Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172
Odg: Apatinski paprikaš By: Aleksandar Bunčić Date: 21 Oktobar 2012, 15:10:26
Ja verujem da je ovo toliko dotaklo Apatince da ga sigurno neće više kuvati sa mehurom...

Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 21 Oktobar 2012, 15:43:25
Spavat nemoremo vec 3 dana :rlol:
A nema nekog posebnog objasnjenja za mehur,sem da se pre nikad nista nije bacalo sem creva,iznutrice kao mlec,ikra,cak i krv uvek su se dodavale u paprikas....eto ostade to kao tradicija.
Isto ko sto ima ljudi sto nece da jedu dzigericu,papke ili bele bubrege,lastavicija gnezda :lol: ,a nekima je to delikates :takoje:
Odg: Apatinski paprikaš By: riboLovacJoca Date: 21 Oktobar 2012, 17:15:59
Mehuri su samo dekor, ne jedu se?

Možda mogu da posluže za pravljenje riblje buđole  :smiley:

Odg: Apatinski paprikaš By: twister011 Date: 21 Oktobar 2012, 17:48:58
Otvaram temu i tek tad se setih sta sam poslednje napisao smiley020 Reko´ sad kad vidim drvlje i kamenje:)
Fala vi na toleranciju :tongue:. I sami znate da je lepota relativan pojam, individiualna stvar oka posmatraca. Nekome je mehur jagoda na vrhu torte :thumbup: :rolleyes:
Odg: Apatinski paprikaš By: kviskons Date: 21 Oktobar 2012, 18:51:51
Dokaz da ga kuvaš od sveže ribe a ne zaleđene je i taj mehur.  :takoje:
Odg: Apatinski paprikaš By: twister011 Date: 21 Oktobar 2012, 18:59:01
 :eek: Ajd za restorane. Nije valjda njihov odnos pun nepoverenja pa im treba dokaz :huh:
:rolleyes: :lol:
Uzgred Kvisko, dok sam bio mladji svaki ozbiljniji ribolovac-ribar imao je gomilu susenih mehurova kao dokaz njegovih kapitalnih ulova. Tj. spajz sa zacinima, korpa sa lukom, osusene paprike, osuseni mehurovi..... pa dodajes sve po redu i potrebi :ok:
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 21 Oktobar 2012, 21:56:09
Citat: riboLovacJoca poslato 21 Oktobar 2012, 17:15:59
Mehuri su samo dekor, ne jedu se?


Zavisi koliko si piva suknuo :rlol: :rlol: :rlol: :rlol:
Odg: Apatinski paprikaš By: smuki Date: 21 Oktobar 2012, 22:38:32
Ovim nas juče posluži Paradizo,ništa na kraju ne ostade
od Apatinca iz Sr.Mitrovice  smiley111  :thumbup: smiley114


a pride još Dakijeva  Vulkanska lava  :help:
Odg: Apatinski paprikaš By: DakiNS Date: 21 Oktobar 2012, 22:44:36
Spale da li sam uspeo naljutiti celo društvo :lol:
Odg: Apatinski paprikaš By: smuki Date: 21 Oktobar 2012, 23:31:47
nekima i je bilo ljuto,ne su navikli,a evo i glavnog krivca što se dobro jelo
http://imageshack.us/photo/my-images/443/img6052f.jpg/
a nije da se i popilo nije  :tongue: paradizo
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 28 Oktobar 2012, 16:28:20


Od malih nogu apatinci se upucuju na tajne najboljeg paprikasa....
Odg: Apatinski paprikaš By: paradizo Date: 29 Oktobar 2012, 00:12:32
Mora se priznati da ume vec i da pozira :takoje:
Odg: Apatinski paprikaš By: kico Date: 29 Oktobar 2012, 06:02:30
nema da kaze neznam kuhat papraš :cheesy: :thumbup:
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 03 Novembar 2012, 19:06:30
Jučerašnji... :ok:, kuvar - Apatinac.



Uz dodatak... :cheesy:


Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 03 Novembar 2012, 19:21:30
U lepa paprika :thumbup: