Odg: Tanjirača By: ladikimre Date: 28 Jun 2010, 23:07:10

Imam oko 25-30 kg očiščene i smrznute babuške u zamrzivaču ,samo da vratim tanjiraču od kuma ,pa možda već sutra predveče probam ovaj Pike-tov recept

Strašno dobro izgleda.

Odg: Tanjirača By: profesor Date: 28 Jun 2010, 23:12:49
uf,uf,uf ovde covek da se razboli

Odg: Tanjirača By: ellesar Date: 28 Jun 2010, 23:14:40
Leeeellleeeee

Spojene poruke: 28 Jun 2010, 23:32:43
probajte i ovo-babuske ili tolstolobika ili sarana...sta bilo,prelijte posle pecenja,kad se osusi na salveti sa mesavinom soka jednog limuna,2 sitno seckana cena belog luka,malo persunovog lista,kasikica vegete i ulje po izboru,suncokretovo ili maslinovo recimo 1 dl.
Odg: Tanjirača By: Damir Date: 28 Jun 2010, 23:35:51
ovo sa peršinom i bjelim lukom sam isprobo

Odg: Tanjirača By: dushann Date: 28 Jun 2010, 23:51:37
Ja pomešam sa brašnom i sušenog belog luka u prahu pa uvaljam sa tim belu ribu i extra mi je šmek


Odg: Tanjirača By: ellesar Date: 29 Jun 2010, 00:03:42
Evo ideje

Nemoz`bit` lose.
Odg: Tanjirača By: Damir Date: 29 Jun 2010, 00:08:27
ko voli bjeli luk uz prženu ribu nikada na odmet
Odg: Tanjirača By: Bigash Date: 29 Jun 2010, 07:17:31
Jos nije naucio narezivat babure

Odg: Tanjirača By: Panchester Date: 29 Jun 2010, 09:25:31
Prodaj nam vestinu narezivanja. I ja ih ovako kasapim. Ako ima bolja fora -

Imam cime i da probam, cim, nekad, zadje oblak za sunce

Odg: Tanjirača By: Bigash Date: 29 Jun 2010, 09:44:32
Ma OK je i ovako, kenjam malo

Samo sitniji rezovi i do bocne linije ledjni deo, stomak se ne dira, onda ne mora resh da se peche, no se fino skida s rebara a gornji dio nidje koskice, i to onda fino slasno sklizne niz grlo uz paradajz i pivchugu

Odg: Tanjirača By: smuki Date: 29 Jun 2010, 14:21:03
Razumem za babure i pivcugu,al ti i paradajz mi se ne uklepate

Odg: Tanjirača By: Bigash Date: 29 Jun 2010, 14:24:07
Kazu dobar za jetricu

Odg: Tanjirača By: ellesar Date: 29 Jun 2010, 14:28:02
Aaaa,potire visak piva

Jedna babura+jedno pivo+kriska paradajza

Mada uz babure i ide paradajz+luk+malo tucane paprike odozgo i sve se to prelije uljem

Odg: Tanjirača By: mile_blok1 Date: 05 Jul 2010, 15:19:36
E a jel ima da se kupi negde tanjiraca?
Odg: Tanjirača By: voja Date: 05 Jul 2010, 16:19:12
Kazu da ima na buvljaku bubanj potok u BG