Odg: Apatinski paprikaš By: Goachild Date: 27 Novembar 2011, 17:14:05
Da li može neki podvodni snimak?
Da vidimo kako to deluje iz untrašnjosti kotlića...
Odg: Apatinski paprikaš By: KOSAVA Date: 27 Novembar 2011, 17:22:48
Au sunce ti zareno
sad sam se nasmejao do suza
.
Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 28 Novembar 2011, 08:18:49
Još jedna nedelja još jedan paprikaš
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 29 Novembar 2011, 15:53:51
kao 1,2,3....
luk...
riba...
paprika,so,paradajz,feferona....
Iiiiiiiii,pali vatruuuuuuu
Bio je odlican cak i za moje standarde..........ostade samo pola glave i jedno peraje
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 29 Novembar 2011, 16:04:38
Prijatelju to mixan luk
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 29 Novembar 2011, 21:14:11
Jedan manji deo jeste ovaj na vrhu,a ostalo je sitno seceno.
Znas sta sam otkrio,kad iseckam luk dan pre,pa ga ostavim ili u friz ili po ovom vremenu vani,on potpuno izgubi onu gorcinu i ono zbog cega places od njega(sta god to bilo
) onda ga cak mozes i malo mixati bez bojazni da ce imati onaj gadan okus i gorcinu
.
Mada nemixam celu kolicinu,pola recimo....ipak volim da malo naletim na njega
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 03 Decembar 2011, 11:20:40
Ellesar sad si me podsetio na paprikaš pa ću sutra opet morati da ga kuvam...
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 03 Decembar 2011, 13:36:23
Ja nemogu sutra,pa sam danas jedan okrenuo u malom kotlicu za 4.
Uzeh neku papriku od Šod Ane mislim isto bi trebala biti bez peteljki(700din/kila),ali nije sitna ko od Bujaka,bolja Bujakova
Ma samo nek se okrece,dabog da šaran na 200 pao,pa svaki drugi dan da okrećemo
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 03 Decembar 2011, 16:07:56
Citat: pikeman poslato 03 Decembar 2011, 11:20:40
Ellesar sad si me podsetio na paprikaš pa ću sutra opet morati da ga kuvam...
Ja sutra na svinjokolji a baš bih malo paprikaša pikemane jezik pregrizo
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 03 Decembar 2011, 17:37:33
A ja bi bas na svinjokolj,paprikas sam danas jeo
Odg: Apatinski paprikaš By: Zoran505 Date: 03 Decembar 2011, 18:06:59
lele, schta mi uradiste! Sutra razmrzavam letosnju crvenperku...
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 03 Decembar 2011, 23:14:12
Pa od te je samo oklop osto
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 04 Decembar 2011, 14:08:20
Odg: Apatinski paprikaš By: alexdja Date: 04 Decembar 2011, 14:11:43
Aaa, evo ga, lepo, lepo
Odg: Apatinski paprikaš By: smuki Date: 04 Decembar 2011, 14:24:01
kod
ponesite dovoljno