Odg: Apatinski paprikaš By: kole Date: 03 Decembar 2008, 09:50:17
Sad ozbiljno, riba iz corbe ume da bude vrlo ukusna. Ribu jedem samo za slavu, ali corbu jedem cesce.
Odg: Apatinski paprikaš By: Damir Date: 03 Decembar 2008, 09:58:41
Ribu jedem svaki put kada mi se ukaže prilika ali najviše prženu, što se tiče kuhane jedem je isto

Odg: Apatinski paprikaš By: Hauba Date: 03 Decembar 2008, 10:00:27
Ako je to tako, onda cu ja imat svaki dan slavu, al necu jest ribu, majke mi

U subotu cu napravit papras, ali od svinjskog mesa. Imam festu, pa se bojim da se mi pijani gosti ne uguse.
Napravit cu ga ko fish papras, samo da cu ubacit svinjski vrat. Sta mislite?
Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 03 Decembar 2008, 10:01:11
Ribu iz paprikasha jedem a to za bacanje ribe je sramota!
EEeee ljudi da znate koliko paprikash zavivi od kvaliteta paprike a to ovde niko ne pominje!
Bigash i pikeman to mogu da vam potvrde! Duzan sam kilu paprike bigashu

Odg: Apatinski paprikaš By: ossa Date: 03 Decembar 2008, 10:01:51
Citat: Hauba poslato 03 Decembar 2008, 10:00:27
Ako je to tako, onda cu ja imat svaki dan slavu, al necu jest ribu, majke mi

U subotu cu napravit papras, ali od svinjskog mesa. Imam festu, pa se bojim da se mi pijani gosti ne uguse.
Napravit cu ga ko fish papras, samo da cu ubacit svinjski vrat. Sta mislite?

fino
Odg: Apatinski paprikaš By: Hauba Date: 03 Decembar 2008, 10:02:16
A kakva je to po bogu paprika????
Ja koristim Horgosku.
Odg: Apatinski paprikaš By: ossa Date: 03 Decembar 2008, 10:04:01
Aleva
Odg: Apatinski paprikaš By: Damir Date: 03 Decembar 2008, 10:04:08
ali tek kada ga skuhaš na vatrici razlika velika

Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 03 Decembar 2008, 10:04:31
EEeee to je domatja paprika crvena mlevena, nije onaj "crep" mleveni shto kupimo u radnji

kupujem je od jedne zene iz malog zemljoradnichkog mesta pored Apatina!
Odg: Apatinski paprikaš By: Damir Date: 03 Decembar 2008, 10:05:08
ja koristim domaču (dolazim preko kod vas po papriku u okolici B.Palanke)
Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 03 Decembar 2008, 10:07:32
Ja uzimam iz Kupusine to je 3-4 km od Apatina.
I stavim pola sushenog a pola svezeg seckanog luka, susheni luk mu da lepu malo gushtju chorbicu

Odg: Apatinski paprikaš By: Bigash Date: 03 Decembar 2008, 10:42:39
Citat: Hauba poslato 03 Decembar 2008, 09:31:10
Moram priznat i to, da ja ribu iz paprasa ne jedem. Na kraju izvadim komade mesa i mozda ocistim i ubacim koje parce.
Mislim da je fora u umaku-chorbici a ne u ribljem mesu.
Zar vi jedete ribu iz paprasa ili ju bacate?
Jebes mi sve, treba te banovati za ovu izjavu

Som i sharan su najukusniji bash iz corbe/paprasa

Odg: Apatinski paprikaš By: Goran Dubravac Date: 03 Decembar 2008, 20:49:15
Kada mislsh da jedesh Apatinski papras
ponesi paklo maramica

Ljut je, pun ribe,
bez tih novih shpecija.
Ko nije navik'o, navicemo GA

Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 03 Decembar 2008, 20:59:47
Josh pored sharana i soma ubaciti kojeg cverglanchitja i kechigu

Odg: Apatinski paprikaš By: blacky1704 Date: 04 Decembar 2008, 00:24:17
ima li jos neki recept,savet za apatinski paprikas .dado je dao opsirno uputstvo.cisto me zanima ima li jos nesto za dodati.recimo za tu domacu testeninu kako sta u vezi nje