Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174
Odg: Apatinski paprikaš By: laki22 Date: 26 Januar 2014, 20:30:05
tooo srki  :ok:
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 02 Februar 2014, 14:27:27
Košava danima ne posustaje... ipak nije sprečila da se zavrti kotlić. smiley111


Odg: Apatinski paprikaš By: KOSAVA Date: 02 Februar 2014, 22:19:59
Ma taman posla da posustajem :lol:,  a da ti je paprikaš odlican ispao vidi se iz priložene slike. Mora da je bio pravo gust, baš kako i treba. :thumbup: smiley033
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 09 Februar 2014, 14:30:38


Da se zna da je nedelja. :takoje:
poslato iz mog kotlića


Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 11 Februar 2014, 19:17:34
Rade Dražić - Odža u emisiji "Dodati život godinama" Radio-televizije Vojvodine.


Odg: Apatinski paprikaš By: DuleN Date: 11 Februar 2014, 19:25:07
Ne mogu a da ne kazem: SVAKA CAST !!!
Odg: Apatinski paprikaš By: jovicabor30 Date: 11 Februar 2014, 19:47:16
 smiley033 vidi, vidi Radeta majstorcine  :tongue: smiley116,odma sam smiley114 smiley015 pozdravite ga.
Odg: Apatinski paprikaš By: CostaK Date: 12 Februar 2014, 23:28:41
Ajde evo danas da za neke koje zanima postavim foto pricu sa kuvanja paprikasa...iako su uslovi bili katastrofa sa kisom i vetrom ipak nismo posustali.
Napomena: kuvar je 2x osvojio Zlatni kotlic i 1x bio III ali u vreme dok se to osvajalo a ne dobijalo po partijskoj liniji...

13:29 pristavljanje


13:50 upravo prokuvao...


13:53 ubacena paprika, extra kvaliteta, kupljena kod "babe" u Backoj Topoli


14:00 dodaje se paradajz, gust, obavezno domaci


14:31 prvo i zadnje probavanje, cisto da se vidi da li treba jos soli, posle toga se vise ne lozi, samo se malo spusta kotlic


14:36 vozi Miskoooooo


Posle klasika...ide svojim tokom...


Odg: Apatinski paprikaš By: Majdan Date: 13 Februar 2014, 15:15:22
Nemanja kad dođemo na kampovanje moramo jedan zavrteti.
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 13 Februar 2014, 15:59:25
Kosta slikice su  :ok:
Fali samo zvuk...... i pucketanje :cool:




Odg: Apatinski paprikaš By: CostaK Date: 13 Februar 2014, 16:35:49
Citat: Majdan poslato 13 Februar 2014, 15:15:22
Nemanja kad dođemo na kampovanje moramo jedan zavrteti.

MAJDAN??

Hehehe...sad znam ko si   smiley033

Pa znas da za to nema greske...i onaj kad ste bili prosli nije bio los   :clap2:
Odg: Apatinski paprikaš By: budayu Date: 13 Februar 2014, 17:24:30


Posle klasika...ide svojim tokom...


PA....KOSTA...ne sumnjam da je paprikas bio dobar,ali, BOJA bas i nije neka..... :lol: :lol:
Odg: Apatinski paprikaš By: CostaK Date: 13 Februar 2014, 23:53:14
Hehehe...kakvu masinu od mobilnog ima ovo je jos i dobro...
Boja je bila extra a o ukusima se moze raspravljati...moze boja da se pojaca ali onda si preterao sa paprikom...  ;)
Odg: Apatinski paprikaš By: srdjo_ Date: 14 Februar 2014, 00:28:55
A moze i paprika da ima za nekog losa boju a ukus bude dobar i obrnuto  :takoje:
Odg: Apatinski paprikaš By: CostaK Date: 14 Februar 2014, 00:32:17
E pa ima i toga a imao sam situacija da paprika i ukus budu vrh vrhova a boja nekako njanjava...
S obzirom kakve paprike uzimamo bude tu svasta, ova je bas proverena samo sto mi je komplikovano doci do nje. Imajuci u vidu kakve farbe se koriste i hemija koju nam trpaju cini mi se da ce bledja boja biti garant prirodnije paprike...