Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172
Odg: Apatinski paprikaš By: KOSAVA Date: 30 Januar 2012, 03:46:27
Sta je sad  poceli ste da menjate recept :question: smiley033
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 30 Januar 2012, 08:41:35
Jok,osnovni recepat je uvek isti-riba ,luk ,voda ,so, paprika i paradajz.
Doduse uvek ima mesta za neke sitne ispravke u kolicinama....evo ja na primer,dosta se razlikuje paprikas sto sam kuvao pre 10 godina i pre pet i pre dve,proletos sam nasao "konacni" recepat kako i sad kuvam,a i to je pod navodnicima,jer ako mi padne nesto na pamet i ispadne dobro :cheesy: ....
Odg: Apatinski paprikaš By: mobi dik Date: 30 Januar 2012, 10:44:54
čitam pola sata o apatinskom paprašu i jako malo ima o dodatku dali ga uopće koristite, i još jedno pitanjce izađe u većini da ide na kilu ribe jedna puna kašika slatke paprike plus ljuta pa min je to nekako puno možda griješim  :bye:
Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 30 Januar 2012, 11:01:00
Nema nikakvog dodatka :no:, a nije to puno paprike probaj da ga tako skuvaš pa ćeš da vidiš  :ok:
Odg: Apatinski paprikaš By: mobi dik Date: 30 Januar 2012, 11:42:17
tićo hvala smiley033 uvijek sam stavljao jedan doddatak popodne kuvam pa ću probat ovako  :bye:
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 30 Januar 2012, 14:50:40
Dodatak ga kvari....ustvari uniformise ga......sve mu dodje nekako istog ukusa i pileci i riblji i juneci. :no:
Kasika slatke po osobi :thumbup: a ljute, pola kasike ukupno,ili trecina ako hoces da samo malo lupi.....a ako voles da se znojis....stavi celu kasiku,ali onda oduzmi jednu kasiku slatke :takoje:
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 30 Januar 2012, 15:02:05
Citat: pikeman poslato 29 Januar 2012, 16:42:33
Njam, njam...  smiley111



Još koju godinu pa ćeš  i ti naučit kuhat paprikaš :takoje: :lol: :lol: :lol: :lol: smiley097 :clap2:
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 30 Januar 2012, 15:09:50
Moram prvo mikser da kupim. :lol:
Odg: Apatinski paprikaš By: mobi dik Date: 31 Januar 2012, 08:38:57
dodatak izbačen zauvijek i paprike nije previše konzili sinoć od šest članova je tako odlučio nakon podužeg degustiranja  :cheesy: čak nisu skužili da sav luk nije blendan već je i pola sitno nasjeckan možda zbog podosta domaće šljivke :lol: :bye:
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 31 Januar 2012, 09:11:48
Odlicno tako i treba,sto se luka tice....neka ga malo :ok:

Odg: Apatinski paprikaš By: bladerizer Date: 01 Februar 2012, 00:11:08


Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us

Odg: Apatinski paprikaš By: Karlitto Date: 01 Februar 2012, 01:36:14
Uh, lepo. :clap2:
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 01 Februar 2012, 09:30:05
Od babuske se da zgotoviti lep papras,to je sigurno.......i od bucova.....ma samo nek se okrece :thumbup:
Blade  imas dobre paprike u Bogojevu u samoposluzi Nis,ima monostorske i bezdanske :takoje:
Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 01 Februar 2012, 09:57:12
Od babera paprikaš je extra, možda čak i bolji od šarana-tovljenog, ali divljak je divljak.
Odg: Apatinski paprikaš By: mobi dik Date: 01 Februar 2012, 09:59:18
elesar ovo za papriku u bogojevu je dobra informacija, često sam tamo ali nisam nikad  gledao mislio sam da su samo ove industriske aleeva itd.prvi odlazak  kupujem :thumbup:

šteta što me kuvanje papraša nije zanimalo dok sam išao u školu u apatin mogao sam vam maznut recept i dobro unovčit :cheesy: