Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 13 Novembar 2011, 16:19:26
3,3 kg je imao...
Odg: Apatinski paprikaš By: kico Date: 13 Novembar 2011, 16:46:05
vidi se ko uziva u kuhanju,sve po PS-u
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 13 Novembar 2011, 16:47:58
Ucinilo mi se da je veci zbog balona i glavudze
U svakom slucaju
jel` opet sa spagetama
??????
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 13 Novembar 2011, 16:55:16
nisam ja vago
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 13 Novembar 2011, 16:56:56
Ovog puta su bili domaći rezanci...
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 13 Novembar 2011, 17:28:04
Aaaau,respect za domace rezance
Cim opravim fotoaparat okacicu kako se prave,prelako je,posao bukvalno od 10 minuti,a krpe svako kupovno testo
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 13 Novembar 2011, 17:43:35
Brašno (tip 400 - oštro), jaja, malo griza da rezanci budu čvršći, so i hladna voda...
Jedna fotka od ranije za desktop
.
Odg: Apatinski paprikaš By: kico Date: 13 Novembar 2011, 18:01:39
bices non stop gladan ak je stavis na desktop
Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 13 Novembar 2011, 21:18:16
Samo za pikea
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 20 Novembar 2011, 14:32:28
Odg: Apatinski paprikaš By: KOSAVA Date: 20 Novembar 2011, 14:41:14
Uf sunce ti
*ebem, bolje da ovo nisam ni video. Sit moze da ogladni i to dok si trepno
. Fotografije za kalendar kad bi ga ja stampao, ne znam za koju bi se odlucio.
Odg: Apatinski paprikaš By: zex.raseta Date: 20 Novembar 2011, 14:51:17
Sve slažem za desktop ali ne smem da postavim...da se ne mučim što kaže KOŠAVA.....slike
, a papraš ....ne smem o njemu da razmišljam
Odg: Apatinski paprikaš By: apatinac Date: 20 Novembar 2011, 16:15:29
Neumoran je, nedelja ne može da omane...
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 20 Novembar 2011, 16:43:06
Čudi me da mu već peraje nisu narasle od silnog papraša
Kod mene danas pao Iš-Parikaš
od jednog mladog petela
Odg: Apatinski paprikaš By: kico Date: 20 Novembar 2011, 16:52:28
bar 1 tjedno