Odg: Kotlić By: Vale Date: 01 Avgust 2010, 21:03:13
Baki bio majstor,ja sam samo uzivao u ukusu.
Odg: Kotlić By: OLOVO Date: 01 Avgust 2010, 21:06:17
a ja sam sada gladan kao hijena...
Odg: Kotlić By: smuki Date: 01 Avgust 2010, 21:08:00
ima jos takvijeh
Odg: Kotlić By: Vale Date: 01 Avgust 2010, 21:09:13
Da ste blize
Odg: Kotlić By: kico Date: 02 Avgust 2010, 05:10:40
ak je sta ostalo
Odg: Kotlić By: emo vasilev Date: 02 Avgust 2010, 18:48:54
Abre Vale , kakva je ova velika kasika gde si uzeo ?
Odg: Kotlić By: Vale Date: 02 Avgust 2010, 21:28:55
Pojelo se brzo,Emo na naske to je varjaca,time me baka tukla kad sam bio mali.
Odg: Kotlić By: DYNABLASTER Date: 02 Avgust 2010, 23:57:57
tuchani je naj valjda, a i drzi chorbicu dugo vrelu i ljutu uf aaaaaaaaaaaaaaaaa
Odg: Kotlić By: pikeman Date: 09 Avgust 2010, 14:16:18
Za riblji paprikaš emajlirani je
.
Odg: Kotlić By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 09 Avgust 2010, 18:44:15
upravu si ja imam svakojakih ali emajlirani je zakon
lak za održavanje a paprikaš se nestigne ohladit
pogotovo ako je
Odg: Kotlić By: apatinac Date: 09 Avgust 2010, 18:59:17
nemenjam bakarni ni po koju cenu
Odg: Kotlić By: Hemingway Date: 21 Avgust 2010, 14:06:39
i ja imam emajlirani ...i još je čist ko suza ...nažalost ...
Odg: Kotlić By: kico Date: 23 Avgust 2010, 04:50:15
emajlirani
Odg: Kotlić By: samer Date: 10 Decembar 2010, 22:04:52
Po meni svi kotlici su dobri probao sam da kuvam u emajliranom, prohromskom i aluminijumskom kotliću, a po nekima aluminijumdki kotlić je najbolji za takmicenja.
Odg: Kotlić By: Hemingway Date: 11 Decembar 2010, 14:05:38
imam ja i aluminijski dugo ga nisam koristio
ali znam da je u njemu brzo bilo gotovo sta god da smo kuhali
malo mi smeta oblik izgleda kao Oranije za cvarke topiti