Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 05 Jul 2010, 19:33:04
Prvi post pa direkt u sridu
pa dićeti duša
kad ovo vidjeh dođemi da odma idem kuhat fiš
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 07 Jul 2010, 20:59:06
Uh,upravo se kuva kotlic za 500,ako stignem slikacu.
Odg: Apatinski paprikaš By: STEPA Date: 08 Jul 2010, 00:26:06
nemoj burazeru ako boga znaš na dunavu ribe ni za lijek,da treba hitno za farmaciju koja ribica svi bi bili bolesni
Odg: Apatinski paprikaš By: Apatiners Date: 08 Jul 2010, 01:57:07
Evo slika
http://www.riblji-paprikas.com/galerija.php?galleryID=15
Odg: Apatinski paprikaš By: ktnenad Date: 10 Jul 2010, 23:14:42
ziveo u apatinu pet godina
1. ribu (saran-kotleti-potkovice)-sto veci to bolji(min 3kg komad) posoliti i poprskati limunovim sokom i ostaviti u frizideru 12h
2. u kotlic (obavezno riblji) staviti sve osim kuvanog paradajza u isto vreme kad i ribu (riba, luk crni u prahu(kupiti u apatinu u lavacu),crvena paprika slatka, zacin (aleva,C, kulinat),lovor, biber u zrnu. posle pola sata kuvanja probati i dodati kuvani paradajz, suvu ljutu papriku u komadu, proveriti slanosti ako treba jos nesto dodati od zacina. kuvati jos petnaest minuta (ukupno se kuva 45-50min). NE MESATI-SAMO OKRETATI (vrteti) KOTLIC. dodavati (dolivati) vrucu vodu -nikako hladnu
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 10 Jul 2010, 23:26:41
A
????
Odg: Apatinski paprikaš By: ladikimre Date: 10 Jul 2010, 23:37:27
Zar u roku od 50 minuta ne raspadne skroz riba ? {pošto ga stavljaš odma i još je i stajao u limunovom soku}. Na kakav fiš to onda liči
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 10 Jul 2010, 23:43:44
Ma covek jos i doliva vode,to garant da se lovor i biber raskuvaju dobro
Nenade procitaj od pocetka,ili bar prvih par strana ove teme
Odg: Apatinski paprikaš By: ladikimre Date: 10 Jul 2010, 23:46:29
Ja kako kod gledam ovo što je napisao to može da liči na Kašu ali na paprikaš
Odg: Apatinski paprikaš By: apatinac Date: 10 Jul 2010, 23:47:27
Citat: ktnenad poslato 10 Jul 2010, 23:14:42
ziveo u apatinu pet godina
1. ribu (saran-kotleti-potkovice)-sto veci to bolji(min 3kg komad) posoliti i poprskati limunovim sokom i ostaviti u frizideru 12h
2. u kotlic (obavezno riblji) staviti sve osim kuvanog paradajza u isto vreme kad i ribu (riba, luk crni u prahu(kupiti u apatinu u lavacu),crvena paprika slatka, zacin (aleva,C, kulinat),lovor, biber u zrnu. posle pola sata kuvanja probati i dodati kuvani paradajz, suvu ljutu papriku u komadu, proveriti slanosti ako treba jos nesto dodati od zacina. kuvati jos petnaest minuta (ukupno se kuva 45-50min). NE MESATI-SAMO OKRETATI (vrteti) KOTLIC. dodavati (dolivati) vrucu vodu -nikako hladnu
Gde ovo nadje zivota ti
Neko te dobro nasanko
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 11 Jul 2010, 00:37:51
Citat: ktnenad poslato 10 Jul 2010, 23:14:42
Luk crni u prahu, zacin (aleva,C, kulinat), lovor, biber u zrnu.
Ovo nikada ne bi stavio u riblji paprikaš.
Evo delića atmosfere od večeras...
Odg: Apatinski paprikaš By: Goran Dubravac Date: 11 Jul 2010, 00:48:17
Citat: ktnenad poslato 10 Jul 2010, 23:14:42
(dolivati) vrucu vodu -nikako hladnu
Na šta to liči
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 11 Jul 2010, 00:50:08
Ni na šta.
Nema dolivanja vode u riblji paprikaš.
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 11 Jul 2010, 06:42:26
Pa nije to malter da se može dosipavat voda kad oš
Odg: Apatinski paprikaš By: apatinac Date: 11 Jul 2010, 09:39:05
U petak rekoh drugarima ime pobednika za "Zlatni kotlic". Sinoc stigla potvrda