Odg: Tanjirača By: Goachild Date: 13 Maj 2014, 11:07:44
Imaš livene (tučane) i čelične grill ploče da nađeš online.
Poslaću ti pp.
Odg: Tanjirača By: ellesar Date: 13 Maj 2014, 15:10:16
Dobra stvar, rostfraj ploča sa plinskim gorionicima ispod
Riba se jako lepo peče na njoj. Ustvari, meni nema bolje nego ceo smudj i potkovice tolstolobika sa ploče
Pre je svaki roštilj u gradu pekao na taj nacin. U roštilju "Bačka" bila ploča 1.50x2.50
Miliji mi je ćumur, ali za neke stvari ploča je nezamenjiva
Odg: Tanjirača By: Sax Date: 13 Maj 2014, 15:23:37
Potpuno si u pravu. Ja bas iz tog razloga trazim plocu jer ove druge stvari vec imam.
Odg: Tanjirača By: zex.raseta Date: 13 Maj 2014, 15:24:26
Pronašao sam vrlo zanimljivu i upotrebljivu , rekao bih trajnu stvar
jer je reč o prohromu . Sve u full-u....samo crevo i boca.
Odg: Tanjirača By: dushann Date: 13 Maj 2014, 18:34:48
Dno od pivskog bureta sa ugradjenim gorionikom na plin! Extra ideja Žex.
Poslato sas mobilan... ;-)
Odg: Tanjirača By: ellesar Date: 13 Maj 2014, 19:17:17
A, video sam da neko na fejzboolahu prodaje te stvarčice od buradi. Ima kazane, kotliće, baš ovakve tanjirače, roštilje....
Kreativan tip nema šta
Послато са GT-S6500D користећи Тапаток 2
Odg: Tanjirača By: Sax Date: 04 Avgust 2014, 15:59:30
Malo se uzivalo na vikendici....
Odg: Tanjirača By: paradizo Date: 04 Avgust 2014, 19:55:51
Leeeepo,baš mi se jede riba
Odg: Tanjirača By: sinhron Date: 06 Avgust 2014, 19:47:02
nameravam da kupim gorionik za tanjiracu. koji regulator je dobar,da ne uzmem suvise mali.
Odg: Tanjirača By: Goachild Date: 07 Avgust 2014, 10:01:02
Preporučujem ovaj model "tronožac". Odličan je jer istovremeno imaš postolje za gorionik, možeš da staviš tanjiraču, kotlić ili tiganj.
Cena, na buvljacima od 1500 - 2000, u prodavnicama 2000 - 3000 din.
Ovaj regulator koristim već neko vreme:
Regulator visokog pritiska
Odg: Tanjirača By: MC Date: 07 Avgust 2014, 15:11:54
Citat: milan ns poslato 11 Maj 2014, 21:14:02
Danas bio lep dan na Dunavu pa smo posle par piva morali nešto i da isprzimo.
Przili smo piletinu ali krompirici su bili vrhunski
Krompirici idu ma ulje pre ili possle ribe?
Odg: Tanjirača By: ellesar Date: 07 Avgust 2014, 15:23:27
Idu pre ribe, a ako ti ne smeta taj šmek, može i posle. I bolje da koristiš mast. Zdravije je i ukusnije.
Послато са GT-S6500D користећи Тапаток 2
Odg: Tanjirača By: sinhron Date: 07 Avgust 2014, 15:50:16
Citat: Goachild poslato 07 Avgust 2014, 10:01:02
Preporučujem ovaj model "tronožac". Odličan je jer istovremeno imaš postolje za gorionik, možeš da staviš tanjiraču, kotlić ili tiganj.
Cena, na buvljacima od 1500 - 2000, u prodavnicama 2000 - 3000 din.
Ovaj regulator koristim već neko vreme:
Regulator visokog pritiska
bas takav gorionik sam video na buvljaku i svidja mi se. koliki je protok tog regulatora,jel pise nesto na njemu ?
Odg: Tanjirača By: Goachild Date: 07 Avgust 2014, 19:26:08
Od 0 do 8 kg na sat.
@ellesar
Ja sam od skoro počeo da koristim palmino ulje za tanjiraču. Odlično je za višestruka prženja. Uopšte ne zadržava ukuse hrane. Može riba, pa krompir, itd...
Odg: Tanjirača By: ellesar Date: 07 Avgust 2014, 19:43:51
Ali MAST ......
Znam za palminu mast, mislim da se cak koristi u fritezama po restoranima, bas zbog toga sto ne upija mirise i ne gori lako.
Ali......svinjska mast je za mene sampion tanjirace, bas zbog dodatne arome koju daje. Riba pecena u masti i u bilo cemu drugom.....nebo i zemlja.
Послато са GT-S6500D користећи Тапаток 2