Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172
Odg: Apatinski paprikaš By: apatinac Date: 01 Novembar 2013, 19:16:02
Verovatno ovaj ...
http://www.trofej.info/index.php/svastara/razno/item/15-fenomen-zvani-riblja-corba

Nije vredan komentara ...
Odg: Apatinski paprikaš By: tomislav34 Date: 01 Novembar 2013, 19:18:58
Da taj! Stvarno ne znam, šta se tim željelo reći! Inaće ta osoba što je to napisala ima dobrih tekstova, ali ovo me baš razočaralo!
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 02 Novembar 2013, 09:10:43
Taj tekst sam ja pročitao jos davnih dana, srećom bio je zatrpan na internetu i mislio sam da mu netreba davati reklame, dok nije isplivao opet ovih dana. Smatrao sam da moram da odreagujem, trazio sam argumente .....nisam ih dobio..... samo gomilu generalizovanja, banalizovanja i predrasuda, koliko iz neznanja, toliko i iz lošeg iskustva.

Zašto sam odreagovao? U izrazito negativnom kontekstu, u tekstu se izričito pominje Apatin (kao i Osijek i Baranja, molim vas reagujte! ). Nedam! Nemože! To nisu apatinci! To nije čuveni apatinski riblji paprikaš, koji spremamo sa toliko ljubavi i pažnje. Ovako poniziti jedan specijalitet, koji je ovde ekvivalent  soli i hleba, je u najmanju ruku odvratno.

Još mi autor kaže " Ama prijatelju, nisam mislio na tebe kad sam pisao, nisam praktično ni na koga lično, taj tekst jeste malo zločest, ali je i smešan. Ne shvataj sve previše ozbiljno, a posebno ne lično. "

Izvini "prijatelju", tekst je mnogo zločest i nimalo smešan nekome iz Apatina, a i bilo kome od naših gostiju kojima smo poslužili ovo jelo.
Odg: Apatinski paprikaš By: Jeremija Date: 02 Novembar 2013, 09:24:16
Ljudi, to je bre neko ljubomoran na umeće pomenutih gradova i okolina. Ne dajte se izbaciti iz koloseka, vi znate znanje i ne treba da sumnjate u to, a mi to cenimo i podržavamo. Ovim ne želim da vređam druge, moj otac je bio iz Obrenovca, a pravio je paprikaš i čorbu na koju su dolazili svi kućni prijatelji, a majka mi je od Vlasotinca, a kuva belu riblju čorbu kakvu niste jeli nikada u životu, tako da odakle si nije baš neki garant kakvo kulinarsko umeće imaš. U svako slučaju - bole vas uši i ostali delovi tela za one koji nemaju pojma pa su zato još i zli.  smiley033
Odg: Apatinski paprikaš By: tomislav34 Date: 02 Novembar 2013, 10:12:14
Ja nisam ni blizu podneblja gdje se kuha paprikaš, čak ga nisam nikad ni jeo, ali ovo je stvarno ružno. Kaže kako kuharima kapa znoj u paprikaš. Hm! Šta li sve kapne u najboljim restoranima u jelo, a da se i ne zna...
Odg: Apatinski paprikaš By: bladerizer Date: 02 Novembar 2013, 15:55:58
Ne bih nikog da vredjam ali ocigledno je da je osoba koja je napisala ovaj tekst ili umno poremecena ili stvarno ne voli ovo tradicionalno jelo ili je placen da pise o stvari o kojoj nema pojma, zato samo opusteno i uzivajte u kuvanoj ribi sa znojem ili bez hehheh
Odg: Apatinski paprikaš By: laki22 Date: 02 Novembar 2013, 16:08:31
cini mi se da je covek ogorcen na ta nasa "takmicenja", gde vecina ode da se opije kad je iovako namesteno... bio sam par puta takmicar, znamo da je namesteno ali eto ipak odemo, zbog druzbe i ljudi...
Odg: Apatinski paprikaš By: bajro025 Date: 02 Novembar 2013, 17:28:11
Ne pada mi na pamet da ulazim u polemiku sa takvim idiotima, a iz teksta se lako moze zakljuciti da se radi o klasicnom idiotu. Dusan Dusko Radovic je rekao "Kada je neko glup, ne možete mu to ni dokazati"... Ako biste pokušali autoru teksta dokazati da je glup (ne sugerišem ništa, čist logički eksperiment) i kada bi se taj pokušaj okončao neuspehom – da li bi onda on morao da vam prizna da je glup kako bi ostao dosledan sebi?
Ellesar ne trosi tastaturu  smiley033

Odg: Apatinski paprikaš By: djmisha77 Date: 03 Novembar 2013, 10:32:22
Citat: tomislav34 poslato 02 Novembar 2013, 10:12:14
Ja nisam ni blizu podneblja gdje se kuha paprikaš, čak ga nisam nikad ni jeo, ali ovo je stvarno ružno. Kaže kako kuharima kapa znoj u paprikaš. Hm! Šta li sve kapne u najboljim restoranima u jelo, a da se i ne zna...
Ellesar, hitno kuvaj jedan i zovi Tomu, ovo je nedopustivo da ga covek nikad nije probao!
:o

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2


Odg: Apatinski paprikaš By: hijawata Date: 03 Novembar 2013, 10:57:21
ovakav tekst ispadne kad covek nezna vise o cemu bi pisao.to je izlizani glod.on ni sam nezna da je umro  i pokusava jadnik nesto ali mu ne ide.ne vidi da su mu tekstovi kao preslikani i onda nadje temu o kojoj nema pojma. on je kao njegov casopis-virtuelan.
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 03 Novembar 2013, 13:35:56
Dok paprikaš nije virtuelan dobro je... :cheesy:




Odg: Apatinski paprikaš By: srdjo_ Date: 03 Novembar 2013, 13:50:31
Dobra boja  smiley033 smiley033
Odg: Apatinski paprikaš By: kviskons Date: 03 Novembar 2013, 15:40:04
Ubiste me sad, odoh da nesto labrcnem.
:tongue:
Odg: Apatinski paprikaš By: apatinac Date: 03 Novembar 2013, 17:48:15
Vidim paprika već u upotrebi ... :thumbup:
Ali bre nakapao si previše znoja ...  :cheesy: :cheesy:
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 03 Novembar 2013, 18:27:18
Nisam (još uvek :cheesy:) deb'o ko zlonamerni zavidni cinik - samozvani novinar, nemam probleme sa znojenjem.

P.S. Voda svašta opere, osim pogana jezika... :takoje: