Odg: Apatinski paprikaš By: KOSAVA Date: 30 Januar 2012, 03:46:27
Sta je sad poceli ste da menjate recept
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 30 Januar 2012, 08:41:35
Jok,osnovni recepat je uvek isti-riba ,luk ,voda ,so, paprika i paradajz.
Doduse uvek ima mesta za neke sitne ispravke u kolicinama....evo ja na primer,dosta se razlikuje paprikas sto sam kuvao pre 10 godina i pre pet i pre dve,proletos sam nasao "konacni" recepat kako i sad kuvam,a i to je pod navodnicima,jer ako mi padne nesto na pamet i ispadne dobro
....
Odg: Apatinski paprikaš By: mobi dik Date: 30 Januar 2012, 10:44:54
čitam pola sata o apatinskom paprašu i jako malo ima o dodatku dali ga uopće koristite, i još jedno pitanjce izađe u većini da ide na kilu ribe jedna puna kašika slatke paprike plus ljuta pa min je to nekako puno možda griješim
Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 30 Januar 2012, 11:01:00
Nema nikakvog dodatka
, a nije to puno paprike probaj da ga tako skuvaš pa ćeš da vidiš
Odg: Apatinski paprikaš By: mobi dik Date: 30 Januar 2012, 11:42:17
tićo hvala
uvijek sam stavljao jedan doddatak popodne kuvam pa ću probat ovako
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 30 Januar 2012, 14:50:40
Dodatak ga kvari....ustvari uniformise ga......sve mu dodje nekako istog ukusa i pileci i riblji i juneci.
Kasika slatke po osobi
a ljute, pola kasike ukupno,ili trecina ako hoces da samo malo lupi.....a ako voles da se znojis....stavi celu kasiku,ali onda oduzmi jednu kasiku slatke
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 30 Januar 2012, 15:02:05
Citat: pikeman poslato 29 Januar 2012, 16:42:33
Njam, njam...
Još koju godinu pa ćeš i ti naučit kuhat paprikaš
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 30 Januar 2012, 15:09:50
Moram prvo mikser da kupim.
Odg: Apatinski paprikaš By: mobi dik Date: 31 Januar 2012, 08:38:57
dodatak izbačen zauvijek i paprike nije previše konzili sinoć od šest članova je tako odlučio nakon podužeg degustiranja
čak nisu skužili da sav luk nije blendan već je i pola sitno nasjeckan možda zbog podosta domaće šljivke
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 31 Januar 2012, 09:11:48
Odlicno tako i treba,sto se luka tice....neka ga malo
Odg: Apatinski paprikaš By: bladerizer Date: 01 Februar 2012, 00:11:08
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.us
Odg: Apatinski paprikaš By: Karlitto Date: 01 Februar 2012, 01:36:14
Uh, lepo.
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 01 Februar 2012, 09:30:05
Od babuske se da zgotoviti lep papras,to je sigurno.......i od bucova.....ma samo nek se okrece
Blade imas dobre paprike u Bogojevu u samoposluzi Nis,ima monostorske i bezdanske
Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 01 Februar 2012, 09:57:12
Od babera paprikaš je extra, možda čak i bolji od šarana-tovljenog, ali divljak je divljak.
Odg: Apatinski paprikaš By: mobi dik Date: 01 Februar 2012, 09:59:18
elesar ovo za papriku u bogojevu je dobra informacija, često sam tamo ali nisam nikad gledao mislio sam da su samo ove industriske aleeva itd.prvi odlazak kupujem
šteta što me kuvanje papraša nije zanimalo dok sam išao u školu u apatin mogao sam vam maznut recept i dobro unovčit