Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174
Odg: Apatinski paprikaš By: NEBO Date: 06 Jun 2016, 14:43:02
Šaran iz paprikaša je odličnog ukusa, nažalost većina to ne zna, pa im se svašta priviđa kad im se ponudi da probaju.
Volim takve jer mi uvek ostane koji komad više  :rolleyes:
Odg: Apatinski paprikaš By: zex.raseta Date: 06 Jun 2016, 14:57:24
Greota je ne pojesti lepu ' potkovicu' iz apatinca  :takoje: . Domaći široki rezanci su posebna priča  :cheesy: . Neiskusni probajte pa podelite utiske   :takoje: .
Odg: Apatinski paprikaš By: Kiki Date: 12 Avgust 2016, 07:35:15
Prvi put kuvam i prezadovoljan ! Sve je opuvano za pola sata. Bilo je degustatora koji su probali po cetiri tanjira ! Posto je sve najlepse prvi put znam da ga ovako vise necu skuvati nikad....

apatinski paprikas
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 12 Avgust 2016, 21:40:58
Današnji... od deverike i babuške.


Odg: Apatinski paprikaš By: StokaNenormalna Date: 12 Avgust 2016, 22:19:25
Kako odvojis kosti iz babuske?!
Ili kuvas dok se i kosti ne skuvaju toliko, da se same raspadnu, pa budu jestive i one?
Odg: Apatinski paprikaš By: obradmiki Date: 12 Avgust 2016, 23:21:52
Sefe lep papras ,ima da stavim jedan u nedelju njam ,njam
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 13 Avgust 2016, 10:10:48
Kad nema šarana dobra je i krupnija bela riba. :rolleyes: Kosti ostaju gde jesu, malo paziš kada jedeš deo iznad kičme, a možeš da jedeš samo rebarca, tu su kosti krupne. :cheesy:
Odg: Apatinski paprikaš By: KOSAVA Date: 20 Avgust 2016, 10:17:17
Odakle sad to :question: smiley033

Odg: Apatinski paprikaš By: Sax Date: 20 Avgust 2016, 10:33:47
Udarila kriza i u Apatinu... :lol:
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 20 Avgust 2016, 13:37:32
Pecajući na fider ulovi se dosta krupnih deverika, dosadile su pečene pa je red da se koji put i kotilić zavrti... :cheesy:
Odg: Apatinski paprikaš By: laki22 Date: 20 Avgust 2016, 14:43:38
papras od cistih deverika je odlican  :ok:
Odg: Apatinski paprikaš By: zolja Date: 28 Avgust 2016, 09:24:37
Jedan somborski od juče posle pecanja......





Odg: Apatinski paprikaš By: marina1983 Date: 28 Avgust 2016, 20:56:44



Jedan današnji!
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 25 Septembar 2016, 20:54:25
Od mrene - čorba odlična :ok:, kome nije teško da birka koske i meso valja. :cheesy:


Odg: Apatinski paprikaš By: soldier Date: 25 Septembar 2016, 22:48:58




od danasnje mrene, glava smudja i tolstolobika u blokovima na plinu
:)