Odg: Apatinski paprikaš By: STEPA Date: 13 Jun 2010, 12:39:47
kažu da od vina čorba zna prokisnuti :takoje:ako kojim slučajem ostane

Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 13 Jun 2010, 19:40:01
Neprokisne paprikaš od vina kolega nego od paradajza i paprike, i kakav je to paprikaš koji ostaje za sutra to se nesmije dogodit. Jesi vidio Pikeman kad kuha vidiš dno kotlića nakon pola ure sve se smaže

.
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 13 Jun 2010, 21:39:32
Podgrejani papras

Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 13 Jun 2010, 21:45:00
Ima li većeg greha od toga?

Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 13 Jun 2010, 22:01:12
Alevin dodatak za riblju corbu,je u opasnoj konkurenciji

Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 13 Jun 2010, 22:04:53
U pravi si, ali ima još jedan na koji smo zaboravili.
Kada neko umesto rezanaca posluži makarone, spirale i slične testenine...

Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 13 Jun 2010, 22:22:55
E to nisam jos doziveo

,ali vidim da ima i takvih slucajeva

Testo je testo,al to bi mi definitivno ubilo apetit

Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 14 Jun 2010, 11:53:47
Ima i gore šargarepa u paprikašu

Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 14 Jun 2010, 12:06:32
A da kupusinski stil,secer i sargarepa

Prosle godine na ribarskim neki lik vezao parce slanne za kotlic i do pola ga potopio u papras

mislim iz Kikinde.
Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 14 Jun 2010, 12:09:27
Citat: pikeman poslato 13 Jun 2010, 22:04:53
U pravi si, ali ima još jedan na koji smo zaboravili.
Kada neko umesto rezanaca posluži makarone, spirale i slične testenine... 
Ih sad pa kakve ima veze oblik kad isti čovek pravi i od iste vrste je testa

Još ćemo i oblik kašike birati sa kojom se jede paprikaš i stolnjak da bude "crvene" i strogo crvene boje
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 14 Jun 2010, 12:14:28
Oblik je bitan - samo rezanci dolaze u obzir. Ko razume shvatiće.

Šargarepa je dodatak - obična vegeta uz dodatak sušenog luka, skroba i paprike...
Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 14 Jun 2010, 12:19:15
Aj ovo ostalo još i mogu da razumem, ali slaninu

Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 14 Jun 2010, 12:20:33
Možda je bio gulaš u pitanu ili je čovek pekao roštilj

na neki "svoj" način.
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 14 Jun 2010, 12:20:58
Vidim za stolnjak si obavesten,
kasiku ce da standardizujemo dogodine

Spojene poruke: 14 Jun 2010, 12:22:14
Slannicu sam vidio prosle godine na otvorenom prvenstvu Apatina

Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 14 Jun 2010, 22:00:48
Malo se šalimo ali ja kuham papraš deset i više godina tek sada mogu reći da sam savladao tehniku kuhanja nezavaravajte se dobar fiš paprikaš je veći problem skuhat od puno jela dugo vremena treba i sve da se isproba dok osobno nebudeš zadovoljan

i onda nije kraj uvjek netko od kušača mora prigovorit da je malo blaži daje malo slaniji i t d