Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 24 Maj 2010, 13:04:41
Još samo da probaš sam da ga skuvaš Hemingway.
Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 24 Maj 2010, 13:13:50
4 tanjira
mora da je bio odličan
Odg: Apatinski paprikaš By: maverick Date: 24 Maj 2010, 15:14:15
ako mozes 4 , onda svaka cast..
Odg: Apatinski paprikaš By: dus Date: 24 Maj 2010, 15:54:50
ovo u tanjuru izgleda predobro,ukusno na očigled!
Odg: Apatinski paprikaš By: Hemingway Date: 24 Maj 2010, 21:22:27
ma salim se ljudi
.. dva i to ,,jedva".. i to sa dvije potkovice a papras je covjek pravio koji 200 litara godisnje kuha ...koliko za sebe..sto za drustvo ...pasira ribu kuhanu kroz neko sito i odvoji od kostiju i to stavi da se raskuha ..na kraju doda ostalu ribu za jesti po trajanju kuhanja ... a ja svaki put kao malo dijete i slatkisi..neznam od kotlica odmaknuti ... fasciniran sam time ..
Odg: Apatinski paprikaš By: STEPA Date: 24 Maj 2010, 22:05:04
kad dođeš u osmom mjesecu tri dana ćeš ga jesti na dunavu
trbaće će ti auspuh od inoxa
Odg: Apatinski paprikaš By: Hemingway Date: 25 Maj 2010, 10:06:23
He he he ..pa makar se raspao u komade ko Columbia Spaceshutle...necu zaliti ...
Odg: Apatinski paprikaš By: Jovica Date: 27 Maj 2010, 22:29:51
Ako bude toliko ljut neće trebati 4 tanjira
Odg: Apatinski paprikaš By: apatinac Date: 06 Jun 2010, 14:55:19
Kad ne pecamo bar krckamo.
Osnovna sirovina
Crvena vrba
Domaci rezanci spremni za seckanje
Malo extra dodataka
I onda finis
Dalje za mastanje
Odg: Apatinski paprikaš By: OLOVO Date: 06 Jun 2010, 19:19:11
ti si bez srca i dushe
Odg: Apatinski paprikaš By: BORKO.hr Date: 06 Jun 2010, 19:22:33
Nadam se da je prikladno mjesto za pitanje :
Imam stari bakarni kotlić, kao taj na Apatinčevoj slici, možda i 100 godina star, poklon od mog dragog, bačkog prijatelja Monoštorca, KAKO i ČIME ga održavati...
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 06 Jun 2010, 19:37:37
Imaš temu o tome:
http://vukovisadunava.com/kulinarstvo/kotlic/ .
Odg: Apatinski paprikaš By: smuki Date: 06 Jun 2010, 20:26:39
Ovaj se pripremao na vatri,a pokislo se spolja i malo iznutra
pa bilo nereseno
Odg: Apatinski paprikaš By: apatinac Date: 06 Jun 2010, 20:39:23
Citat: BORKO.hr poslato 06 Jun 2010, 19:22:33
Nadam se da je prikladno mjesto za pitanje :
Imam stari bakarni kotlić, kao taj na Apatinčevoj slici, možda i 100 godina star, poklon od mog dragog, bačkog prijatelja Monoštorca, KAKO i ČIME ga održavati...
Spolja nicim, a iznutra se pre kuvanja istrlja sa malo sirceta i soli pa se ispere vodom
Odg: Apatinski paprikaš By: BORKO.hr Date: 06 Jun 2010, 22:33:48
@
pikeman Istina, postoji tema, zahvaljujem se na linku, ali nigdje nema o održavanju...
@Apatinac, hvala na pomoći...sad ima i o tome..