Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 05 Jul 2010, 19:33:04
Prvi post pa direkt u sridu  :tongue:  pa dićeti duša  :sad:  kad ovo vidjeh dođemi da odma idem kuhat fiš

Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 07 Jul 2010, 20:59:06
Uh,upravo se kuva kotlic za 500,ako stignem slikacu.
Odg: Apatinski paprikaš By: STEPA Date: 08 Jul 2010, 00:26:06
nemoj burazeru ako boga znaš na dunavu ribe ni za lijek,da treba hitno za farmaciju koja ribica svi bi bili bolesni :no: :veryangry:
Odg: Apatinski paprikaš By: Apatiners Date: 08 Jul 2010, 01:57:07
Evo slika

http://www.riblji-paprikas.com/galerija.php?galleryID=15
Odg: Apatinski paprikaš By: ktnenad Date: 10 Jul 2010, 23:14:42
ziveo u apatinu pet godina
1. ribu (saran-kotleti-potkovice)-sto veci to bolji(min 3kg komad) posoliti i poprskati limunovim sokom i ostaviti u frizideru 12h
2. u kotlic (obavezno  riblji) staviti sve  osim kuvanog paradajza  u isto vreme kad i ribu (riba, luk crni u prahu(kupiti u apatinu u lavacu),crvena paprika slatka, zacin (aleva,C, kulinat),lovor, biber u zrnu. posle pola sata kuvanja probati i dodati kuvani paradajz, suvu ljutu papriku u komadu, proveriti slanosti ako treba jos nesto dodati od zacina. kuvati jos petnaest minuta (ukupno se kuva 45-50min). NE MESATI-SAMO OKRETATI (vrteti) KOTLIC. dodavati (dolivati) vrucu vodu -nikako hladnu
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 10 Jul 2010, 23:26:41
A :shocked: :huh: :huh: :shocked:????
Odg: Apatinski paprikaš By: ladikimre Date: 10 Jul 2010, 23:37:27
Zar u roku od 50 minuta ne raspadne skroz riba ? {pošto ga stavljaš odma i još je i stajao u limunovom soku}. Na kakav fiš to onda liči :shocked:
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 10 Jul 2010, 23:43:44
Ma covek jos i doliva vode,to garant da se lovor i biber raskuvaju dobro :lol:
Nenade procitaj od pocetka,ili bar prvih par strana ove teme :takoje:
Odg: Apatinski paprikaš By: ladikimre Date: 10 Jul 2010, 23:46:29
Ja kako kod gledam ovo što je napisao to može da liči na Kašu ali na paprikaš :no:
Odg: Apatinski paprikaš By: apatinac Date: 10 Jul 2010, 23:47:27
Citat: ktnenad poslato 10 Jul 2010, 23:14:42
ziveo u apatinu pet godina
1. ribu (saran-kotleti-potkovice)-sto veci to bolji(min 3kg komad) posoliti i poprskati limunovim sokom i ostaviti u frizideru 12h
2. u kotlic (obavezno  riblji) staviti sve  osim kuvanog paradajza  u isto vreme kad i ribu (riba, luk crni u prahu(kupiti u apatinu u lavacu),crvena paprika slatka, zacin (aleva,C, kulinat),lovor, biber u zrnu. posle pola sata kuvanja probati i dodati kuvani paradajz, suvu ljutu papriku u komadu, proveriti slanosti ako treba jos nesto dodati od zacina. kuvati jos petnaest minuta (ukupno se kuva 45-50min). NE MESATI-SAMO OKRETATI (vrteti) KOTLIC. dodavati (dolivati) vrucu vodu -nikako hladnu
Gde ovo nadje zivota ti  :huh: Neko te dobro nasanko  :cheesy:
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 11 Jul 2010, 00:37:51
Citat: ktnenad poslato 10 Jul 2010, 23:14:42
Luk crni u prahu, zacin (aleva,C, kulinat), lovor, biber u zrnu.
Ovo nikada ne bi stavio u riblji paprikaš.  :no:  :shocked:



Evo delića atmosfere od večeras...






Odg: Apatinski paprikaš By: Goran Dubravac Date: 11 Jul 2010, 00:48:17
Citat: ktnenad poslato 10 Jul 2010, 23:14:42
(dolivati) vrucu vodu -nikako hladnu

Na šta to liči  :eek:
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 11 Jul 2010, 00:50:08
Ni na šta.  :grin:
Nema dolivanja vode u riblji paprikaš.  :no:
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 11 Jul 2010, 06:42:26
Pa nije to malter da se može dosipavat voda kad oš  :no:
Odg: Apatinski paprikaš By: apatinac Date: 11 Jul 2010, 09:39:05
U petak rekoh drugarima ime pobednika za "Zlatni kotlic". Sinoc stigla potvrda  :wink: