Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 25 Septembar 2011, 19:26:09
Današnji...
Odg: Apatinski paprikaš By: juzba Date: 25 Septembar 2011, 21:34:00
Kako to fino izgledaaaaaaaaaaa
Odg: Apatinski paprikaš By: Блок_64 Date: 25 Septembar 2011, 21:37:49
Ima sliku da izjedem.
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 25 Septembar 2011, 21:46:25
Bujakova paprika ove godine je za cistu 10ku
Uzeo danas jos 200gr
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 02 Oktobar 2011, 13:15:26
Odg: Apatinski paprikaš By: kviskons Date: 02 Oktobar 2011, 13:29:33
Klasika,
poceo sam i ja kao nas administrator.
Svaki vikend.
Kada vidim slike odma sam gladan.
Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 03 Oktobar 2011, 09:18:52
Ko mi spomene paprikaš ovih dana ima da ga odrobijam
u dva dana tri paprikaša što je puno puno je
al šta ću kad ga volem
Odg: Apatinski paprikaš By: kviskons Date: 03 Oktobar 2011, 12:00:17
Ma mogu da ga prasim svaki dan, a vikendom pecena riba.
I hladno vino narafski.
Odg: Apatinski paprikaš By: paradizo Date: 03 Oktobar 2011, 13:52:12
Danas sam narucio telefonom kod Bujakovih 1 kg paprike,obecali su da ce poslati postom.Sad sedim i cekam da me postar obraduje
Odg: Apatinski paprikaš By: laki22 Date: 03 Oktobar 2011, 13:56:56
ja sam nabavio 300 gr
extra je
Odg: Apatinski paprikaš By: kviskons Date: 06 Oktobar 2011, 22:28:46
Nabavio sam crni luk u prahu. Ja ga licno ne volim bas, ali imam "pacijente" koji vole da se luk u paprikasu ne vidi.
Izvescemo i to.
Moze li se cuvati u zamrzivacu?
U jednom postu ranije Panonski mornar je napomenuo da obavezno meri luk. A koja je to mera ako nije tajna (na 1 kg ribe ili 1 l vode)?
Odg: Apatinski paprikaš By: laki22 Date: 06 Oktobar 2011, 23:10:47
skuvaj pa izblendiraj luk, a kazi da je uprahu
Odg: Apatinski paprikaš By: kviskons Date: 06 Oktobar 2011, 23:14:58
Ne kuvam luk prethodno?
Stavljam sve odjednom kako to i treba (ribu. luk, malo paradajza, malo soli, zatim vodu i kada provri papriku).
E sad luk se skuva ali se vidi. Pretpostavljam da se ovaj u prahu nece videti?
Odg: Apatinski paprikaš By: laki22 Date: 06 Oktobar 2011, 23:16:46
pa sad tvoja volja.... skuvas luk, izblendiras, ostavis da se ohladi ... i onda standardno, pomesas sve sto si naveo i na krkljanac
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 06 Oktobar 2011, 23:17:01
Citat: kviskons poslato 06 Oktobar 2011, 22:28:46
A koja je to mera ako nije tajna (na 1 kg ribe ili 1 l vode)?
300-400 grama na litar vode...