Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172
Odg: Apatinski paprikaš By: retfala Date: 02 Februar 2011, 23:01:24
Najpametnije 20 čumbosa kila i udri :lol:
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 02 Februar 2011, 23:07:01
U riblji nikada ne dodajem vegetu, u sve ostalo može, ali u riblji ne. :no:

Voda, riba, luk, paprika, so i sok od paradajza. :ok:
Odg: Apatinski paprikaš By: kviskons Date: 02 Februar 2011, 23:17:14
Od ribe saran i terpani da mesaju luk da ne zagori.  :lol:
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 02 Februar 2011, 23:22:03
Terpani su super za papras. :ok:

Dare pivo da bude crno. :wink:
Odg: Apatinski paprikaš By: Bakisan Date: 02 Februar 2011, 23:29:18
Najbolje će biti da se sastanemo pa da pikeman i panonski skuvaju svoje paprikaše a mi da nepristrasno ocenimo.  smiley114
Odg: Apatinski paprikaš By: paradizo Date: 02 Februar 2011, 23:48:50
Zahvaljujem se Panonskom,Pikemanu,Ellesaru,ma svima koji svojim savetima pomazu u ovoj temi.Na zalost moram sacekati malo lepse vreme i pravu papriku pa da krenemo. smiley033
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 03 Februar 2011, 14:43:49
Citat: pikeman poslato 02 Februar 2011, 23:22:03
Terpani su super za papras. :ok:

Dare pivo da bude crno. :wink:
Ma dali je bio problem nekada  :no:   ako nebude crnoga barem tinte ima ofarbaćemo ga malo  :lol: :cheesy:
Odg: Apatinski paprikaš By: KOSAVA Date: 04 Februar 2011, 00:20:52
Citat: PANONSKI MORNAR poslato 02 Februar 2011, 22:58:48
E to će bit problem ali dok je Metroa  :no: nema zime  :help:
Panonac jel ima divljaka u metrou :question: kod nas ima.  smiley033
Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 04 Februar 2011, 03:33:14
Ima ljuskaša  divljaka :no: ali ima jedna ribarnica gdje ima skuplji su ali  :thumbup:
Odg: Apatinski paprikaš By: samer Date: 04 Februar 2011, 15:29:13
Malo slika


Odg: Apatinski paprikaš By: KOSAVA Date: 04 Februar 2011, 20:55:24
sameru kliko ti stavljas kasika ljute paprike :cheesy: :question:, avatar si maznuo ud pikemana a :lol: :ok: smiley033
Odg: Apatinski paprikaš By: samer Date: 04 Februar 2011, 23:45:00
Ljute paprike dodajem po ukusu zavisi za koga kuvam, obicno stavim tri 2-3 kasike slatke i jednu ljute paprike i naravno zavisi od ljutine paprike.
A za avatar svidela mi se ideja.




Odg: Apatinski paprikaš By: smuki Date: 05 Februar 2011, 13:42:56
samo da otopli odo ja za Apatin i ne pozivam nikog
jer nece biti dovoljno za sve  smiley049 smiley171
smiley104 smiley111 smiley114  smiley301 smiley021

Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 05 Februar 2011, 17:31:31
 :sad: :help: I tata bi sine  :takoje:
Odg: Apatinski paprikaš By: OLOVO Date: 05 Februar 2011, 17:37:09
Kada sklopim oči nebom naiđu lađe,
zvona, lavež, komšijske svađe, miris svežeg oranja.
Ali kada svane vetri s reke zacvile.
Znam, to tuže vodene vile, Dunav tamjan odranja. smiley013 smiley341 smiley013