Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 27 Februar 2012, 11:55:12
Mozda

Evo Paradizo ovde je gotov,al stvarno gotov


Odg: Apatinski paprikaš By: kviskons Date: 27 Februar 2012, 12:11:10
Ostao samo rep, dobri ste

Odg: Apatinski paprikaš By: bladerizer Date: 27 Februar 2012, 18:21:59
Cisto sumnjam da je i taj rep preziveo

Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 04 Mart 2012, 16:35:54
Nedelja je, gde su slike

Odg: Apatinski paprikaš By: KOSAVA Date: 04 Mart 2012, 16:58:26
Auuuu sunce Vam zareno

opet ste spremali paprikas. Nesmem slike ni da pogledam vec sam se upropastio od silnog otvaranja apetita gledajuci u te apatinske paprikase.

Odg: Apatinski paprikaš By: juzba Date: 04 Mart 2012, 17:16:59
Izgleda da su se svi načitali

poslije paprikaša čim niko nije u stanju ni sliku da postavi

Odg: Apatinski paprikaš By: Zmaj Strasni Date: 04 Mart 2012, 17:42:36
U petak sam bio na 2 nedelje ranije ugovorenom paprasu u Plavoj ruži. Dogovaralo se nas 5, jedan je otkazao u toku finalnog dana, a jedan se nije javljao na telefon pa smo ne znajuci da li će doći naručili za 4 osobe. Nije došao pa smo nas trojica sve smazali. Nije mi stvarno bilo dobro koliko je bilo dobro

Ali vise nećemo tako kasno jesti paprikaš pošto nismo mogli u gradu da pijemo

Odg: Apatinski paprikaš By: smuki Date: 04 Mart 2012, 17:45:13
Citat: ellesar poslato 27 Februar 2012, 11:55:12
potrošili sve pa ošli po bačvu
da zagase vatru 
Odg: Apatinski paprikaš By: KOSAVA Date: 04 Mart 2012, 18:00:16
Citat: juzba poslato 04 Mart 2012, 17:16:59
Izgleda da su se svi načitali
poslije paprikaša čim niko nije u stanju ni sliku da postavi 

ako su nasli piva u Apatinu
Odg: Apatinski paprikaš By: apatinac Date: 12 Mart 2012, 08:41:38
Juče se malo kuvalo...
Gde je admin. Da nije bolestan...

Odg: Apatinski paprikaš By: OLOVO Date: 12 Mart 2012, 09:49:19
Ti šarani , koje nabavljate , koja je to vrsta ?Ima li neko sliku??
Ima li veze sa ovim "srpskim" šaranom iz Ečke(izuzetno mu je žuto dupno i repno peraje).
Odg: Apatinski paprikaš By: Dunavski plićak Date: 12 Mart 2012, 11:23:08
Šaran iz Ečke je vrh,bilo ga je u ribarnicama kod nas ali je cena

.Uglavnom neko voli "divljaka" iz dunava a većina "ćelavce" iz ribnjaka...najlepši su oko 2-2.5 kg,lepo im meso a nisu premasni.
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 12 Mart 2012, 14:46:29
Ja juce bio na paprasu,3.5 kile sarana i soma i nazalost previse vode

Odg: Apatinski paprikaš By: kviskons Date: 12 Mart 2012, 14:49:41
Idu topliji dani, sad kad eksplodira ova tema. uh

Odg: Apatinski paprikaš By: mobi dik Date: 12 Mart 2012, 18:28:58
koliko je to previše vode na tu količinu ja sam u petak bio pregust a vode sam sipao kao i obično ali je dosta ukuvao mislim da je vatra bila prejaka puno se pjenio .usput kupio papriku u bogojevu bezdanska odlična

500 din pola kile