Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172
Odg: Apatinski paprikaš By: kico Date: 15 Mart 2012, 05:48:44
previše sirupa pa prošlo :lol:
Odg: Apatinski paprikaš By: bladerizer Date: 15 Mart 2012, 09:32:55
Mislim da  Apatinci nisu dobro napisali recept za njihov paprikas izostavili su da  ide pivo pre kuvanja i pivo posle kuvanja i tek onda bude pravi :lol: :rolleyes:
Odg: Apatinski paprikaš By: Goachild Date: 15 Mart 2012, 09:46:43
Dinstaju lukac posle u pivu...
To je tajna paprikaša i manastirske rakije.  :takoje:
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 18 Mart 2012, 21:35:24
Okretalo se i danas :cheesy:



A sto volim kad ovako krčka :thumbup:


Odg: Apatinski paprikaš By: alexdja Date: 18 Mart 2012, 21:41:34
Uff... mmmm...  smiley112
Odg: Apatinski paprikaš By: bladerizer Date: 19 Mart 2012, 11:47:42
bogami kod vas u Apatinu nemoze da omane,uvek se kuva neki papras,ja dok neomlatim nekog sarka nema kuvanja,zato i pocinjem da ga pecam za koji dan!
ellesar paprikas ima ludu boju svaka cast!
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 19 Mart 2012, 12:09:54
Fotosop :cheesy: .....zezam se,to je kombinacija paprike koju koristim samo za riblji papras :takoje:
Odg: Apatinski paprikaš By: kviskons Date: 30 Mart 2012, 18:23:30
Prvi ovogodišnji pojeden napolju. :smiley:
Šaran Ečka 3.7 kg, društvo odabrano, nije ostalo ništa.
(Paprika je iz B.Monoštora)
Rakija Lozovača domaća, vino Frankovka i Rizling iz Sr. Kamenice.
Sve u svemu, sledeći vikend prašimo ponovo.  :tongue:


Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 31 Mart 2012, 13:23:17
Aaaaa,lepo,lepo :thumbup:
Vidi se da je dobra paprika :takoje:
Odg: Apatinski paprikaš By: bladerizer Date: 31 Mart 2012, 13:54:28
a bogami i pun kotlic jos malo i preleva  :cheesy:
Odg: Apatinski paprikaš By: dushann Date: 05 April 2012, 18:02:07
Paaaa jope...


Odg: Apatinski paprikaš By: alexdja Date: 05 April 2012, 18:06:06
Vrti, vrti, neće ništa da ti škodi!  :thumbup:
Odg: Apatinski paprikaš By: kviskons Date: 05 April 2012, 18:14:16
Ja nekako naucio petkom da vrtim, moze i drugim danima ali petkom  :takoje:
Odg: Apatinski paprikaš By: bladerizer Date: 05 April 2012, 18:27:22
A ovi apatinci mi teraju vodu na usta sutra i ja kuvam,bice fotki!
Odg: Apatinski paprikaš By: ellesar Date: 05 April 2012, 20:49:11
a sutra ima sve da mirise na papras.....a tek preksutra kad se nalupam sunke,jaja i mladog luka....pa posle pivo ili 2  :rlol: jope ce me isteraju navece iz kuce :cheesy: