Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174
Odg: Apatinski paprikaš By: STEPA Date: 13 Jun 2010, 12:39:47
kažu da od vina čorba zna prokisnuti  :takoje:ako kojim slučajem ostane  :no:
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 13 Jun 2010, 19:40:01
Neprokisne paprikaš od vina kolega nego od paradajza i paprike, i kakav je to paprikaš koji ostaje za sutra to se nesmije dogodit. Jesi vidio Pikeman kad kuha vidiš dno kotlića nakon pola ure sve se smaže :takoje: .
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 13 Jun 2010, 21:39:32
Podgrejani papras smiley197
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 13 Jun 2010, 21:45:00
Ima li većeg greha od toga?  :rolleyes:
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 13 Jun 2010, 22:01:12
Alevin dodatak za riblju corbu,je u opasnoj konkurenciji :cheesy:
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 13 Jun 2010, 22:04:53
U pravi si, ali ima još jedan na koji smo zaboravili.
Kada neko umesto rezanaca posluži makarone, spirale i slične testenine...  :smiley:
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 13 Jun 2010, 22:22:55
E to nisam jos doziveo :no: ,ali vidim da ima i takvih slucajeva :grin:
Testo je testo,al to bi mi definitivno ubilo apetit :sad:
Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 14 Jun 2010, 11:53:47
Ima i gore šargarepa u paprikašu  :eek: :huh:
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 14 Jun 2010, 12:06:32
A da kupusinski stil,secer i sargarepa :shocked:
Prosle godine na ribarskim neki lik vezao parce slanne za kotlic i do pola ga potopio u papras :lol: mislim iz Kikinde.
Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 14 Jun 2010, 12:09:27
Citat: pikeman poslato 13 Jun 2010, 22:04:53
U pravi si, ali ima još jedan na koji smo zaboravili.
Kada neko umesto rezanaca posluži makarone, spirale i slične testenine...  :smiley:


Ih sad pa kakve ima veze oblik kad isti čovek pravi i od iste vrste je testa :smiley: :cheesy:
Još ćemo i oblik kašike birati sa kojom se jede paprikaš i stolnjak da bude "crvene" i strogo crvene boje  smiley136
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 14 Jun 2010, 12:14:28
Oblik je bitan - samo rezanci dolaze u obzir. Ko razume shvatiće.  :cheesy:

Šargarepa je dodatak - obična vegeta uz dodatak sušenog luka, skroba i paprike...


Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 14 Jun 2010, 12:19:15
Aj ovo ostalo još i mogu da razumem, ali slaninu :eek: :huh: :no:
Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 14 Jun 2010, 12:20:33
Možda je bio gulaš u pitanu ili je čovek pekao roštilj  :rolleyes: :lol: na neki "svoj" način.
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 14 Jun 2010, 12:20:58
Vidim za stolnjak si obavesten,
kasiku ce da standardizujemo dogodine :takoje: :lol: :lol:

Spojene poruke: 14 Jun 2010, 12:22:14

Slannicu sam vidio prosle godine na otvorenom prvenstvu Apatina :smiley:
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 14 Jun 2010, 22:00:48
Malo se šalimo ali ja kuham papraš deset i više godina tek sada mogu reći da sam savladao tehniku kuhanja nezavaravajte se  dobar fiš paprikaš je veći problem skuhat od puno jela dugo vremena treba i sve da se isproba dok osobno nebudeš zadovoljan   :takoje:  i onda nije kraj uvjek netko od kušača mora prigovorit da je malo blaži daje malo slaniji i t d