Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 18 Septembar 2015, 07:23:28

Because he`s Batman
Odg: Apatinski paprikaš By: laki22 Date: 18 Septembar 2015, 13:05:26
hahahah

Odg: Apatinski paprikaš By: Zex Date: 18 Septembar 2015, 15:27:48
Citat: pikeman poslato 10 Avgust 2015, 15:39:22
Miriše... 
Skoro da osetim ukus preko slike! Uf...
Jeo sam fine paprikase dok sam radio u Bacu. Ovde dole u Zemunu i nize se kuva corba. Sad... nije za poredjenje jer nije isto. Ja se ne bih odrekao ni jednog ni drugog.
Imam jedno pitanje. Da li bi se cela carolija poremetila ako bi se na kotlic pred kraj usula casa belog vina? Ovo pitam jer u corbu OBAVEZNO stavljam belo vino. Ali opet... ovo nije corba...
Je li neko od vas apatinaca probao to da uradi? Ili je greh kvariti ono sto je vec dokazano dobro :)
Odg: Apatinski paprikaš By: laki22 Date: 18 Septembar 2015, 16:28:59
probali Imre i ja, meni se nije nesto svidelo njemu jeste, sto znaci.... zavisi od ukusa
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 19 Septembar 2015, 08:27:19
Zex, baranjci koji kuvaju isti ovaj recept, imaju ponegde običaj ubaciti čašu belog. Mada što kaže laki, probaj, neće ga pokvariti.
Odg: Apatinski paprikaš By: didapatak Date: 19 Septembar 2015, 08:52:15
..

..uvijek stavim mrvicu manju količinu nego paradajza..
..problem je što jako puno ljudi stavlja loše vino

..uvijek za kuhanje najbolje što imam..otvorim butelju..malo u kotlić, više u kuhara

..

Odg: Apatinski paprikaš By: Zex Date: 19 Septembar 2015, 09:00:07
Razume se, od govana pita ne biva.
Od kvalitetnih sastojaka, kvalitetno jelo. Neretko cujem da ljudi nekvalitetno voce ostavljaju ( kaze bice dobro za rakiju ). Nekvalitetno nije dobro ni za sta. Opet znam ljude koji sebi za dusu peku rakiju od najkvalitetnijeg voca. Tako je i sa jelima. Kvalitetni sastojci, proveren nacin pripreme, malo ljubavi i volje.... pa da vidis :)
Odg: Apatinski paprikaš By: japaizapa Date: 20 Septembar 2015, 15:08:06

Kuvalo se sinoc

Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 19 Oktobar 2015, 12:00:20
Jučerašnji... od šarana divljaka.
Spojene poruke: 26 Oktobar 2015, 22:51:30Šaran, som i glava od štuke...

Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 29 Oktobar 2015, 10:26:47
Pa som razređuje paprikaš

Odg: Apatinski paprikaš By: pkv-pecaroš Date: 29 Oktobar 2015, 11:25:21
Od svih mogućih riječnih riba on potrpo u kotlić baš te tri vrste koje ne valjaju

Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 29 Oktobar 2015, 18:37:42
Moraće na doobuku
Послато са K012 уз помоћ Тапатока
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 13 Decembar 2015, 13:19:11
Ništa bez dobre vatre...

Odg: Apatinski paprikaš By: VladimirR Date: 13 Decembar 2015, 14:50:16
Kuvas, kuvas svaka cast. Boja je fenomenalna, u ukus nesumnjam, ali ne komentarisem dok ne probam

Odg: Apatinski paprikaš By: CostaK Date: 13 Decembar 2015, 15:13:36
Ovaj je cini mi se malo gusc(j)i...