Odg: Tanjirača By: alexdja Date: 14 Novembar 2012, 20:14:59
Kako misliš peče se?
Bez masti (ulja)?
Odg: Tanjirača By: paradizo Date: 14 Novembar 2012, 22:59:48
Citat: sale54 poslato 14 Novembar 2012, 19:53:38
Lepo izgleda ali to je tiganj Talandara je nesto drugo.U njoj se riba pece a ne przi.
Nisam ovo bas razumeo kad kazes tiganj?Ovo jeste talandara,jedino nije tanjiraca ako si na to mislio?Evo i cele fotografije
Odg: Tanjirača By: DakiNS Date: 14 Novembar 2012, 23:16:13
Mislim da u nekim krajevima bivše Juge ovo zovu kotlovina ili nešto slično
Odg: Tanjirača By: paradizo Date: 14 Novembar 2012, 23:18:28
U pravu si kolega,kotlovina,tanjiraca,kod nas se kaze talandara ali prvi put cujem da je ovo tiganj
Odg: Tanjirača By: twister011 Date: 14 Novembar 2012, 23:26:05
Pa ocigledno nije mislio na pravi tiganj. Siguran sam da zna kako izgleda pravi. Pretpostavljam da je kolega vise mislio na nacin pripreme, koji na ovoj spravi potseca na spremanje u tiganju. Na tanjiranji meso moze da se redja i po strani, van masti-ulja.
Javice se vec i on pa ce razjasniti
Odg: Tanjirača By: paradizo Date: 14 Novembar 2012, 23:39:58
Vazno je da Smuki zna kakva je riba u pitanju
Odg: Tanjirača By: voja Date: 17 Novembar 2012, 19:36:01
Sitan smudj na talandari
....sa obrascicima
Odg: Tanjirača By: kico Date: 17 Novembar 2012, 20:22:52
juče se malo peklo
Odg: Tanjirača By: paradizo Date: 17 Novembar 2012, 23:02:06
Auuuu Kico,milina jedna.Ima li neka fotografija kad je ispeceno?
Odg: Tanjirača By: samer Date: 29 Novembar 2012, 17:56:58
Dobro drustvo i lep dan.
Odg: Tanjirača By: belveder Date: 30 Novembar 2012, 10:13:40
stvarno gasi žeđ
Odg: Tanjirača By: rašo Date: 30 Novembar 2012, 10:55:18
Hebite se sa ovim slikama, izazivate čovjeka sa 4 friška stenta koji ovo ni na slikama ne smije vidjeti
Odg: Tanjirača By: paradizo Date: 30 Novembar 2012, 18:19:43
A ja grickam flips i gledam ove slike
Odg: Tanjirača By: Pirke vuk s Tise Date: 30 Novembar 2012, 18:56:21
I ja gledam te slike, al ništa ne grickam.
Odg: Tanjirača By: sale54 Date: 01 Decembar 2012, 12:00:14
Paradizo nadam se da si skontao na osnovu Kicine tanjirace.Meso Riba se peku i povremeno umoce
u saftu i masti koja se stavi veoma malo koliko da ne zalepi.