Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 02 Mart 2011, 12:07:10
Sto Tico???

,pa ja video da ljudi nisu poneli kuvano testo nego ga saspu u papras i skuvaju zajedno

i to vise puta.
Znas kako bude gusto

Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 02 Mart 2011, 12:17:16
To je ubistvo od skroba

, bude ko pihtija

Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 02 Mart 2011, 12:19:21
Aha,kad se ohladi mozes ga istresti iz kotlica,stoji ko puding.
Ma za dobru svinju nema lose pomije:)))
Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 02 Mart 2011, 12:25:07
To si u pravu, pored dunava možeš pojesti masnu krpu.
Odg: Apatinski paprikaš By: paradizo Date: 02 Mart 2011, 19:32:12
Ama ljudi,sala,knedle ja gutam dok gledam

Odg: Apatinski paprikaš By: KOSAVA Date: 02 Mart 2011, 22:54:55
Auuuu pikeman, krcka bas bezobrazno.

Odg: Apatinski paprikaš By: Pejo Date: 03 Mart 2011, 18:06:31
Ima li boljeg jela od ribljeg paprikaša?
Ovaj sa zadnjeg snimka smo Pikeman i ja skrčkali i pojeli u slast.

Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 03 Mart 2011, 18:39:36

A šta mislite tko je ovog skuhao

Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 04 Mart 2011, 08:53:22
Moraćemo neko takmičenje organizovati

Odg: Apatinski paprikaš By: Bakisan Date: 04 Mart 2011, 11:54:15
I to pod
hitno 
Odg: Apatinski paprikaš By: zex.raseta Date: 04 Mart 2011, 11:58:34
Javljam se kao degustator ( sa dobrim apetitom )
Odg: Apatinski paprikaš By: Bakisan Date: 04 Mart 2011, 12:10:56
Dosta je bilo slika, da vidimo koliko ko vredi........
Odg: Apatinski paprikaš By: zivko_89 Date: 04 Mart 2011, 12:47:41
Ja mogu pomoci sa domacom sljivom ili eventualno nekom dunjom da se prekrati cekanje...

Odg: Apatinski paprikaš By: Bakisan Date: 04 Mart 2011, 12:54:50
Dunja bi dobro legla pre paprikaša.

Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 04 Mart 2011, 13:07:00
pojeli smo sve što je od pol kile ostaaaalo
