Odg: Tanjirača By: paradizo Date: 27 Mart 2013, 20:23:17
Tacno tako alexdja,zahvaljujem
Odg: Tanjirača By: alexdja Date: 27 Mart 2013, 20:56:28
Nema na čemu.
Odg: Tanjirača By: KOSAVA Date: 27 Mart 2013, 22:01:42
Citat: paradizo poslato 27 Mart 2013, 18:33:04
Kolega KOSAVA,bio sam u prodavnici gde sam kupio ovo sto si video na fotografijama i rekli su mi da proizvodi "Sebastijan" Backa Palanka.U prodavnici u SM nemaju,probaj da proguglas mislim da imaju prodavnicu u Novom Sadu.Nadam se da ces pronaci jer je talandara odlicna i treba jako malo drva da odradis posao.Mada neki kazu da to nije talandara,ja tvrdim da jeste i da je odlicna.Tacna je od prohroma,precnika 50cm.Pozdrav,ako budem mogao nekako da pomognem javi se.Ako kod nas stignu u prodavnice javljam
Paradizo, veliko hvala! @meda, mi otvorio oci ima u Munze konze
Odg: Tanjirača By: zex.raseta Date: 29 Mart 2013, 08:53:12
Pošto vidim da ima radnja u Inđiji ovih dana ću da pogledam kakve su im tanjirače...
Odg: Tanjirača By: KOSAVA Date: 29 Mart 2013, 09:29:08
"Sebastijan limarija" po preporuci naseg druga clana@meda. Novosadski put, nasuprot Galenike nema sta nema, od limenih proizvoda. Ako Vam kazem da je ovaj komplet na slici samo 2800 dinara, a da su me neki dundjeri trazili da mi naprave za 70eura onda je sve jasno.
Ova fotografija sa pivom je samo secanje na Apatin i paprikas velikih majstora kulinarstva.
Odg: Tanjirača By: salevs Date: 29 Mart 2013, 10:19:52
ovo sve 2800 din? znaci ne verujem koja jeftinoca, ovo idealno i za pokloniti nekom
Odg: Tanjirača By: KOSAVA Date: 29 Mart 2013, 10:34:00
Onaj Inox vredi, a gde ostalo, pa da ga sam pravim ne isplati se. Mislim da je ovo najpovoljnija cena za kotlovinu. Nisam ga jos poceo razradjivati.
Neka izdrzi dve sezone isplatio se
Sve je demontazno i dobijes ga u lepoj kutiji sve spakovano, sto kazes lepo i za poklon, ali da ga neko meni pokloni
Odg: Tanjirača By: heheo Date: 29 Mart 2013, 10:45:32
Imam baš takvu. Pročitao sam temu (od početka) i vidim da ima postupak pre prvog paljenja (što nisam znao jer staru tanjiraču imam, dugo -ni sam ne znam od kada).
E sad, letos je ova imala "vatreno krštenje" i dobro je "pocrnila", a to nisam mogao nikako oprati. Sada je sva čađava i nikako to ne mogu da operem. Ako znate kako joj vratiti sjaj -pišite.
Odg: Tanjirača By: Goachild Date: 29 Mart 2013, 10:54:24
Garež možeš da spereš u najbližem servisu za pranje automobila, neka ti je "ispuškiraju" ;) Častiš čoveka par piva imaš čistu tanjiraču. Posle polir pastu i cepaj! ;)
Odg: Tanjirača By: zex.raseta Date: 29 Mart 2013, 11:05:47
Šta par piva ...
...?
Pitaš ga pošto pere jednu ratkapnu......
Častiš ga
a ostala popiješ kući diveći se svojoj tanjirači kako se sija....
Odg: Tanjirača By: pedja81 Date: 29 Mart 2013, 11:11:59
@kosava jesi ti to pazario ili samo planiras
posto mi je cena nerealna,pre bih rekao da je samo tanjiraca 2800 dinara!
Odg: Tanjirača By: Goachild Date: 29 Mart 2013, 11:14:17
@Zex, zato što će se vratiti još koji put kod tog istog lika na pranje... ;)
Odg: Tanjirača By: heheo Date: 29 Mart 2013, 11:24:13
Hvala na odgovorima, ali nisam se ja najbolje izrazio (sada sam uslikao):
PS. nisam znao kako da kažem, a da to ne bude kao ona šala: "neka plavičasta masa, kao magma.."
Odg: Tanjirača By: KOSAVA Date: 29 Mart 2013, 11:51:13
Citat: pedja81 poslato 29 Mart 2013, 11:11:59
@kosava jesi ti to pazario ili samo planiras posto mi je cena nerealna,pre bih rekao da je samo tanjiraca 2800 dinara!
Dali mi da nosim kuci na probu-razradjivanje
Napisao sam koliko kosta i kupio je za pravo
@heheo, pa ti kao da si rostilj pravio na tom tanjiru
o cemu se radi pojasni da i moja ne dozivi istu sudbinu. Kakva je priprema posebna potrebna pre upotrebe
Odg: Tanjirača By: heheo Date: 29 Mart 2013, 12:22:16
Što se pripreme tiče: i ja sam ovde prvi put o tome čuo -prvi post na tu temu pisao je "ellesar" na 14.strani.
U vezi moje tanjirače:
-donese stari jedan dan tu novu tanjiraču, kaže biraj: hoćeš ovu novu ili onu staru ("original")! I ja izaberem onu staru koju imamo godinama (ko se seća kakva joj je priprema bila -ako je i bila). Elem, jedan dan vidim ovu novu tanjiraču, pitam šta je bilo i kažu da su samo jednom pekli babuške i to je to. E sad, verovatno je zagorilo/izgorilo, što god da kažem samo nagađam.