Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172
Odg: Apatinski paprikaš By: Goachild Date: 27 Novembar 2011, 17:14:05
Da li može neki podvodni snimak?  :cheesy:  Da vidimo kako to deluje iz untrašnjosti kotlića...  :rolleyes:
Odg: Apatinski paprikaš By: KOSAVA Date: 27 Novembar 2011, 17:22:48
Au sunce ti zareno :lol:  sad sam se nasmejao do suza :ok:smiley033
Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 28 Novembar 2011, 08:18:49
Još jedna nedelja još jedan paprikaš  smiley033 :lol:
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 29 Novembar 2011, 15:53:51
kao 1,2,3....

luk...

riba...                   
   

paprika,so,paradajz,feferona....
Iiiiiiiii,pali vatruuuuuuu


Bio je odlican cak i za moje standarde..........ostade samo pola glave i jedno peraje :cheesy:
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 29 Novembar 2011, 16:04:38
Prijatelju to mixan luk  :eek: :clap2: :thumbup:
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 29 Novembar 2011, 21:14:11
Jedan manji deo jeste ovaj na vrhu,a ostalo je sitno seceno.
Znas sta sam otkrio,kad iseckam luk dan pre,pa ga ostavim ili u friz ili po ovom vremenu vani,on potpuno izgubi onu gorcinu i ono zbog cega places od njega(sta god to bilo  :cheesy: ) onda ga cak mozes i malo mixati bez bojazni da ce imati onaj gadan okus i gorcinu :takoje: . :thumbup:
Mada nemixam celu kolicinu,pola recimo....ipak volim da malo naletim na njega :wink:

Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 03 Decembar 2011, 11:20:40
Ellesar sad si me podsetio na paprikaš pa ću sutra opet morati da ga kuvam... :rolleyes:
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 03 Decembar 2011, 13:36:23
Ja nemogu sutra,pa sam danas jedan okrenuo u malom kotlicu za 4.
Uzeh neku papriku od Šod Ane mislim isto bi trebala biti bez peteljki(700din/kila),ali nije sitna ko od Bujaka,bolja Bujakova :takoje:
Ma samo nek se okrece,dabog da šaran na 200 pao,pa svaki drugi dan  da okrećemo :cheesy:
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 03 Decembar 2011, 16:07:56
Citat: pikeman poslato 03 Decembar 2011, 11:20:40
Ellesar sad si me podsetio na paprikaš pa ću sutra opet morati da ga kuvam... :rolleyes:

Ja sutra na svinjokolji a baš  bih malo paprikaša pikemane jezik pregrizo
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 03 Decembar 2011, 17:37:33
A ja bi bas na svinjokolj,paprikas sam danas jeo :cheesy:
Odg: Apatinski paprikaš By: Zoran505 Date: 03 Decembar 2011, 18:06:59
lele, schta mi uradiste! Sutra razmrzavam letosnju crvenperku...
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 03 Decembar 2011, 23:14:12
Pa od te je samo oklop osto  :huh: :eek: :sad: :lol:
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 04 Decembar 2011, 14:08:20

Odg: Apatinski paprikaš By: alexdja Date: 04 Decembar 2011, 14:11:43
Aaa, evo ga, lepo, lepo  :ok:
Odg: Apatinski paprikaš By: smuki Date: 04 Decembar 2011, 14:24:01
 smiley139    smiley142 kod  smiley111 smiley114 smiley116 smiley049 ponesite dovoljno  :thumbup: