Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940414243444546474849505152535455
Odg: Tanjirača By: Lepi Dzoni Date: 30 Maj 2011, 11:57:25
za ribu na tanjiraci iskljucivo svinjska mast. Nema greske  :ok:
Odg: Tanjirača By: Bigash Date: 30 Maj 2011, 12:04:30
Jasta  :takoje:

Pored zivija svinja, oni kolju palme, kuku !  smiley157


Odg: Tanjirača By: kole Date: 30 Maj 2011, 12:06:38
Ništa bez mas'
Odg: Tanjirača By: tićo Date: 30 Maj 2011, 12:11:49
Citat: Hauba poslato 30 Maj 2011, 11:45:20
To jos nisam nikad koristio.
Ima li neki specifican ukus?
Ukus je extra bolje od svinjske masti, ja sam bio protiv toga dok nisam probao.
Odg: Tanjirača By: twister011 Date: 30 Maj 2011, 12:14:39
A jos kada probas ribu da prelivas kosovim mlekom (ne u tanjiraci), rec. u foliji :ok:
Kokosovo ulje-mas'+mleko, svinje ce od starosti da umiru :takoje:
Odg: Tanjirača By: Hauba Date: 30 Maj 2011, 12:15:48
Citat: tićo poslato 30 Maj 2011, 12:11:49
Ukus je extra bolje od svinjske masti, ja sam bio protiv toga dok nisam probao.

Ucis dok si ziv!
Odg: Tanjirača By: tićo Date: 30 Maj 2011, 12:20:58
Mada i ovo treba probati
http://www.backi-dukat.rs/ulje_za_przenje.htm
Odg: Tanjirača By: Hauba Date: 30 Maj 2011, 12:32:08
Ja koristim ovo ulje i dosta je u redu, ali nedaje nekakvog ukusa.
http://www.gea.si/izdelki/zvezda/olja/za_cvrtje.asp
Odg: Tanjirača By: Lepi Dzoni Date: 30 Maj 2011, 14:39:00
nisam neki strucnjak ali probao sam i na ulju i na masti. Ulje brzo pocne da gori a samim tim i riba. Na masti em bude ukusnija, em mozes duze da je przis bez bojazni da ce zagoreti.  :takoje:
Takodje, na masti riba ne bude masna  :lol: :lol: sto je sa uljem slucaj  :wink:
palmino nisam probao, verujem da je ok. Ali zasto bih trazio palme kad je svinja na dohvat ruke  :bye:
Odg: Tanjirača By: zex.raseta Date: 30 Maj 2011, 17:53:24
Pazario pre dva dana u Pešti tanjiraču ali....... ovakvu još nisam video !
Okačena na tri lanca da može na tronožac ( ili granu ) da se obesi ali......kao tepsija i još....emajlirana kao kotlići  :eek:  ! ( Metro- Budapest...7 eura ) ! Overavanje će da se slika pa šaljem fotke .   smiley033
Odg: Tanjirača By: ladikimre Date: 30 Maj 2011, 18:36:32
Citat: Hauba poslato 30 Maj 2011, 11:16:54
Imre, dal peces u ulju ili na svinskoj masti?

Samo mast,kad se riba lepo ispeče izvučem ih na ivicu gore,i ostavim je malo tu,iscuri mast iz ribe i ne bude uopšte mastan..
Odg: Tanjirača By: Pirke vuk s Tise Date: 30 Maj 2011, 21:36:50
zex.raseta  smiley033 "Tanjirača kao tepsija i još  emajlirana" to treba izbegavati isto kao i emajlirani kotlić. Moraš da je paziš,ako je malo čvrkneš, a desiće se, em što ne izgleda lepo, em što je još gore Emajl zna da bude opasan,počne da se ljuska i otpada.  Moja saznanja su takva, možda i nije tako, netvrdim ali, možda ima još neko nešto da doda, pa da vidimo. :bye:
Odg: Tanjirača By: ladikimre Date: 30 Maj 2011, 21:41:43
Danas sam u jednoj radnji video tanjiraču napravljenu kao peć,ima čak i dimnjak ,od lima je pravljen.
ploča za pečenje je prohrom ili je niklovan,nisam baš dobro zagledao .
košta negde oko 2500-3000 din .
Odg: Tanjirača By: Nikola Popov Date: 30 Maj 2011, 22:55:14
Imre jel to deverika u tanjirači od juče?
Odg: Tanjirača By: Lepi Dzoni Date: 30 Maj 2011, 23:17:04
kakva su vam iskustva sa prohromskim kotlicima? nije tema ali bih da uzmem jedan pa me zanima iskustvo vukova?  smiley033