Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172
Odg: Apatinski paprikaš By: bladerizer Date: 07 Februar 2012, 18:15:35
Aaaa znaci kod tebe se krckalo a vidim ja mirise negde an neznam gde,da sam znao imao bi padobranca  :rolleyes:
Odg: Apatinski paprikaš By: god-ar Date: 07 Februar 2012, 18:20:57
Mogao si bez problema! :cheesy: :ok: smiley033
Odg: Apatinski paprikaš By: alexdja Date: 07 Februar 2012, 21:20:40
Svaka čast, samo nam pravite zazubice...
Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 07 Februar 2012, 22:18:47
Vala ima i ja da zavrtim jedan, nisam odavno:) :takoje:


Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 12 Februar 2012, 16:41:03
Sneg ne prestaje da pada, ali to nije razlog da se ne zavrti kotlić...  :cheesy:


Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 12 Februar 2012, 17:16:56
Sa dodatkom snežnih padavina :cheesy: :wink:
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 12 Februar 2012, 17:43:10
ma nema veze bude malo corbastije,al... :cheesy:
Odg: Apatinski paprikaš By: alexdja Date: 12 Februar 2012, 22:07:04
Prvi put kad budem "slučajno" prolazio kroz Apatin biće nedelja.  :takoje:
Odg: Apatinski paprikaš By: bladerizer Date: 16 Februar 2012, 01:40:38
Zlatni kotlic 2012 sr.miletic. smiley033
Danas je odrzano takmicenje,bilo je 15 ekipa,extra duzenje,krivo mi je sto sam kasno saznao,mogao sam ranije da najavim mozda bi se neko od vukova prijavio ali sta je tu je evo pa fotki!
Ekipa broji 6 clanova od toga jedan kuva ostali se mrtve alkoholom
sa desna na levo Cika Mirko inace kuvar,moja malenkost,Mance,Krle,Aca,Batke,sve sami pecarosi.



Uploaded with ImageShack.us
Pocetak kuvanja! :tongue:


Uploaded with ImageShack.us
Posle 45 minuta kuvanja! :ok:


Uploaded with ImageShack.us
Bio je extra sto se vidi iz prilozenog!


Uploaded with ImageShack.us
a onda malo veselja kako samo mi ribolovci znamo :rolleyes:


Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us
Posto strasno volimo ribu malo smo i przili!


Uploaded with ImageShack.us
Nazalost nismo usli medju prva tri mesta ali nema veze,bitno je druziti se!

Odg: Apatinski paprikaš By: twister011 Date: 16 Februar 2012, 08:02:10
Imam jedno pitanje koje me poduze muci.
Znam da cete ga okarakterisati kao bogohuljenje, ali moram da pitam  :smiley:.
Zanima me vas odnos prema ribljoj kozi u parikasu.
Cinjenica je da ako nista drugo ona "drzi" meso, ali sa druge strane svi znamo da se u njoj, a posebno tik uz nju "kriju" svi oni neprijatni riblji mirisi. Ko jos ne zna za to neka samo odere soma, sarana, smudja..............., i tako spremi. Odmah ce shvatiti o cemu pricam :takoje:
Od kada sam to prvi put uradio, vise mi ne pada na pamet drugacije :ok:
E sad, za paprikas ne znam sta da mislim :huh:


Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 16 Februar 2012, 08:53:37
A ti hoces da riba ne mirisi na ribu :huh:
Mada se vise oseti mast,recimo na somu(za pecenje i ja ga derem), nego koza.I onaj braon sloj ispod koze,izmedju nje i mesa.
A sto se paprasa tice,saran se  stavlja jer ima najmeksi i najblazi ukus.
Ja recimo preferiram  golaca,bas zato sto u kozi ima tu neku pihtiju(kao svinjska nogica) .
Odg: Apatinski paprikaš By: twister011 Date: 16 Februar 2012, 11:56:05
Citat: ellesar poslato 16 Februar 2012, 08:53:37
A ti hoces da riba ne mirisi na ribu :huh:

Da si samo ovo pitao morao bih da objasnjavam, ali si nastavio kao da znas o cemu pricam :smiley:
uzgred, iako iste vrste, ako su sa razlicitih podneblja ne mirisu sve ribe bas isto. Treba da probati ribu iz klisure (soma, sarana, babusku, smudja.....) pa ces da vidis kako je posle lako praviti razlike. U svakom slucaju, trebalo bi da je riba i sa vaseg podneblja prilicno dobra.

PS: Pogodi na sta podriguju one upecane ispod savskih mostova u Beogradu :rolleyes: :lol:
Odg: Apatinski paprikaš By: bladerizer Date: 16 Februar 2012, 12:16:38
Predpostavljam da nija ista riba pored neke gov....e,tacnije cevi gde izbijaju fekalije,i gde je potpuno cista voda,ali licno smatram da ribi netreba cistiti kozu iz prostog razloga jer onda gubimo njen pravi miris i ukus!
Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 16 Februar 2012, 12:54:21
Citat: alexdja poslato 12 Februar 2012, 22:07:04
Prvi put kad budem "slučajno" prolazio kroz Apatin biće nedelja.  :takoje:


Nis ti ni lood :wink: :cheesy: :thumbup:

Odg: Apatinski paprikaš By: bladerizer Date: 16 Februar 2012, 12:57:29
uhh ovo ludacki izgleda,iz svakog po tanjir za probu:) :rolleyes: