Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174
Odg: Apatinski paprikaš By: Damir Date: 05 Decembar 2008, 10:02:28
drastična domače je domače ali ni sva domača paprika nije dobra
Odg: Apatinski paprikaš By: Hauba Date: 05 Decembar 2008, 15:02:10
Prijatelju moj, pa ti meni zaista ne vjerujes da sam jeo ribu, auuuuuuuuuuuuu kakvo ruzno
mnjenje imate o meni :sad: :embarassed: :sad:






A mister Mamijo je posluzio klopicu. Svakome po komad ribljeg mesa,
da nebih doslo do tuce i krvi :rlol: :rlol: :lol: :lol: smiley033




Odg: Apatinski paprikaš By: mamijo Date: 05 Decembar 2008, 15:24:12
Ja svedok, sabro je ovu glavu od babushku ..... samo tako ... :takoje: :takoje: :takoje: :tongue:

A i Haubina dichica zlatna su jela chorbicu, tako da nije smela biti nesto ljuta ....  :takoje: :takoje:
Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 05 Decembar 2008, 16:42:54
Ma shalimo se malo  :wink:
Lep kotlitj sa stalkom :ok: jel to gusani ili mi se samo chini :huh:
Odg: Apatinski paprikaš By: Hauba Date: 06 Decembar 2008, 08:06:07
To je liveno gvozdje. Tezak je ko sam vrag, ali odlicno zadrzava toplotu. :takoje: :takoje:

Unutra smo ubacili sharana i klena, drugo nijesmo imali :embarassed: :embarassed:



dok nismo ubacili ribu, papras je imao ljepu narandjastu boju.....



Corbica zaista nije bila ljuta, ali se Roberto znojio ko malo prase.
Moja zlatna zenica se odmah skinula i dala mu vlazni obkladak. Sve za prijatelje :rlol: :rlol: :rlol:





Odg: Apatinski paprikaš By: joja Date: 13 Decembar 2008, 23:55:37
ljudi jel prvo dinstate luk na malo ulja ili sve trpate odjednom (luk+riba+voda+na kraju paprika)????....cini mi se da vidim na nekim slikama da sve trpate odjednom....
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 14 Decembar 2008, 00:02:48
Bez dinstanja luka, i sve odjednom.  :takoje:
Odg: Apatinski paprikaš By: Hauba Date: 14 Decembar 2008, 15:44:31
Citat: joja poslato 13 Decembar 2008, 23:55:37
ljudi jel prvo dinstate luk na malo ulja ili sve trpate odjednom (luk+riba+voda+na kraju paprika)????....cini mi se da vidim na nekim slikama da sve trpate odjednom....

Care, onaj tvoj papras od jezika sa Tise nemogu zaboravit :ok: :takoje: :takoje:
Obavezno prvo dinstam luk na malko ulja. Ja ga i malko posolim, da se lepse raspusti.
To radim na vrlo laganoj vatrici, pa moze da potraje i sat vremena, zavisi od kolicine.
Odg: Apatinski paprikaš By: joja Date: 14 Decembar 2008, 22:13:10
ma naravno,i ja ga uvek dinstam,ali hocu i da probam jednom i ovako da skuvam...taj deo kuvanja kotlica uvek mi najvise prija  smiley015...dakle da ponovim...luk+riba+voda sve odjednom...
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 14 Decembar 2008, 22:58:43
Citat: joja poslato 14 Decembar 2008, 22:13:10
...dakle da ponovim...luk+riba+voda sve odjednom...
+ so i paprika...
I ja ga uvek dinstam, ali samo kod ribljeg ne.
Odg: Apatinski paprikaš By: mamijo Date: 15 Decembar 2008, 10:41:25
Ja uvek prvo dinstam luk ... nevolem da ga VIDIM na kraju ....

PS Dinstam luk .. dinstam ... zagori  :eek:  :shocked:  :sad:  , bacim sve  :sad: , secem novi luk  :sad: ... dinstam ... dinstam .....  :rlol:
Odg: Apatinski paprikaš By: white Date: 15 Decembar 2008, 11:09:05
Sreca pa sas smudja ne dinstas luk ... inace bi dicica danas ostala gladna  :cheesy:
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 15 Decembar 2008, 12:25:58
Citat: mamijo poslato 15 Decembar 2008, 10:41:25
Ja uvek prvo dinstam luk ... nevolem da ga VIDIM na kraju ....

PS Dinstam luk .. dinstam ... zagori  :eek:  :shocked:  :sad:  , bacim sve  :sad: , secem novi luk  :sad: ... dinstam ... dinstam .....  :rlol:


Mora da mnogo plačeš dok dinstaš i sečeš u nedogled?  :huh:  :rlol:
Odg: Apatinski paprikaš By: mamijo Date: 15 Decembar 2008, 13:01:25
Suze ronim .... al tek ako me mrzi da secem ja blendam luk u blenderu .... brate miNli kad otvorim blender ... samo se laganini onesvestim ....  :rlol: :rlol: :rlol:
Odg: Apatinski paprikaš By: EsoX Date: 23 Decembar 2008, 13:49:02
Mamijo ni u PS-u ne bi mogao da lepsu boju  :smiley:




Ja luk ne distam vec ga ubacim zajedno sa ribom, vodom, paprikom.... a u poslednje vreme sve cesce umesto sirovog luka koristim suseni ili luk u prahu.... suseni luk obicno u blenderu jos malo usitnim...