Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174
Odg: Apatinski paprikaš By: mobi dik Date: 28 Mart 2016, 21:22:40
sale ovo baš dobro izgleda ,a po ložištu bi se reklo da se malo malo krčka
Odg: Apatinski paprikaš By: WoodooSale Date: 29 Mart 2016, 08:15:54
@ mobi dik - hvala, pa da znaš da si u pravu, mislim da je to ložište ako već nije, jako blizu četvorocifrenom broju paprasa  :thumbup:
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 29 April 2016, 13:52:46
Skrčkan pre sat vremena... smiley116


Odg: Apatinski paprikaš By: SlavenKum Date: 11 Maj 2016, 20:28:55
Super upustva za paprikas
Odg: Apatinski paprikaš By: laki22 Date: 11 Maj 2016, 21:03:02
kako vam se riba ne raspadne, ja je stavim 25 min pa ostanu dugmici samo od nje...

evo danasnja brzinska sa dunava...


Odg: Apatinski paprikaš By: SlavenKum Date: 11 Maj 2016, 21:06:20
Izgleda ekstra  sigurno je i ukusan!!!
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 11 Maj 2016, 21:11:15
Citat: laki22 poslato 11 Maj 2016, 21:03:02
kako vam se riba ne raspadne, ja je stavim 25 min pa ostanu dugmici samo od nje...
Usoli ribu veče pre kuvanja, neće se raspasti i biće ukusnija.



Jučerašnji, od babušaka i terpana... :cheesy:


Odg: Apatinski paprikaš By: laki22 Date: 11 Maj 2016, 21:17:06
vidis, to je meni problem  :smiley: ... danas me zvali u pola 2 da odemo, u 3 smo bili na dunavu... nemam vremena kad je tako na ispad
Odg: Apatinski paprikaš By: no names Date: 11 Maj 2016, 21:27:17
Stize "Kis" paprika najzad  :lol: Vrba spremna jos od jesenas....jos da prodje zabrana i onda 35min patnje  :lol:
Odg: Apatinski paprikaš By: Sa_le Date: 11 Maj 2016, 21:50:20
 A ona fora sa sircetom ili limunom prije stavljanja u kotlic laki? Ja je i posolim prije bar neko vrijeme i blago spricnem sircetom ili limunom.

Spojene poruke: 11 Maj 2016, 21:51:09

p.s Na slici ne izgleda da se raspalo, izgleda  :ok:
Odg: Apatinski paprikaš By: laki22 Date: 11 Maj 2016, 22:06:20
bil koja kiselina, pa i paradajz... al e 15 min kao ja  :smiley:
Odg: Apatinski paprikaš By: Sa_le Date: 11 Maj 2016, 22:13:39
 Pa da. Ja to uradim na pocetku spremanja, e sada koliko je to prije ubacivanja u kotlic je relativno skroz.
Odg: Apatinski paprikaš By: kviskons Date: 06 Jun 2016, 11:19:04
U petak je pao jedan veci (oko 16-17 litara).
Tri sarana iz Ecke i jedan som.
Paprika Kish iz Bezdana.
Bilo vece drustvo, ali slabo nesto jedu kuvanu ribu.

Moracu da im odrzim predavanje i ponovim seansu.

:smiley: :smiley:
Odg: Apatinski paprikaš By: laki22 Date: 06 Jun 2016, 12:32:15
ima nas koji volimo kuvanu ribu  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Odg: Apatinski paprikaš By: kviskons Date: 06 Jun 2016, 13:51:24
Ne sumnjam, i ja sam jeo do iznemoglosti.  :rolleyes: