Odg: Tanjirača By: Hemingway Date: 24 Jul 2010, 17:48:48
Sad cu ja drmnem komsiji tanjiracu i napravim biznis..
kolko placate komad ?..i jeli smeta ako je nova,ili mora bas biti polovna?
ovaj sajt mi polako smeta zdravlju ...
..odkako sam ovdje registriran dobio 6kg ..a nako lijep momak bio ..
..
upropastiste me
Odg: Tanjirača By: vuk sa cibuklije Date: 26 Jul 2010, 10:55:19
Mora da bude polovna tj. koriscena!!!
Ako maknes novu onda ces morati da istanjiras 20-30ha pa tek onda da pustis u prodaju
Odg: Tanjirača By: tićo Date: 26 Jul 2010, 12:40:05
Najbolja je riba pečena u tanjirači u palminom ulju
Odg: Tanjirača By: OLOVO Date: 26 Jul 2010, 15:48:36
fuj,
pa da smrdi ko da je iz mcDonalsa..svinjska mas' i zdravo.
Odg: Tanjirača By: milos dasovic Date: 26 Jul 2010, 16:05:28
probajte sa pacijom masti bela riba bude tako slatka da prste polizes
Odg: Tanjirača By: voja Date: 26 Jul 2010, 16:10:29
Koliko donald duck-ova da strada za kanticu masti od pet kila...
Odg: Tanjirača By: Hemingway Date: 26 Jul 2010, 20:25:57
od guske mast je isto dobra za neke stvari ..
ali koliko ja znam tanjiraca -svinjska mast = 100% ukus
Odg: Tanjirača By: dushann Date: 26 Jul 2010, 20:37:25
Mass je mass
Odg: Tanjirača By: voja Date: 26 Jul 2010, 21:23:45
cist holesterol u narodu od miloste nazvan slog
Odg: Tanjirača By: Bigash Date: 27 Jul 2010, 07:25:21
Slogiraj me majko mladog
Odg: Tanjirača By: acasim75 Date: 27 Jul 2010, 07:41:47
dok se jela mas,nije se ni znalo za holesterol,kad je uvedeno ulje,doslo je do tih novih bolesti.ranije svinje nisu jele koncentrat,bile su punomasne ali ta mast je bila zdrava,mangulica je svinja ovog podnevlja i njena mast ima omega3 masne kiseline(kao da jedes skusu) i nije cudo sto su ljudi ne retko ziveli 100god. a onda su dosli joksiri,noksiri i ostale bolesne rase bez masti...
Odg: Tanjirača By: vuk sa cibuklije Date: 27 Jul 2010, 12:38:26
Omega3? njam njam
Samo ta rasa svinja ima jako malo mesa a puno masti, verovatno je bas zbog te kvalitetne masti i kolicine i bila uzgajana ranije.
Odg: Tanjirača By: tićo Date: 27 Jul 2010, 13:02:44
Što onda da pečemo ribu na tanjrači ajde da pečemo svinjske šnicla nije ni to za baciti
Odg: Tanjirača By: acasim75 Date: 27 Jul 2010, 13:18:08
od sve ribe,najvise volim prasetinu
Odg: Tanjirača By: tićo Date: 27 Jul 2010, 13:25:26
To je ono kao "od sve salate najbolja je jagnjetina"