Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 19 Januar 2012, 12:51:30
Pa ako nevidis koja je domaca na toj slici onda i nema veze koju ces da stavis
Vidi po malim marketima ili na
pijaci,nekad otkupljuju papriku od manjih proizvodjaca, pristojnog kvaliteta....
Znaci pogledaj ko je proizvodjac.....ako je neki madzar ili slovak....uzimaj

1000x je bolja od alevinog ili slicnih bulshita
Odg: Apatinski paprikaš By: twister011 Date: 19 Januar 2012, 13:11:55
Hvala, mada si mi sada zakomplikovao zivot

Uzgred, posto nisi video prethodni post u ovoj temi upucen tebi, jos jednom da pohvalim citat iz LOTR

To mi je omiljeni

Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 19 Januar 2012, 13:54:05
Citat: twister011 poslato 14 Januar 2012, 12:15:54
Jedini problem sto vi izgleda volite samo neka interna druzenja a nista na globalnom planu
. Samo masete tim crvenim maramama ispred nasih noseva a nikakve degustacije da organizujete
A mislis ovo

.....ma tesko zabu u vodu naterati,zacudio bi se koliko mali povod treba da bi apatinci zavrtili papras....samo se ti prijavi kad dolazis i odma se pali vatra
A i pokazacemo ti gde ima dobre paprike da se kupi pa odmah zveknes kilu i miran si par meseci.
Odg: Apatinski paprikaš By: twister011 Date: 19 Januar 2012, 14:35:10
Eeee to vec zvuci

Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 19 Januar 2012, 20:38:24
Sutra se kuha orilo gorilo
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 20 Januar 2012, 11:47:44

Nisam znao gde ovo da stavim

u pihtiju ili u paprikas....
Ovaj se upihtijao pod 45 stepeni

,a bio je
Nas 4 ,a njega za 6,al dosli smo mu glave

Uh Dare, volio bih da si ga probao
Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 20 Januar 2012, 12:47:02
Ovaj lonac mi nesto poznat

Odg: Apatinski paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 20 Januar 2012, 17:02:59
Stavio bih slike al toliko sam se najeo da disat nemrem

a domaći rezanci
dok za špricr neosta mjesta eto kakav je bio
Odg: Apatinski paprikaš By: twister011 Date: 21 Januar 2012, 12:49:59
Sve u svemu, ni moj ne ispade lose (ocena gostiju mnogo visa). Ne dade mi djavo mira pa ubacih i par krmenadli od smudja i hvala Bogu ne povuce na naftu
Cak sam i nabavio "domacu papriku" (tako tvrde u bio sopu), jedino mehur nisam imao pa je umetnicki dojam nesto slabiji

Hvala jos jednom za pomoc, a i pozive na raznorazne degustacije koje sam najozbiljnije shvatio

Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 21 Januar 2012, 13:47:48
To bese ona kombinacija dimljeni saran i smudj? Kulturni neki gosti
Odg: Apatinski paprikaš By: smuki Date: 21 Januar 2012, 14:31:29
Milijaaaaaa,kad kreneš za Apatin ne me prolazi,ma nećemo ni pecati
kod njih,neće biti prilike pre i posle papraša
Odg: Apatinski paprikaš By: twister011 Date: 21 Januar 2012, 18:07:36
Ne prolazim inkognito

PS: Odustao od dimljenog, sacekace kis'o kupus il' prebranac

Od egzotike bili samo smudz i manic

Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 29 Januar 2012, 16:42:33
Njam, njam...

Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 29 Januar 2012, 16:58:39
Kakav je bio sa manje luka????
Odg: Apatinski paprikaš By: pikeman Date: 29 Januar 2012, 17:00:28
Odličan!
