Odg: Apatinski paprikaš By: Damir Date: 05 Decembar 2008, 10:02:28
drastična domače je domače ali ni sva domača paprika nije dobra
Odg: Apatinski paprikaš By: Hauba Date: 05 Decembar 2008, 15:02:10
Prijatelju moj, pa ti meni zaista ne vjerujes da sam jeo ribu, auuuuuuuuuuuuu kakvo ruzno
mnjenje imate o meni



A mister Mamijo je posluzio klopicu. Svakome po komad ribljeg mesa,
da nebih doslo do tuce i krvi


Odg: Apatinski paprikaš By: mamijo Date: 05 Decembar 2008, 15:24:12
Ja svedok, sabro je ovu glavu od babushku ..... samo tako ...

A i Haubina dichica zlatna su jela chorbicu, tako da nije smela biti nesto ljuta ....

Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 05 Decembar 2008, 16:42:54
Ma shalimo se malo

Lep kotlitj sa stalkom

jel to gusani ili mi se samo chini

Odg: Apatinski paprikaš By: Hauba Date: 06 Decembar 2008, 08:06:07
To je liveno gvozdje. Tezak je ko sam vrag, ali odlicno zadrzava toplotu.

Unutra smo ubacili sharana i klena, drugo nijesmo imali


dok nismo ubacili ribu, papras je imao ljepu narandjastu boju.....

Corbica zaista nije bila ljuta, ali se Roberto znojio ko malo prase.
Moja zlatna zenica se odmah skinula i dala mu vlazni obkladak. Sve za prijatelje


Odg: Apatinski paprikaš By: joja Date: 13 Decembar 2008, 23:55:37
ljudi jel prvo dinstate luk na malo ulja ili sve trpate odjednom (luk+riba+voda+na kraju paprika)????....cini mi se da vidim na nekim slikama da sve trpate odjednom....
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 14 Decembar 2008, 00:02:48
Bez dinstanja luka, i sve odjednom.

Odg: Apatinski paprikaš By: Hauba Date: 14 Decembar 2008, 15:44:31
Citat: joja poslato 13 Decembar 2008, 23:55:37
ljudi jel prvo dinstate luk na malo ulja ili sve trpate odjednom (luk+riba+voda+na kraju paprika)????....cini mi se da vidim na nekim slikama da sve trpate odjednom....
Care, onaj tvoj papras od jezika sa Tise nemogu zaboravit

Obavezno prvo dinstam luk na malko ulja. Ja ga i malko posolim, da se lepse raspusti.
To radim na vrlo laganoj vatrici, pa moze da potraje i sat vremena, zavisi od kolicine.
Odg: Apatinski paprikaš By: joja Date: 14 Decembar 2008, 22:13:10
ma naravno,i ja ga uvek dinstam,ali hocu i da probam jednom i ovako da skuvam...taj deo kuvanja kotlica uvek mi najvise prija

...dakle da ponovim...luk+riba+voda sve odjednom...
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 14 Decembar 2008, 22:58:43
Citat: joja poslato 14 Decembar 2008, 22:13:10
...dakle da ponovim...luk+riba+voda sve odjednom...
+ so i paprika...
I ja ga uvek dinstam, ali samo kod ribljeg ne.
Odg: Apatinski paprikaš By: mamijo Date: 15 Decembar 2008, 10:41:25
Ja uvek prvo dinstam luk ... nevolem da ga VIDIM na kraju ....
PS Dinstam luk .. dinstam ... zagori

, bacim sve

, secem novi luk

... dinstam ... dinstam .....

Odg: Apatinski paprikaš By: white Date: 15 Decembar 2008, 11:09:05
Sreca pa sas smudja ne dinstas luk ... inace bi dicica danas ostala gladna

Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 15 Decembar 2008, 12:25:58
Citat: mamijo poslato 15 Decembar 2008, 10:41:25
Ja uvek prvo dinstam luk ... nevolem da ga VIDIM na kraju ....
PS Dinstam luk .. dinstam ... zagori
, bacim sve
, secem novi luk
... dinstam ... dinstam ..... 
Mora da mnogo plačeš dok dinstaš i sečeš u nedogled?

Odg: Apatinski paprikaš By: mamijo Date: 15 Decembar 2008, 13:01:25
Suze ronim .... al tek ako me mrzi da secem ja blendam luk u blenderu .... brate miNli kad otvorim blender ... samo se laganini onesvestim ....
Odg: Apatinski paprikaš By: EsoX Date: 23 Decembar 2008, 13:49:02
Mamijo ni u PS-u ne bi mogao da lepsu boju


Ja luk ne distam vec ga ubacim zajedno sa ribom, vodom, paprikom.... a u poslednje vreme sve cesce umesto sirovog luka koristim suseni ili luk u prahu.... suseni luk obicno u blenderu jos malo usitnim...