Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940414243444546474849505152535455
Odg: Tanjirača By: pedja81 Date: 09 Mart 2013, 14:07:59
ma jok to je terasa u pitanju otvorena  smiley033
Odg: Tanjirača By: baca68 Date: 09 Mart 2013, 14:40:43
..onda si pobedio

Odg: Tanjirača By: Pirke vuk s Tise Date: 09 Mart 2013, 21:17:00
Citat: pedja81 poslato 09 Mart 2013, 11:34:12
jos cevi za dimnjak da stavim i na probu neznam oce valjati ovo  :cheesy:

Nemoj da se ljutiš, al to dali  će, ili neće valjati ne možeš da oceniš sam. Za to ti je potrebna komisija od najmanje tri vesela člana. smiley032 i jednog starog i pametnog smiley282     :takoje: :takoje:
Odg: Tanjirača By: pedja81 Date: 09 Mart 2013, 21:30:20
nema problema pirke pozvan si i povedi jos dva iskusna vuka pa da komisija da konacan sud  smiley033 :cheesy: ma uostalom dodjite ljudi pa da zasedamo po naskem  :lol: smiley033
Odg: Tanjirača By: Pirke vuk s Tise Date: 09 Mart 2013, 22:14:55
Pazi šta si rekao: Ja sam skoro svake godine na putu za Segedin vezan uzvodno od pontona (odakle svi skaču u vodu  :lol:) u Bečeju. Normalno nosim i ja  "Tanjiraču"

Veću za .......



i  manju za normalne.....


Odg: Tanjirača By: baca68 Date: 09 Mart 2013, 22:58:38
...e to se zove domacin covek...uvek spreman za svaku situaciju...bravo pirke..
Odg: Tanjirača By: meda Date: 09 Mart 2013, 23:23:51

@pedja 81 

Da joj nije loziste malo prenisko? Ili mi tako deluje na slici?
Odg: Tanjirača By: Pirke vuk s Tise Date: 10 Mart 2013, 00:08:43
Tako deluje: Slikao Dušan sa drveta,malo  smiley013    :lol: :lol:
Odg: Tanjirača By: pedja81 Date: 10 Mart 2013, 10:16:16
@meda  pa moguce da ce loziste biti prenisko da nece valjati ovako,al onda cu da predjem na drugu opciju a to je da turam kotlic u nju pa ce da valja  :lol:
Odg: Tanjirača By: meda Date: 10 Mart 2013, 20:11:25

  Svakako nece da se baci, e sad metar drva gore-dole sto ces potrositi ...  :lol:
Odg: Tanjirača By: baca68 Date: 10 Mart 2013, 23:19:06
ima tu resenje: na sredini visine peci napravis jos jednu resetku na kojoj lozis,naravno pokretnu. moras i jos jedna vratanca gore d abi ubacivao ogrev
Odg: Tanjirača By: batapele Date: 18 Mart 2013, 19:46:16
E ono je tanjiraca sto ima //Pirke vuk s Tise !! Gledao sam takvu da uzmem bila je Bogami dosta skupa/3/4 xiljade kako se secam doduse nije bas skoro bilo ima 2/3god. Pa sam se zadovoljio manjom i ona mi je  do sada zavrsavala posao i svi zadovoljni !!
Sto se tice ribe na tanjiraci i uopste gurmanstva skoro pa da podjednako imam iskustva  sa tim kao i sa ribolovom tako da sam isprobavao vise nacina i dosta stvari na njoj! Jedno sto ja mogu reci i u to sam skoro siguran je da recimo belu ribu pa ajd i konkretno babusku iskljucivo na mst !! I to ne kao neko rece ovde iskljucivo na ulje vec iskljucivo na mast ! Svinjska mast i to... Babasku iseci po duzini,zagrejati mast u tanjiracu/tiganj i stavljati prvo sa one strane gde je presecena i gde su koske ! Takodje i u toku przenja duze drzati na ru stranu jer se koskice sve maltene istope. I to vazi za normalno(bez ikakvih preliva i soseva na parcicima ribe) przenje.
Odg: Tanjirača By: zoki80 Date: 19 Mart 2013, 02:37:15
Nema ništa ukusnije nego od ribe na masti, ja isključivo tako talandaram!



Odg: Tanjirača By: Igorman Date: 21 Mart 2013, 10:32:01
ljudi  ocu da uzmem tanjiracu. E sada neko kaze da je bolje ako je deblji lim neko tanje. Sta su vasa iskustva?
Odg: Tanjirača By: ellesar Date: 21 Mart 2013, 12:14:54
Najbolje da uopšte nije lim :no:
Rostfrei ili nehrđajući čelik je najbolji :ok: Prohrom je isto odličan :thumbup: