa ce nam ceo svet opet biti kriv.....kao u slučaju ajvara i šljivovice

Odg: Apatinski paprikaš By: apatinac Date: 26 Maj 2013, 20:19:16
Ma more da ga brendira ko 'oće, al' nemore biti k'o kod nas ...
