Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940414243
Odg: Roštiljanje... By: tićo Date: 20 Januar 2012, 13:12:11
Zna to tako da boli glava od roštilja  :takoje: :cheesy:
Odg: Roštiljanje... By: laki22 Date: 20 Januar 2012, 13:39:19
sipali vam pivo u cevape  :rolleyes:
Odg: Roštiljanje... By: ellesar Date: 20 Januar 2012, 14:34:52
Mora da ti skocio pritisak na 100/60 :lol:
Oce to vama maratoncima kad se naprezete :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Odg: Roštiljanje... By: dushann Date: 20 Januar 2012, 14:55:54
 :sad: ko me vuko za jezik   smiley013 smiley197
Odg: Roštiljanje... By: maverick Date: 20 Januar 2012, 15:41:02
a sto kruh drzis onako...da se malo zagrije pa onda rezes ...
Odg: Roštiljanje... By: rašo Date: 20 Januar 2012, 15:56:23
pa Pikemane mogao si poslat sms ajd matori da se malo omrsiš :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Odg: Roštiljanje... By: dushann Date: 20 Januar 2012, 15:59:01
Mario hleb grejem da bi bio hrskav i prelep kad malo porumeni mmm njam njam :ok: i nema tu rezanja nego kidas rukama  :smiley: :takoje:
Probaj to jednom i videces smiley038

A mosh i ovako :smiley: :cheesy: :cool:


Odg: Roštiljanje... By: ellesar Date: 20 Januar 2012, 17:24:12
A probao sinoc i mogu reci da ce se ovakav hleb uvek naci pored mog rostilja :thumbup:
Predivno....hrskavo spolja...mekano i toplo iznutra.
Svaka cast Dulija :tongue:
Odg: Roštiljanje... By: maverick Date: 20 Januar 2012, 17:35:54
nisam probao ali budem odma u nedjelju  :rolleyes: a koliko vremena ga tako drzite
Odg: Roštiljanje... By: pikeman Date: 20 Januar 2012, 18:20:41
Kad počneš da pečeš meso staviš i hleb sa strane, povremeno ga okrećeš...
Odg: Roštiljanje... By: dushann Date: 20 Januar 2012, 19:14:51
Probaj i ako hoces da ga iseces na kriske pa malo vegetom zacinis, extra bude kad ga bacis na resetku da porumeni tako zacinjen :ok:
Odg: Roštiljanje... By: juzba Date: 21 Januar 2012, 00:40:07
To radim i ja i odlično je :ok:
Odg: Roštiljanje... By: Slavic.Blood Date: 21 Januar 2012, 08:26:58
Ja uzmem hleb nasecam na kriske, u tanjir malo ulja tucane ljute i vegete pa sa time premazem hleb, a onda zapecem, odlicno je. :ok:
Odg: Roštiljanje... By: salevs Date: 21 Januar 2012, 11:47:48
uh kad ce vise to prolece da isprobam svoju crepulju i vas recept sa hlebom  :cheesy:
Odg: Roštiljanje... By: juzba Date: 21 Januar 2012, 12:17:46
Zašto ne sada, ja roštiljam stalno :takoje: