Odg: Tanjirača By: sinhron Date: 10 Avgust 2013, 18:08:37
ne valja ti ta,ima manu
Odg: Tanjirača By: zek zek Date: 10 Avgust 2013, 20:02:22
Daj kolega pricaj koja je ta mana,dok je nisam upotrebio,da je menjam odma za neku drugu,

Odg: Tanjirača By: DakiNS Date: 10 Avgust 2013, 20:44:14
Mana je što nije njegova

Odg: Tanjirača By: sinhron Date: 10 Avgust 2013, 22:18:36
suva je druze,moras pod hitno da je ogaravis odozdo,a zamastis odozgo... i da metnes sliku

greota je da stoji ovako cista

Odg: Tanjirača By: knezevic76 Date: 10 Avgust 2013, 23:11:23
znao sam da ćeš to reći....dobra fora,a i onaj kotlić sa druge teme mu ima istu manu
Odg: Tanjirača By: sinhron Date: 11 Avgust 2013, 08:02:47
jeste,sav je cist i sija se...fuj

Odg: Tanjirača By: tonac Date: 11 Avgust 2013, 12:47:25
Iskusniji vukovi ima li kakva preporuka kakvu talandaru kupiti sta jr najbolje / najlakse za odrzavanje?
Posto se spremam da kupim prvu.
Odg: Tanjirača By: ellesar Date: 11 Avgust 2013, 15:25:40
Rostfrajnu, znači od nerđajućeg čelika
Po mogućstvu da joj se nogice sklapaju, ili da visi na tri lanca, zbog transporta čisto.
Svaki put kad je iskoristiš, opereš je i namastiš i nema problema spremna je da stoji, ili da je koristiš

Odg: Tanjirača By: tonac Date: 11 Avgust 2013, 16:57:58
A gde u Beogradu ima dobrog izbora? Buvljak ? Nbg ili bubanj potok?
Odg: Tanjirača By: zek zek Date: 11 Avgust 2013, 17:24:14
U sva sreca pa je ta mana,odmah cu da je resim,i odma stavljam slike,a za kotlic stavljam slike u temu za njih,on je danas isproban

Odg: Tanjirača By: ellesar Date: 19 Avgust 2013, 14:10:30

Ima li sta lepse od krompira u tanjiraci

Ima......

Lopatare, sveze upecane deverike kilo-kilo i po, opet plivaju. Najbolja riba za tanjiracu i moj favorit

Bilo je soma, bilo je sarana, bilo je stuke i bucova, ali

deverika je deverika

Odg: Tanjirača By: batapele Date: 19 Avgust 2013, 14:41:18
ali zato ova zadnja nema manu uopsteeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odg: Tanjirača By: joja Date: 17 Septembar 2013, 14:57:31
...nema sta nisam spremao u tanjiraci,stvarno univerzalni pratilac svakog gurmana...riba u vreloj masti je prste da polizes...mesine razne-piletina,vratina...a ovo nam je standardni dorucak na Tisi...20 jaja i kobasica (u ovom slucaju je bila konjska)...

Odg: Tanjirača By: laki22 Date: 17 Septembar 2013, 15:24:51
+luk+babura+pecurke+ aleva

Odg: Tanjirača By: dragan2006 Date: 17 Septembar 2013, 17:42:44
Tako je Laki, bas si ti naivan!!!
