Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 11 Mart 2011, 01:17:25
Bice svega

samo da otopli

al i nacepaj crvene vrbe, pikeman bez toga neće da kuva

Pitaj Panonskog ako neveruješ

Odg: Apatinski paprikaš By: KOSAVA Date: 11 Mart 2011, 01:58:02
Panonac dali je to moguce

, pa kako cemo u Tisi samo jasen i bagrem,i topola. Dusane ipak ti potovari neki metar drva iz Apatina ima da stignete brze.
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 11 Mart 2011, 02:04:50
Kad ponestane vrbe kuvaćemo na klonu što se koristi za proizvodnju celuloze.

Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 11 Mart 2011, 07:42:35
Ako treba ja ću dovest od kuće jedan metar samo da A neprigovara

:h
Odg: Apatinski paprikaš By: apatinac Date: 11 Mart 2011, 08:34:51
al' da bude suva...

ipak i ovako, bilo je extra...

Odg: Apatinski paprikaš By: Hemingway Date: 11 Mart 2011, 10:33:33
vidim na slici da mjehur jos nije pukao ..
e odoh sad u vrtlarstvo da kupim sadnice crvene vrbe
ubiste me u pojam ...vrba tamo vrba vamo ....da i to cudo vidim

...
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 11 Mart 2011, 10:36:27
Ovako je sve počelo prvo bio tup nož


Drva mokra naravno


Čuveni mjehur bez njega

paprikaš

Kod sedme osme runde polako sve dolazi na svoje mjesto


I onda šećer na kraju

Odg: Apatinski paprikaš By: ladikimre Date: 11 Mart 2011, 10:44:08
Lepo izgleda

Ali moram nešto da pitam,da naučim

Mene su učili da se rep ribe ne stavlja u papraš,navodno kvari ukus,
jel se ja bez veze mučio do sada oko toga

Odg: Apatinski paprikaš By: Hemingway Date: 11 Mart 2011, 10:45:32
Vidim tri casice na stolu a dvije Apalina ..znaci ti si pio samo rakijicu a Dulija ili Apatinac sa Pikeman-om ... jeli Dulija izasao iz pritvora zbog ilegalne sjece drva ??

Odg: Apatinski paprikaš By: OLOVO Date: 11 Mart 2011, 10:50:40
Dare je doneo mehur!
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 11 Mart 2011, 10:51:05
Jedna moja čašica i za njih svakog po jednu pošto oni nepiju rakijicu

i ja opet posta mučenik

poslje treće rakije kuvar nije ništa prigovarao

kolega rep se obavezno stavlja u paprikaš kasnije ga izbaci pun je kostiju to niko neće
Odg: Apatinski paprikaš By: ladikimre Date: 11 Mart 2011, 10:58:07
Bem ti ovog što je mene učio da kuvam

Ja dvaest i kusur godina bacam rep.

Sad mi dođe da ga ubijem,sreća njegova da je već pokojnik

Odg: Apatinski paprikaš By: KOSAVA Date: 11 Mart 2011, 11:47:15
Sve sto si radio do sada nista nisi pogresio. Rep i glavu i peraje sve se baca, to nije kvalitet. Naravno ako se vec stavlja glava zbog fazona, onda se prethodno vade oci i skrge. U paprikas stavljam samo kvalitet. Dodam i po neku casu belog vina i casicu 0,5 konjaka. Mora biti ljut da ti znoj curi od ljutine kad ga hasas. Ali ne preterano da bi se i ostali zacini osecali, a ne samo paprika. Sto se gustine i boje tice mislim da je pikemanov bez konkurencije i dosao bi jedan dan u Apatin samo zbog tog njegovog paprikasa. Oni kojima smeta ljuto treba da izbegavaju fisch paprikas.
Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 11 Mart 2011, 11:57:03
Glava je specijalitet u paprikašu,samo se vade škrge da nebude gorko, rep ako je velik odseče se da slučajno ne padne na dno i nezagori.

Odg: Apatinski paprikaš By: Goran Dubravac Date: 11 Mart 2011, 12:58:16
Ovo mora ići na popravni.

Lukac nije dobro isečen,
vatra za trojku i opet ste sve pojeli
bez mene, veliki minus.
