Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 11 Jun 2010, 23:54:52
Vegetu u riblji paprikaš iz Apatina?
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 12 Jun 2010, 00:07:27
A eto,neko stavlja
Svake godine i na takmicenjima bude diskvalifikacije zbog vegete,al nemos` ljude opasuljit
Mani vido sam i slaninu da stavljaju i secer i najgore onaj dodatak alevin
Ja je licno nevolim,razvlacim po kile jos iz 2008,stavim nekad kad kuvam neko povrce.
Odg: Apatinski paprikaš By: UCHA Date: 12 Jun 2010, 00:09:58
Da li u apatinski paprikas ide mrena i dali se moze malo crnog mlevenog bibera dodati
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 12 Jun 2010, 00:14:24
Apatinski paprikaš: voda, riba, luk, paprika, so i paradajz.
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 12 Jun 2010, 00:20:15
U pravi apatinski papras ide:
riba po izboru(moze mrena odlican papras bude,isprobano),voda,luk,paprika mlevena,ljuta i slatka,so i malo kuvanog paradajza ili svez oguljen,po zelji ko voli ljuto i par suvih feferona.
Nista vise nista manje
Odg: Apatinski paprikaš By: UCHA Date: 12 Jun 2010, 00:36:05
Kolege iz Apatina
Odg: Apatinski paprikaš By: ladikimre Date: 12 Jun 2010, 09:31:05
e sad mi je jasno ,vidi ovo ,ja sam rodom iz Sente,mati iz Đurđeva ,otac iz Čuruga a odrasto u Zrenjaninu .pa je i moj papraš izgleda od svugde pomalo.
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 12 Jun 2010, 13:00:18
Citat: pikeman poslato 12 Jun 2010, 00:14:24
Apatinski paprikaš: voda, riba, luk, paprika, so i paradajz.
Pa bez vina kuhate paprikaš
zar to nije grijota od boga sunce li vam vaše
Odg: Apatinski paprikaš By: UCHA Date: 12 Jun 2010, 13:07:09
Ako se vino ne dolije u paprikas u grlo sigurno hoce
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 12 Jun 2010, 13:12:29
Manje vina, manje vina... jel' ga i u supu-juhu stavljaš Dare?
Odg: Apatinski paprikaš By: apatinac Date: 12 Jun 2010, 13:18:22
A nikako bez vina.Jedino ga je greota dolivati u paprikas.
Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 12 Jun 2010, 13:21:32
Kuvate li vi taj papras ili samo pričate o njemu
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 12 Jun 2010, 13:30:51
Dobro smo potkovani u teoriji
Odg: Apatinski paprikaš By: UCHA Date: 12 Jun 2010, 13:32:01
Poslao: dushann
citat
Kuvate li vi taj papras ili samo pričate o njemu
Za sada prazan kotlic ,po ovakvom vodostaju tesko da ce se nesto upecati i skoro nesto kuvati
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 12 Jun 2010, 16:57:12
Citat: pikeman poslato 12 Jun 2010, 13:12:29
Manje vina, manje vina... jel' ga i u supu-juhu stavljaš Dare?
U devedeset posto vrhunskih jela se dodaje vino što crno što bijelo a uz ribu obavezno ide vino