Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 25 Septembar 2011, 19:26:09
Današnji... smiley116


Odg: Apatinski paprikaš By: juzba Date: 25 Septembar 2011, 21:34:00
Kako to fino izgledaaaaaaaaaaa :eek: :tongue:
Odg: Apatinski paprikaš By: Блок_64 Date: 25 Septembar 2011, 21:37:49
Ima sliku da izjedem.
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 25 Septembar 2011, 21:46:25
Bujakova paprika ove godine je za cistu 10ku :thumbup:
Uzeo danas jos 200gr
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 02 Oktobar 2011, 13:15:26




Odg: Apatinski paprikaš By: kviskons Date: 02 Oktobar 2011, 13:29:33
Klasika,
poceo sam i ja kao nas administrator.
Svaki vikend.
Kada vidim slike odma sam gladan.  :rolleyes:
Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 03 Oktobar 2011, 09:18:52
Ko mi spomene paprikaš ovih dana ima da ga odrobijam  :rolleyes: u dva dana tri paprikaša što je puno puno je  :rolleyes: :lol: al šta ću kad ga volem  smiley033
Odg: Apatinski paprikaš By: kviskons Date: 03 Oktobar 2011, 12:00:17
Ma mogu da ga prasim svaki dan, a vikendom pecena riba.  :rolleyes: :rolleyes:
I hladno vino narafski.
Odg: Apatinski paprikaš By: paradizo Date: 03 Oktobar 2011, 13:52:12
Danas sam narucio telefonom kod Bujakovih 1 kg paprike,obecali su da ce poslati postom.Sad sedim i cekam da me postar obraduje :cool:
Odg: Apatinski paprikaš By: laki22 Date: 03 Oktobar 2011, 13:56:56
ja sam nabavio 300 gr  :ok:  extra je
Odg: Apatinski paprikaš By: kviskons Date: 06 Oktobar 2011, 22:28:46
Nabavio sam crni luk u prahu. Ja ga licno ne volim bas, ali imam "pacijente" koji vole da se luk u paprikasu ne vidi.
Izvescemo i to.
Moze li se cuvati u zamrzivacu?
U jednom postu ranije Panonski mornar je napomenuo da obavezno meri luk. A koja je to mera ako nije tajna (na 1 kg ribe ili 1 l vode)?  smiley033
Odg: Apatinski paprikaš By: laki22 Date: 06 Oktobar 2011, 23:10:47
skuvaj pa izblendiraj luk, a kazi da je uprahu  :rolleyes:
Odg: Apatinski paprikaš By: kviskons Date: 06 Oktobar 2011, 23:14:58
Ne kuvam luk prethodno?
Stavljam sve odjednom kako to i treba (ribu. luk, malo paradajza, malo soli, zatim vodu i kada provri papriku).
E sad luk se skuva ali se vidi. Pretpostavljam da se ovaj u prahu nece videti?
Odg: Apatinski paprikaš By: laki22 Date: 06 Oktobar 2011, 23:16:46
pa sad tvoja volja.... skuvas luk, izblendiras, ostavis da se ohladi ... i onda standardno, pomesas sve sto si naveo i na krkljanac
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 06 Oktobar 2011, 23:17:01
Citat: kviskons poslato 06 Oktobar 2011, 22:28:46
A koja je to mera ako nije tajna (na 1 kg ribe ili 1 l vode)?  smiley033

300-400 grama na litar vode...