Odg: Apatinski paprikaš By: didapatak Date: 12 Jun 2014, 19:54:07
..kad pandlujem smuđa za orly onda glavu, kičmu i rep iskoristim za bistru juhu..vezica povrća i jedna ljuta papričica..kad omekša dodam na 25 min kosti od smuđa..procijedim i zakuham tijesto..glavu pod odmah ja maznem
..lagana i ukusna juhica prije orliya i tartara...
..
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 16 Jun 2014, 23:52:35
Juče se zakuvao jedan.....
.....i nebi bio tako dobar, da nije bilo domaćih rezanaca...
Kompletan doživljaj i najbolja kombinacija
Odg: Apatinski paprikaš By: zolja Date: 17 Jun 2014, 06:38:20
Bez kevinih rezanaca, ja i ne planiram kuvanje...
Čudi me što još niko nije spomenuo domaće rezance u temi, riblji paprikaš i nedeljna žuta supa nisu ništa bez domaćeg testa, sve ostalo može kako god!
Послато са ONE TOUCH 6012X уз помоћ Тапатока
Odg: Apatinski paprikaš By: didapatak Date: 17 Jun 2014, 07:58:41
..bitno je da učenik ili nadzornik pažljivo kontrolira cijeli postupak
..na mlađima svijet ostaje
..jesi li probao juhu od smuđa
..
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 17 Jun 2014, 08:53:00
Nisam. Moji nisu nesto odusevljeni kad eksperimentisem
Tesko ih navucem na nesto novo
Uvek problema sa novim receptima. Kao "probaj ti to kad si sam, pa ako je dobro, pravi opet "
Recept je u svako slucaju, vredan probe, videcemo da li ce se zapatiti
Odg: Apatinski paprikaš By: paradizo Date: 17 Jun 2014, 12:21:29
Mislim da si negde objasnjavao kako napraviti domace rezance,samo ne mogu da se setim.Odlicno izgledaju
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 17 Jun 2014, 12:51:00
http://vukovisadunava.com/kulinarstvo/domaca-testenina-homemade-pasta/Eve gi ovde
Odg: Apatinski paprikaš By: paradizo Date: 18 Jun 2014, 02:06:53
E,to je to
Izbićeš mi pare za mašinicu
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 18 Jun 2014, 07:46:29
Isplatice se
Pogledaj na najlonu, bude starih, jeftino. To je pre bila obavezna stvarcica, k`o mlin za kafu
Odg: Apatinski paprikaš By: paradizo Date: 18 Jun 2014, 13:01:43
Znam da vredi,moja majka je imala nekoliko,samo kad se setim kako je umela da mesi.Danas kada vidim tvoje fotke uhvati me nostalgija
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 23 Jun 2014, 15:11:14
Citat: mi-ne poslato 19 Jun 2014, 21:37:21
Ja kad slikam fish dok kuva nista se ne vidi od isparavanja,a ti vasi se sjaje.
Da ne koristite ventilator za rasteravanje pare
Sa i bez pare, razlika u vremenu fotografisanja 20 sekundi, treba uloviti trenutak
.
Ovog puta od krupnog bucova, čorba je ispala
.
Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 23 Jun 2014, 15:30:05
I ja danas od krupnog bucova zavrtio malo
Kad su drva suva gore kao barut
Odg: Apatinski paprikaš By: CostaK Date: 23 Jun 2014, 20:43:21
Aj sto ne zovete na paprikas al da tucete bucova a ne hvalite se...ccc...
Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 23 Jun 2014, 21:12:31
Čuu njega samo Bucove.... :))
Jbg Costa mora nekad i porodični ručak da se spremi ;-) bili na kampovanju koji dan i hranili komarce pa posle malo užitka uz kotlić.... Kao da nam nije bilo dosta dimljenja od jutra do sutra u šumi da oteramo najezdu letećih sisavaca nego dodjosmo kući pa opet opalili po vatri i dimu hehehhe....
Poslato sas mobilan... ;-)
Odg: Apatinski paprikaš By: CostaK Date: 23 Jun 2014, 22:51:15
Skidam kapu...
Svaka cast...kampovanje rulezzzzz!!