Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 24 Maj 2010, 13:04:41
Još samo da probaš sam da ga skuvaš Hemingway.  :wink:  :thumbup:
Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 24 Maj 2010, 13:13:50
4 tanjira  :eek: mora da je bio odličan  :ok:
Odg: Apatinski paprikaš By: maverick Date: 24 Maj 2010, 15:14:15
ako mozes 4 , onda svaka cast.. smiley033
Odg: Apatinski paprikaš By: dus Date: 24 Maj 2010, 15:54:50
ovo u tanjuru izgleda predobro,ukusno na očigled!
Odg: Apatinski paprikaš By: Hemingway Date: 24 Maj 2010, 21:22:27
ma salim se ljudi  :lol:..  dva i to ,,jedva".. i to sa dvije potkovice a papras je covjek pravio koji 200 litara godisnje kuha ...koliko za sebe..sto za drustvo ...pasira ribu kuhanu kroz neko sito i odvoji od kostiju i to stavi da se raskuha ..na kraju doda ostalu ribu za jesti po trajanju kuhanja ... a ja svaki put kao malo dijete i slatkisi..neznam od kotlica odmaknuti ... fasciniran sam time .. :ok:
Odg: Apatinski paprikaš By: STEPA Date: 24 Maj 2010, 22:05:04
kad dođeš u osmom mjesecu tri dana ćeš ga jesti na dunavu :takoje:
trbaće će ti auspuh od inoxa :rolleyes: :lol: :lol: :lol: :lol:
Odg: Apatinski paprikaš By: Hemingway Date: 25 Maj 2010, 10:06:23
He he he ..pa makar se raspao u komade ko Columbia Spaceshutle...necu zaliti ...
Odg: Apatinski paprikaš By: Jovica Date: 27 Maj 2010, 22:29:51
Ako bude toliko ljut neće trebati 4 tanjira :thumbup:
Odg: Apatinski paprikaš By: apatinac Date: 06 Jun 2010, 14:55:19
Kad ne pecamo bar krckamo.

Osnovna sirovina

Crvena vrba

Domaci rezanci spremni za seckanje

Malo extra dodataka  :wink:

I onda finis

Dalje za mastanje  :bye: smiley033

Odg: Apatinski paprikaš By: OLOVO Date: 06 Jun 2010, 19:19:11
ti si bez srca i dushe  :cheesy: :help:
Odg: Apatinski paprikaš By: BORKO.hr Date: 06 Jun 2010, 19:22:33
Nadam se da je prikladno mjesto za pitanje :

Imam stari bakarni kotlić, kao taj na Apatinčevoj slici, možda i 100 godina star, poklon od mog dragog, bačkog prijatelja Monoštorca, KAKO i ČIME ga održavati... :huh:
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 06 Jun 2010, 19:37:37
Imaš temu o tome: http://vukovisadunava.com/kulinarstvo/kotlic/ .
Odg: Apatinski paprikaš By: smuki Date: 06 Jun 2010, 20:26:39


Ovaj se pripremao na vatri,a pokislo se spolja i malo iznutra
pa bilo nereseno
Odg: Apatinski paprikaš By: apatinac Date: 06 Jun 2010, 20:39:23
Citat: BORKO.hr poslato 06 Jun 2010, 19:22:33
Nadam se da je prikladno mjesto za pitanje :

Imam stari bakarni kotlić, kao taj na Apatinčevoj slici, možda i 100 godina star, poklon od mog dragog, bačkog prijatelja Monoštorca, KAKO i ČIME ga održavati... :huh:
Spolja nicim, a iznutra se pre kuvanja istrlja sa malo sirceta i soli pa se ispere vodom  smiley033 
Odg: Apatinski paprikaš By: BORKO.hr Date: 06 Jun 2010, 22:33:48
@ pikeman
Istina, postoji tema, zahvaljujem se na linku, ali nigdje nema o održavanju...

@Apatinac, hvala na pomoći...sad ima i o tome..