Odg: Tanjirača By: Lepi Dzoni Date: 10 April 2011, 10:43:10
Pirke, danas probavam talandaru da vidim da li uopste "radi"
ako prodje nas test ia ako se drustvo
i
donosim je da dobije Slankamnesku dozvolu
ono za alase je bila sala
Odg: Tanjirača By: Pirke vuk s Tise Date: 10 April 2011, 11:21:43
Po pitanju izdavanja upotrebne dozvole za Tanjiraču imamo
"stručnu i objektivnu komisiju"
koja za sad još nije donela pogrešnu odluku.
A ono za alase, znamo da je šala, kao i sve ostalo.
Da bi Tanjrača radila kako treba potrebna je "sinhronizacija" pokreta ruku i nogu, lica koje rukovodi istom, mislim Tanjračom, i neposredno po završetku Tanjiraču dok je još topla postaviti pod uglom od 45-55 stepeni, i pažljivo politi vodom, najlakši, i najbrži način za održavamje čistoće Tanjirače. Ovo govori višedecenijsko iskustvo.PRIJATNO
Odg: Tanjirača By: Lepi Dzoni Date: 10 April 2011, 20:43:03
Tanjiraca je prosla moju komisiju
pekla se na masti babuska, deverika i stuka.
10 ljudi jelo(tj. bilo u komisiji)
svi su dali najvisu mogucu ocenu
pre przene ribe omlatismo riblju corbu a na kraju ladan spricer
spreman sam za "slankamenski ispit"
Odg: Tanjirača By: Pirke vuk s Tise Date: 10 April 2011, 21:58:44
Pismeni si položio, ali pred našu
(tročlanu komisiju) ti i tvoja TANJIRAČA izlazite na PRAKTIČNI deo gde čekaju
sa Dunava i jedan
sa Tise.
Odg: Tanjirača By: Lepi Dzoni Date: 11 April 2011, 00:34:06
javte kad proradi riba na Dunavu, dolazim i nosim tanjiracu pod misku
Odg: Tanjirača By: paradizo Date: 16 April 2011, 15:55:19
Evo danas sam je malo "razradjivao
Odg: Tanjirača By: Pirke vuk s Tise Date: 16 April 2011, 21:49:12
Al si je "razradio" svaka čast. Samo šteta što si sam, nema nigde
ili vreba ju iz zasede.
Odg: Tanjirača By: paradizo Date: 17 April 2011, 13:58:11
Nisam sam,znas da uvek jedan nahebe
Odg: Tanjirača By: Pirke vuk s Tise Date: 17 April 2011, 14:44:22
Taj sam.
Odg: Tanjirača By: pikeman Date: 22 Maj 2011, 17:20:11
Posle dobrog paprasa valja pojesti i koje parče pečene ribe...
Odg: Tanjirača By: ellesar Date: 22 Maj 2011, 23:33:07
Al` je
leglo posle ovoga
Odg: Tanjirača By: Pirke vuk s Tise Date: 26 Maj 2011, 20:09:35
Ovo je bilo "jedino" mesto za "Talandaru" Došli kumovi u goste, i onda nema da nemože. Desna obala Tise, kilometar
al ću reći "Kod dve krive vrbe"
Odg: Tanjirača By: zex.raseta Date: 26 Maj 2011, 20:17:14
Pirke
, ovde nema
ili
.....ovde si bio......balansero (
za vuka sa tim nickname ) .......
! Ali za tvoje godine .....
( a kumovi su - kumovi........mora SVE )
Odg: Tanjirača By: Pirke vuk s Tise Date: 26 Maj 2011, 20:28:00
Kako da nije bilo, kumovi iz Šumadije, al nisam smeo da rizikujem, vidiš kakav je teren. To je strateška pozicija da se obezbedimo od eventualnih nezvanih gostiju.
Jeli i pili na brodu, bilo
Odg: Tanjirača By: neca_bratko Date: 26 Maj 2011, 21:43:36
Ko je još " planinario" i pekao ribu? Pirke svaka čast!