Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 12345678910111213141516171819202122232425262728
Odg: Kotlić By: Vale Date: 01 Avgust 2010, 21:03:13
Baki bio majstor,ja sam samo uzivao u ukusu. :wink:
Odg: Kotlić By: OLOVO Date: 01 Avgust 2010, 21:06:17
a ja sam sada gladan kao hijena... :wink:
Odg: Kotlić By: smuki Date: 01 Avgust 2010, 21:08:00
 smiley033  :lol: ima jos takvijeh  :sad:
Odg: Kotlić By: Vale Date: 01 Avgust 2010, 21:09:13
Da ste blize  smiley142 smiley113
Odg: Kotlić By: kico Date: 02 Avgust 2010, 05:10:40
ak je sta ostalo smiley114 smiley116
Odg: Kotlić By: emo vasilev Date: 02 Avgust 2010, 18:48:54
Abre Vale , kakva je ova velika kasika gde si uzeo ? :cheesy:
Odg: Kotlić By: Vale Date: 02 Avgust 2010, 21:28:55
Pojelo se brzo,Emo na naske to je varjaca,time me baka tukla kad sam bio mali.
Odg: Kotlić By: DYNABLASTER Date: 02 Avgust 2010, 23:57:57
tuchani je naj valjda, a i drzi chorbicu dugo vrelu i ljutu uf aaaaaaaaaaaaaaaaa :lol:
Odg: Kotlić By: pikeman Date: 09 Avgust 2010, 14:16:18
Za riblji paprikaš emajlirani je :ok: .


Odg: Kotlić By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 09 Avgust 2010, 18:44:15
upravu si ja imam svakojakih ali emajlirani je zakon   :takoje:  lak za održavanje a paprikaš se nestigne ohladit  :no: pogotovo ako je  :ok:
Odg: Kotlić By: apatinac Date: 09 Avgust 2010, 18:59:17
nemenjam bakarni ni po koju cenu  :bye:
Odg: Kotlić By: Hemingway Date: 21 Avgust 2010, 14:06:39
i ja imam emajlirani ...i još je čist ko suza ...nažalost ... :sad:
Odg: Kotlić By: kico Date: 23 Avgust 2010, 04:50:15
 emajlirani  :tongue: :tongue:
Odg: Kotlić By: samer Date: 10 Decembar 2010, 22:04:52
Po meni svi kotlici su dobri probao sam da kuvam u emajliranom, prohromskom i aluminijumskom kotliću, a po nekima aluminijumdki kotlić je najbolji za takmicenja.
Odg: Kotlić By: Hemingway Date: 11 Decembar 2010, 14:05:38
imam ja i aluminijski dugo ga nisam koristio
ali znam da je u njemu brzo bilo gotovo sta god da smo kuhali
malo mi smeta oblik  izgleda kao Oranije za cvarke topiti  :sad: