Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 21 Februar 2010, 20:31:07
Hmmm da,ali ovu sto ja imam da prospes u Veroninu,ako imas strpljenja svako zrnce bi mogao razdvojiti

Kupusinci su imali nekad dobru papriku,ali zadnjih godina slabo,nazalost.
Nasao sam bolju i ako trebas dobru papriku idi u Bezdan.
Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 21 Februar 2010, 21:28:00
Ova paprika što je Panonac dobio je bez peteljki i semena, samo paprika je mlevena

jest da je skuplja al je bolja duplo

Odg: Apatinski paprikaš By: Damir Date: 21 Februar 2010, 21:29:34
evo mene po papriku samo da skinem gips
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 21 Februar 2010, 22:08:52
jbga to je sado-mazo posao svaku papriku ocistiti

Nema dobre paprike bez 1000 po kili

Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 23 Februar 2010, 15:20:43
Citat: dushann poslato 21 Februar 2010, 21:28:00
Ova paprika što je Panonac dobio je bez peteljki i semena, samo paprika je mlevena
jest da je skuplja al je bolja duplo 
Sakrio sam ju da nija neznam gdje inače ode za par nedelja

Odg: Apatinski paprikaš By: joja Date: 02 Mart 2010, 16:05:45
cak i ja iz subotice sam isao samo zbog paprike do kupusine...lazem,bilo je i malo pecanja...ali paprika je odlicna...koliko paprika moze da stoji i u kojim uslovima...ako me razumete sta hocu da pitam...dali moze u tegli (na suvomi tamnom mestu) da stoji koliko?...ili u kesici providnoj koliko?...daloi to ima veze,ja sam primetio da mi taj spoljni sloj paprike u kesici posvetli,u ukusu nista to nemenja ali nije bas lepo za videti...
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 02 Mart 2010, 16:16:22
Ja moju držim u teglama, nikad ne kupujem veliku količinu, tako da imam uvek svežu.
Evo paprike bez peteljki...

Odg: Apatinski paprikaš By: joja Date: 02 Mart 2010, 16:36:10
ja sam uzimao po 0,5kg od obe,a sada u donosu 1:5 za slatku,zato sto vecinom zaljucujem sa svezom paprikom ili sa susenim paprikama koje se u toku kuvanja raspadnu....dali neko zna kako pravilno sacuvati papriku da neizgubi boju?
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 02 Mart 2010, 19:47:49
Kako

Pa prijatelju staviš ju staklene tegle zatim u duboki zamrzivač provjereno je i nema da omane ako ju držiš na toplom vani znaju se čak i neki leptirići izleći u njoj a ovako nama šanse a boja ostaje potpuno ista

Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 02 Mart 2010, 21:37:26
Obicno paprika od vlage uzegne i pobledi,maltene kao brasno bude.
Najbolje se cuva u original pakovanju a kad se otvori u staklu i keramici,ma samo da je na suvom,da ne dolazi u kontakt sa isparavanjima od kuvanja,ali jos je bolje ako imate mogucnosti uzeti manja pakovanja po 100gr pa kad se potrosi opet.
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 02 April 2010, 14:53:50
Kuva li se danas paprikaš Vukovi?

Odg: Apatinski paprikaš By: Hemingway Date: 02 April 2010, 15:48:23
jok ...nemam ribe ...nisam bio na pecanju ...

Odg: Apatinski paprikaš By: emo vasilev Date: 02 April 2010, 16:48:26
I ja cekam Drazene , ali niko ne kuva - kriza je !

Odg: Apatinski paprikaš By: Vasa Date: 02 April 2010, 16:56:50
Skuvalo,pojelo i sad se odmara

Odg: Apatinski paprikaš By: Hemingway Date: 02 April 2010, 17:05:09
ako ...samo polako ...
