Odg: Tanjirača By: pedja81 Date: 09 Mart 2013, 14:07:59
ma jok to je terasa u pitanju otvorena

Odg: Tanjirača By: baca68 Date: 09 Mart 2013, 14:40:43
..onda si pobedio
Odg: Tanjirača By: Pirke vuk s Tise Date: 09 Mart 2013, 21:17:00
Citat: pedja81 poslato 09 Mart 2013, 11:34:12
jos cevi za dimnjak da stavim i na probu neznam oce valjati ovo

Nemoj da se ljutiš, al to dali će, ili neće valjati ne možeš da oceniš sam. Za to ti je potrebna komisija od najmanje tri vesela člana.

i jednog starog i pametnog

Odg: Tanjirača By: pedja81 Date: 09 Mart 2013, 21:30:20
nema problema pirke pozvan si i povedi jos dva iskusna vuka pa da komisija da konacan sud

ma uostalom dodjite ljudi pa da zasedamo po naskem

Odg: Tanjirača By: Pirke vuk s Tise Date: 09 Mart 2013, 22:14:55
Pazi šta si rekao: Ja sam skoro svake godine na putu za Segedin vezan uzvodno od pontona (odakle svi skaču u vodu

) u Bečeju. Normalno nosim i ja "Tanjiraču"
Veću za .......

i manju za normalne.....

Odg: Tanjirača By: baca68 Date: 09 Mart 2013, 22:58:38
...e to se zove domacin covek...uvek spreman za svaku situaciju...bravo pirke..
Odg: Tanjirača By: meda Date: 09 Mart 2013, 23:23:51
@pedja 81
Da joj nije loziste malo prenisko? Ili mi tako deluje na slici?
Odg: Tanjirača By: Pirke vuk s Tise Date: 10 Mart 2013, 00:08:43
Tako deluje: Slikao Dušan sa drveta,malo

Odg: Tanjirača By: pedja81 Date: 10 Mart 2013, 10:16:16
@meda pa moguce da ce loziste biti prenisko da nece valjati ovako,al onda cu da predjem na drugu opciju a to je da turam kotlic u nju pa ce da valja

Odg: Tanjirača By: meda Date: 10 Mart 2013, 20:11:25
Svakako nece da se baci, e sad metar drva gore-dole sto ces potrositi ...

Odg: Tanjirača By: baca68 Date: 10 Mart 2013, 23:19:06
ima tu resenje: na sredini visine peci napravis jos jednu resetku na kojoj lozis,naravno pokretnu. moras i jos jedna vratanca gore d abi ubacivao ogrev
Odg: Tanjirača By: batapele Date: 18 Mart 2013, 19:46:16
E ono je tanjiraca sto ima //Pirke vuk s Tise !! Gledao sam takvu da uzmem bila je Bogami dosta skupa/3/4 xiljade kako se secam doduse nije bas skoro bilo ima 2/3god. Pa sam se zadovoljio manjom i ona mi je do sada zavrsavala posao i svi zadovoljni !!
Sto se tice ribe na tanjiraci i uopste gurmanstva skoro pa da podjednako imam iskustva sa tim kao i sa ribolovom tako da sam isprobavao vise nacina i dosta stvari na njoj! Jedno sto ja mogu reci i u to sam skoro siguran je da recimo belu ribu pa ajd i konkretno babusku iskljucivo na mst !! I to ne kao neko rece ovde iskljucivo na ulje vec iskljucivo na mast ! Svinjska mast i to... Babasku iseci po duzini,zagrejati mast u tanjiracu/tiganj i stavljati prvo sa one strane gde je presecena i gde su koske ! Takodje i u toku przenja duze drzati na ru stranu jer se koskice sve maltene istope. I to vazi za normalno(bez ikakvih preliva i soseva na parcicima ribe) przenje.
Odg: Tanjirača By: zoki80 Date: 19 Mart 2013, 02:37:15
Nema ništa ukusnije nego od ribe na masti, ja isključivo tako talandaram!
Odg: Tanjirača By: Igorman Date: 21 Mart 2013, 10:32:01
ljudi ocu da uzmem tanjiracu. E sada neko kaze da je bolje ako je deblji lim neko tanje. Sta su vasa iskustva?
Odg: Tanjirača By: ellesar Date: 21 Mart 2013, 12:14:54
Najbolje da uopšte nije lim

Rostfrei ili nehrđajući čelik je najbolji

Prohrom je isto odličan
