Odg: Tanjirača By: Pirke vuk s Tise Date: 26 Maj 2011, 22:24:26
Ja.To se dešavalo na Tisi, a ja "Pirke vuk sa Tise" na domaćem terenu.Tu sam
Odg: Tanjirača By: profesor Date: 27 Maj 2011, 15:58:00
ubi me ova nemastina
Odg: Tanjirača By: ellesar Date: 28 Maj 2011, 12:56:31
Fuj....snicla
Odg: Tanjirača By: profesor Date: 28 Maj 2011, 20:44:03
Sta da ti pricam kolega zivot mi se ogadio ,,,nas petoro a 4 kg ove bede jos me terali da ubacujem mlade krompirice i sampinjone na kraju pa se sve ono umirisalo na mochu
jedva cekam da dodjem do para pa da se i ja hvalim sa ribom na tanjiraci
Odg: Tanjirača By: Panchester Date: 28 Maj 2011, 22:24:05
Ma najbolja je ona riba koja se tera pruticem
Odg: Tanjirača By: profesor Date: 28 Maj 2011, 22:34:25
pa tooooo batoo...ma milina kad odem na zlatibor i narucim 2 kg pragnjeta
a ono na ovalu pola.pola.....1kg PRAseta i 1 kg jaGNJEta
Odg: Tanjirača By: Lepi Dzoni Date: 29 Maj 2011, 00:09:38
svaka cast druze
zdrava ishrana, holesterol 0
Odg: Tanjirača By: profesor Date: 29 Maj 2011, 10:08:51
Sto se k..cem ne hebe i bicem ne tera ,,ja ne jedem
pa nema holesterol ako cepas bela luka i ljutu papriku
pitaj nase stare koji je bolovo holesterola
i pred spavanje dve jabuke
Odg: Tanjirača By: ladikimre Date: 29 Maj 2011, 15:35:45
Ja danas testirao novu tanjiraču,stane bar 2-3 kg u jednu turu
Odg: Tanjirača By: ellesar Date: 29 Maj 2011, 17:14:11
ta mora sa John Deera da je otpala
Odg: Tanjirača By: profesor Date: 29 Maj 2011, 19:47:12
imre koji komsija kuka za traktor
Odg: Tanjirača By: tićo Date: 30 Maj 2011, 09:17:15
Pa vlasnik John Dir-a
Odg: Tanjirača By: Hauba Date: 30 Maj 2011, 11:16:54
Imre, dal peces u ulju ili na svinskoj masti?
Odg: Tanjirača By: tićo Date: 30 Maj 2011, 11:42:10
Po meni za tanjiraču je najbolja Palmina mast-ulje.
Odg: Tanjirača By: Hauba Date: 30 Maj 2011, 11:45:20
To jos nisam nikad koristio.
Ima li neki specifican ukus?