Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172
Odg: Apatinski paprikaš By: OLOVO Date: 04 Novembar 2009, 20:36:59
Dare oce ona mama u corbu ili na dim??
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 04 Novembar 2009, 20:46:09
Najvjerojatnije na dim pa ćemo ju ako bog da zajedno probati  :takoje:
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 04 Novembar 2009, 22:02:20
Nju dimljenu, a kotlić mora da se zavrti.  :ok:
Odg: Apatinski paprikaš By: OLOVO Date: 04 Novembar 2009, 22:03:52
 smiley112 jao kad je Dare odimi , a kotlic zavrti ..
Odg: Apatinski paprikaš By: miloraden Date: 04 Novembar 2009, 23:42:13
dali je za paprikas bolji tovljeni,ili divljak-saran?neko kaze da je bolji tovljeni zato sto je masniji...dal se stavlja stuka u paprikas??
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 04 Novembar 2009, 23:50:00
Kako može tovljeni bit bolji od divljaka  a štuka  ako ju imaš može u paprikaš ali ne puno ima jak miris  :takoje:
Odg: Apatinski paprikaš By: miloraden Date: 04 Novembar 2009, 23:57:18
meni je divljak mnogo ukusniji ali ovde stavljaju i tovljenog u paprikas.
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 05 Novembar 2009, 13:40:15
Tema za apatinski paprikaš je vrlo velika i ima tu što da se nauči pročitaj odpočetka pa odvolje ti nađeš nešto što ti odgovara  :ok: al obavezno nam javi kakav je bio da znamo  :bye:
Odg: Apatinski paprikaš By: miloraden Date: 05 Novembar 2009, 13:47:39
Neznam ja da kuvam paprikas,dzaba mi recept.2 puta sam kuvao i upropastio,a sve sam radio kako treba....vise volim da ga jedem kad neko drugi kuva   :wink:
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 05 Novembar 2009, 13:51:48
P imaš od A- do Ž sve o paprašu a ako ti mogu pomoći ja ću ti dat svoj recept  pa probaj  :ok:  smiley033
Odg: Apatinski paprikaš By: miloraden Date: 05 Novembar 2009, 14:01:50
Procitao sam sve,moze daj mi svoj recept pa cu da probam.i reci mi gde da kupim papriku,jel svi kazu da ova industrijska ne valja.
Odg: Apatinski paprikaš By: baćko Date: 10 Novembar 2009, 00:19:59
Evo ovako što bi rekli pročitao sam ovo od korica do korica i moji zaključci su sledeći: Najbolji paprikaš koji sam do sada jeo to je bio  APATINSKI paprikaš a to sam jeo prošle godine u kupusinskom dunavcu na jednoj od čardi nažalost sada nemogu da se setim koja (mislim da je druga kada dolaziš iz Kupusine) Dušan i Pikeman su  u pravu  paprikaš se najprostije sprema i najbolji je po ukusu (bar meni), ove varijante sa kojekakvim dodacima su ustvari pre recepti za riblju čorbu e sad što oni stave malo manje vode pa to proglase paprikašem to je druga stvar, još jedno moje zapažanje koje je ipak subjektivno kao da mi je meso od ribe punijeg ukusa ako je upitanju šaran golač a ne  dunavski sa krljuštima , jeo sam i jednu i drugu varijantu i meni je ukusnije meso od golača. Kao da se divljaku suviše isuši meso, izvuče mu i ono malo masnoče što ima i nekako mi meso bude suvo. E to je već stvar ukusa neko voli više suvlje a neko masnije,to je ipak samo moje zapažanje, ali prvom prilikom eto mene opet u kupusinskom dunavcu na APATINSKOM paprikašu. :bye: :clap2: :takoje: smiley033 smiley033 smiley003

Spojene poruke: 10 Novembar 2009, 00:23:53

Neznam šta se dogodilo ali pisao sam APATINSKOM PAPRIKAŠU velikim slovima a kada je izašlo zaglavlje ono mala slova pa zato ovaj dodatak. hvala. :tongue:
Odg: Apatinski paprikaš By: shomi Date: 10 Novembar 2009, 01:31:43
Citat: blacky1704 poslato 03 Decembar 2008, 07:09:33
hauba to ti je "fant" ( zacini ) za riblju corbu

Citat: Bigash poslato 03 Decembar 2008, 08:37:11
Pravom kuharu je sramota to ubaciti u papras, ali posto odje nema pravih kuhara onda je  :ok:

BigS, ti si moj idol!
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 11 Novembar 2009, 19:04:07
Šaran divljak i šaran iz rezervata  :eek: to mi dođe kao pile iz dućana i onaj trkač što po avliji čeprka i traži hranu ja to nemogu usporedit  :no:
Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 11 Novembar 2009, 19:59:02
Kombinacija Golaća-Tovljenog i Vretenaša-Divljaka pola-pola i svi zadovoljni  :cheesy: :ok: i još koji terpan da dopunimo ukus i nema bolje smiley112