Odg: Apatinski paprikaš By: Jeremija Date: 15 Decembar 2013, 13:58:54
Pa sa pritiskom je bar lako, par čena beloga luka uz svaki obrok, i milina

Verujem da bi vam i uz paprikaš dobrodošao, a verujem da sada i otkrivam toplu vodu...

Odg: Apatinski paprikaš By: KOSAVA Date: 15 Decembar 2013, 16:09:52
Dakle, stvarno sve pohvale za Apatince, najjaci su po tom pitanju i prava steta je sto se vec nije snimila neka serija ili dokumentarni film o najboljem fis paprikasu, knjiga ili nesto slicno. Verujte mi ima razloga, jedinstven je i moram Vam reci da se nigde toliko ne jede saran kao u Apatinu.
Odg: Apatinski paprikaš By: brica Date: 15 Decembar 2013, 17:19:31
Aha, bila neka opštinska žurka u petak u Apatinu ... pomislih - biće ribljeg paprikaša ... kad ono ćevapi, kroasani i kojekakvo drugo pecivo ...
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 15 Decembar 2013, 19:38:54
Paze vas da se neisflekate, ova nasa paprika neide van ni sa arielom

Odg: Apatinski paprikaš By: brica Date: 15 Decembar 2013, 20:21:23
A tu je jadac! Pa ima onaj vaniššššššššš za fleke.

Mislim, bilo je tu raznog sveta, pa šta, neka se isflekaju, pa će pamtiti i po tome Apatin i šta su jeli i o tome pričati kojekuda.
Pa ako je "brand", neka je ... pa kada dođu ljudi sa strane neka upoznaju Apatin baš po onome što ga čini takvim kakav jeste. Imate čime da se ponosite, pa i sa paprikašem, paprikom ...

Odg: Apatinski paprikaš By: OLOVO Date: 16 Decembar 2013, 04:03:15
jok , mora cela majica da se prokuva u paprašu i onda je boja "papraška"..fotošoferska
Odg: Apatinski paprikaš By: KOSAVA Date: 17 Decembar 2013, 09:19:29
Sad se pitamo sto nema ribe, pa samo na ove 132 stranice smazano je 11,5 tona šarana

Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 17 Decembar 2013, 10:28:26
Pretezno ribnjackog

, posto izgleda vise znamo teoretisati nego upecati

Uh jedva cekam cetvrtak, da otvorim sezonu

Odg: Apatinski paprikaš By: KOSAVA Date: 17 Decembar 2013, 19:59:11
I jopet, svaka cast skidam kapu

stvarno imate smisla za krckanje

Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 20 Decembar 2013, 08:29:13
Juče se malo krčkalo

Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 20 Decembar 2013, 09:07:42

Vaistinu, a danas jope idem po 6 kila sarana. Sutra i ja kuvam blizance

Odg: Apatinski paprikaš By: orka Date: 20 Decembar 2013, 09:10:24
Da li to u kotlicu riblji mehur,ili mi se cini.,i sta ce on unutra?
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 20 Decembar 2013, 09:21:28
Jeste....... mehur sarana trokilasa i sem sto pluta tu po paprikasu, nesluzi ama bas nicemu

Al eto, to je mali detalj koji mi volimo, dekoracija

Inace cim papras prokuva , mehur se uz cujno PRRRRRRFFFFFFF izduva

Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 20 Decembar 2013, 11:39:29
Jedan od većih izvora selena je riblji mehur, neko ga obožava jesti.
Odg: Apatinski paprikaš By: Pirke vuk s Tise Date: 20 Decembar 2013, 20:43:05
Citat: ellesar poslato 20 Decembar 2013, 09:21:28
Jeste....... mehur sarana trokilasa i sem sto pluta tu po paprikasu, nesluzi ama bas nicemu 
Al eto, to je mali detalj koji mi volimo, dekoracija 
Inace cim papras prokuva , mehur se uz cujno PRRRRRRFFFFFFF izduva 
Када сам једне године био код брата у Богојеву (марин пруд лева обала Дунава 1371км). Он кувао рибљи паприкаш и ставио мехур, а ја, онако наивно. Драгане шта ће ти тај мехур? Каже он, ма то је за оне који загледају, да не мисле да кувамо гулаш.