Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 07 Jun 2010, 01:37:44
Evo i dva Vuka kako pripremaju papras
.
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 07 Jun 2010, 19:54:52
Sad mi je stvarno žao šta sam propustio
gdje se kuhao na kojoj lokaciji i dal je bio bolji nego zadnji puta
Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 07 Jun 2010, 20:01:06
Zar ne prepoznaješ staru lokaciju?
Bio si sa Kićom onomad...
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 07 Jun 2010, 20:03:26
Ma poznajem Dulija al stomak me zabole od gledanja znam da ga je Pikeman skuhao još boljeg i žao mi je što nedođoh al biće još papraša nebrini se
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 07 Jun 2010, 21:32:24
Ovog puta je kuvan sa specijalnim dodatkom.
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 07 Jun 2010, 21:35:51
Miči mi taj kotlić sa oćiju
oš da me šlogira od muke
Odg: Apatinski paprikaš By: kico Date: 08 Jun 2010, 05:49:53
kolko komada ide na 2kg sarana
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 08 Jun 2010, 11:44:12
Po ukusu.
Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 08 Jun 2010, 11:48:40
Malo mu boja nije nešto
izgleda da je malo prokisao.
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 08 Jun 2010, 15:08:25
Koje kuhao još je i dobro ispo
a ni paprika nije neka
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 08 Jun 2010, 15:15:55
Tićo misli na dodatak, ne na papras.
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 08 Jun 2010, 15:17:57
Znam ja našta misli Pikec al da bih ga mogaom svaki dan jesti mogao bi
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 08 Jun 2010, 15:18:49
Nisi jedini koji bi mogao.
Odg: Apatinski paprikaš By: Hemingway Date: 08 Jun 2010, 18:44:04
Ja sam spreman i na varijantu ,,Intervenozno"..(transfuzija
)
samo nek je papras u pitanju ........
Odg: Apatinski paprikaš By: maverick Date: 08 Jun 2010, 20:30:42
ja sam ga najduze jeo 4 dana zaredom..znaci dorucak, rucak i vecera...i nije bilo ni blizu da mi se ogadi