Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435363738394041424344
Odg: Roštiljanje... By: Zoran Date: 16 Mart 2019, 13:58:14
Za sada je to samo grejanje na ovu 'ladnoću, nema čak ni rešetke  :wink: Ali OK, dug je dana, možda nešto i zacvrči na usijanoj rešetki  :smiley:
Odg: Roštiljanje... By: bulmil Date: 16 Mart 2019, 14:03:24
stize
prvo zar doooobar mora

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Odg: Roštiljanje... By: Zoran Date: 16 Mart 2019, 14:11:23
Eee, sad naslov teme odgovara priloženom  :smiley:  U zdravlju izeli tu izložbu  :smiley:
Odg: Roštiljanje... By: milan ns Date: 16 Mart 2019, 14:24:29
Živeo roštilj

Poslato sa BLA-L29 uz pomoć Tapatoka


Odg: Roštiljanje... By: bulmil Date: 16 Mart 2019, 14:41:49
o daaa

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka


Odg: Roštiljanje... By: VladimirR Date: 21 Maj 2020, 19:42:01
U pauzi malo roštiljali






Odg: Roštiljanje... By: vradojicic Date: 21 Maj 2020, 22:25:12
Josica je krupan, jede kao ala. Zato ste ovoliko  jedva da pregrizete nesto. :lol: :wink:
Odg: Roštiljanje... By: VladimirR Date: 21 Maj 2020, 22:34:43
Eto malo samo kol'ko da isprljamo tanjir!
Odg: Roštiljanje... By: Djole Date: 23 Jun 2020, 20:04:41

Odg: Roštiljanje... By: bulmil Date: 23 Jun 2020, 20:13:47
lepo bogami

Poslato sa STK-LX1 pomoću Tapatoka


Odg: Roštiljanje... By: VladimirR Date: 01 Septembar 2020, 11:03:40
Samo ražnjić uz ladno pivo!






Odg: Roštiljanje... By: ellesar Date: 10 Mart 2021, 23:10:40


Ja ih volem đembele i sočne :)

A kakva vi rebarca volite?
Odg: Roštiljanje... By: Sax Date: 11 Mart 2021, 07:48:38
Uh,ne valjaju,sve se raspadaju.... :rolleyes: :cheesy:
Jesi imao neku pripremu,pac pre samog pecenja?
Odg: Roštiljanje... By: ellesar Date: 11 Mart 2021, 09:06:28


Ne, naprašio sam ih sopstvenom mešavinom začina i vakumirao. Onda sam ih 8 sati držao sous vide na 68 stepeni. Posle, obrisao, opet naprašio i bacio na roštilj bukvalno 5 minuta. Namazao mojim BBQ sosom i još 10 minuta pekao poklopljeno na roštilju.

Odg: Roštiljanje... By: Sax Date: 12 Mart 2021, 08:42:37
Ovo "sous vide" nemam pojma sta je a kamoli kako na tacnoj  temperaturi si odrzavao...Sigurno neka spravica za pracenje temperature..