Odg: Roštiljanje... By: Aleksandar Bunčić Date: 19 Maj 2011, 23:20:09
Jeste li ovo namerno napravili paran broj parcadi da neko ne ostane uskracen za parce manje?

Odg: Roštiljanje... By: dushann Date: 19 Maj 2011, 23:33:44
Paran broj

Ima još u činiji mesa sa strane, treba prebrojati

Odg: Roštiljanje... By: zex.raseta Date: 20 Maj 2011, 11:31:11
Vidim da ste piletinu DIP-ovali u papriku i začine ..

........

Odg: Roštiljanje... By: pikeman Date: 20 Maj 2011, 12:00:34
To sam ja dva komaTa DIP-ovao tucanom paprikom za probu.

Ubuduće to češće praktikujem.

Odg: Roštiljanje... By: Vladimir Date: 20 Maj 2011, 12:23:42
Tako dipovano meso je odličan mamac za kapitalne primerke preko 100 kila, u kombinaciji s pivom ne mož da omane!

Odg: Roštiljanje... By: tićo Date: 12 Avgust 2011, 11:35:45
Holesterol parti


rištilj i mladi krompiriću u tanjirači
Odg: Roštiljanje... By: Sp1tF1re Date: 12 Avgust 2011, 13:06:30
iha zakon
Odg: Roštiljanje... By: bladerizer Date: 13 Avgust 2011, 23:00:52

Na Mileticki nacin!!!
Odg: Roštiljanje... By: juzba Date: 14 Avgust 2011, 10:32:13

Blad, samo što je to talandara a ne roštilj, ali nisi puno više pogriješio nego i svi ostali, ova tema se treba zvati grilanje, roštilj je nešto drugačiji.......iako se kod nas udomaćila riječ roštilj za gril
Odg: Roštiljanje... By: tićo Date: 15 Avgust 2011, 08:01:32
A šta je onda roštilj
Odg: Roštiljanje... By: juzba Date: 15 Avgust 2011, 13:06:24
Kod roštilja vatra nije direktno ispod rešetke, nego pored, a vreli zrak peče
Ni sam to nisam znao do nedavno, bio baš dokumentarac na tv o tome.
Ameri najviše prakticiraju roštilj. Ima ih raznih modela i riješenja.
Odg: Roštiljanje... By: tićo Date: 15 Avgust 2011, 13:18:12
To je to isto u suštini, i ovde peče topli vazduh, žar je ispod rešetke, a ne vatra.
Odg: Roštiljanje... By: juzba Date: 15 Avgust 2011, 13:24:10
Ne mogu nać sliku na netu, nije isto, ložište je sa strane.
Odg: Roštiljanje... By: korbaach Date: 15 Avgust 2011, 13:37:29
Vec nekoliko godina kanim se da napravim slicno

al nikako ni jedna zima da potraje dovoljno dugo
Odg: Roštiljanje... By: Sp1tF1re Date: 15 Avgust 2011, 14:05:31
Tanjiraca je ko i u serpi da przis u ulju nema mirisa drva,cumura kao na rostilju