Odg: Apatinski paprikaš By: mobi dik Date: 28 Mart 2016, 21:22:40
sale ovo baš dobro izgleda ,a po ložištu bi se reklo da se malo malo krčka
Odg: Apatinski paprikaš By: WoodooSale Date: 29 Mart 2016, 08:15:54
@ mobi dik - hvala, pa da znaš da si u pravu, mislim da je to ložište ako već nije, jako blizu četvorocifrenom broju paprasa
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 29 April 2016, 13:52:46
Skrčkan pre sat vremena...
Odg: Apatinski paprikaš By: SlavenKum Date: 11 Maj 2016, 20:28:55
Super upustva za paprikas
Odg: Apatinski paprikaš By: laki22 Date: 11 Maj 2016, 21:03:02
kako vam se riba ne raspadne, ja je stavim 25 min pa ostanu dugmici samo od nje...
evo danasnja brzinska sa dunava...
Odg: Apatinski paprikaš By: SlavenKum Date: 11 Maj 2016, 21:06:20
Izgleda ekstra sigurno je i ukusan!!!
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 11 Maj 2016, 21:11:15
Citat: laki22 poslato 11 Maj 2016, 21:03:02
kako vam se riba ne raspadne, ja je stavim 25 min pa ostanu dugmici samo od nje...
Usoli ribu veče pre kuvanja, neće se raspasti i biće ukusnija.
Jučerašnji, od babušaka i terpana...
Odg: Apatinski paprikaš By: laki22 Date: 11 Maj 2016, 21:17:06
vidis, to je meni problem
... danas me zvali u pola 2 da odemo, u 3 smo bili na dunavu... nemam vremena kad je tako na ispad
Odg: Apatinski paprikaš By: no names Date: 11 Maj 2016, 21:27:17
Stize "Kis" paprika najzad
Vrba spremna jos od jesenas....jos da prodje zabrana i onda 35min patnje
Odg: Apatinski paprikaš By: Sa_le Date: 11 Maj 2016, 21:50:20
A ona fora sa sircetom ili limunom prije stavljanja u kotlic laki? Ja je i posolim prije bar neko vrijeme i blago spricnem sircetom ili limunom.
Spojene poruke: 11 Maj 2016, 21:51:09p.s Na slici ne izgleda da se raspalo, izgleda
Odg: Apatinski paprikaš By: laki22 Date: 11 Maj 2016, 22:06:20
bil koja kiselina, pa i paradajz... al e 15 min kao ja
Odg: Apatinski paprikaš By: Sa_le Date: 11 Maj 2016, 22:13:39
Pa da. Ja to uradim na pocetku spremanja, e sada koliko je to prije ubacivanja u kotlic je relativno skroz.
Odg: Apatinski paprikaš By: kviskons Date: 06 Jun 2016, 11:19:04
U petak je pao jedan veci (oko 16-17 litara).
Tri sarana iz Ecke i jedan som.
Paprika Kish iz Bezdana.
Bilo vece drustvo, ali slabo nesto jedu kuvanu ribu.
Moracu da im odrzim predavanje i ponovim seansu.
Odg: Apatinski paprikaš By: laki22 Date: 06 Jun 2016, 12:32:15
ima nas koji volimo kuvanu ribu
Odg: Apatinski paprikaš By: kviskons Date: 06 Jun 2016, 13:51:24
Ne sumnjam, i ja sam jeo do iznemoglosti.