Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 29 Avgust 2010, 16:34:42

nemeša se riblji paprikaš

samo ga vrtiš

i nešto mi pregusto izgleda preko fotki

Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 30 Avgust 2010, 10:25:03
Lepo ga je videti ovako kako krčka


Odg: Apatinski paprikaš By: Hemingway Date: 30 Avgust 2010, 10:35:21
He he he

...ja imam izgovor..slike dole su kod Susjeda ..a ja sjedim sa Stepom ..kod kuce sto se kuhalo-nije se slikivalo ...

.. znaci jaaa saam neeevinn

a gustina "Dulija" je bila od prokuhane i pasirane ribe nekih 300gr na 12L Paprasa
Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 30 Avgust 2010, 10:37:06
12 l paprasa,

pa kod vas je stvarno bila žurka

Odg: Apatinski paprikaš By: STEPA Date: 30 Avgust 2010, 10:43:39
nije se jelo iz tanjura već iz zdjele

Odg: Apatinski paprikaš By: Hemingway Date: 30 Avgust 2010, 11:33:35
Ja sam bio Obelix medju njima ...po izgledu samo ....

paa bilo nas je 9 a trebalo nas je biti 12 ...zato je ostalo ..maalo samo..
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 30 Avgust 2010, 12:42:58
Bome da vas je bilo 12,mazali bi vi pastete

Ko i mi,kad dezurna seprtlja prevrne kotlic

Odg: Apatinski paprikaš By: Hemingway Date: 31 Avgust 2010, 10:09:30
kod nas nema nikoga blizu da bude ...razmak 5m ..pa nek mirise ..
oni su svi jeli sa tjesteninom ..dok sam ja samo jedan sa.. a ostalo bez tjestenine ..nekako mi prekrije ukus paprasa ta tjestenina ..volim ga onako cisto papras da bude ..uz malo lepinje..

Odg: Apatinski paprikaš By: kviskons Date: 31 Avgust 2010, 19:53:54
Ovako je izgledao na pocetku:

a ovako kada je bio gotov:

na kraju nije bilo sta da se slika osim praznog kotlica.
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 31 Avgust 2010, 19:57:37
Izem ti paprikaš i fotke vaše,
ne mećite to više

Odg: Apatinski paprikaš By: smuki Date: 31 Avgust 2010, 21:25:38
I kako ja sad ogladneo da idem spavat

Odg: Apatinski paprikaš By: Hemingway Date: 01 Septembar 2010, 09:33:47
pa nemnoj tako kasno gledati ovako lepljive teme ..gledaj kad i ja ..sada ..
pogledaj na sat ..he he

Odg: Apatinski paprikaš By: tićo Date: 01 Septembar 2010, 09:37:32
Sad je najbolje taman papras za doručak

Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 01 Septembar 2010, 09:43:56
Meni paše u svaka doba dana a i noći samo da nije hladan
Odg: Apatinski paprikaš By: Hemingway Date: 01 Septembar 2010, 09:50:02
Tooo!!! ..sad bih jednu porciju onako od zeze mlatnooo...
