Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 12345678910111213141516171819202122232425262728
Odg: Kotlić By: dragan2006 Date: 21 Jun 2015, 21:46:34
Ma dajte, pustite čoveka, Vlado kotlić ti je prva liga, kao i iguana!
Odg: Kotlić By: VladimirR Date: 22 Jun 2015, 09:27:53
Au momci, lepo zborite  :lol: @Ibanez, isto mi je prošlo kroz glavu!
 hvala Dragane!
Odg: Kotlić By: specialized Date: 02 Avgust 2015, 04:04:00
Ponocni kotlic  :rolleyes:



Odg: Kotlić By: KOSAVA Date: 02 Avgust 2015, 17:30:54
Da se pohvalim kupio sam metalčev kotlić od 10 litara.
Pošto na ovom kotliću nema preklopna ručka, već ova tri lanca koja daju odličan balans, zanima me, da li je problem skinuti kotlić sa pripremljenom kolopm, obzirom da nema preklopnu ručku?  :huh:
(Klikni za prikaz.)
(Klikni za prikaz.)
(Klikni za prikaz.)
(Klikni za prikaz.)

Imenjače ko te nagovori da kupiš taj lavor sa lancima :lol:.  Podseća me na one cvetnjake iza, okači i njega na terasu sve sa zemljom i nekim cvećem :cheesy:,  a kupi klasičan metalčev bakrač emajlirani. :lol: smiley033












Odg: Kotlić By: VladimirR Date: 03 Avgust 2015, 08:29:22
Nagovorio me brat, koji radi u Metalcu!
Odg: Kotlić By: ellesar Date: 03 Avgust 2015, 11:43:09
Ma ne,  kotlić je ok i služiće lepo,  samo je malo nezgodno kada ga stavljaš na sto,  lanci i to. Mada nije ni to neki problem,  lepo se zamota oko kotlića. 
Ja sam sad u poteri za jednim većim šeširom,  dušu dao za gulaše.
Odg: Kotlić By: mi-ne Date: 03 Avgust 2015, 12:43:58
Kada trazis savet za kotlic nekoga `ko radi u kuhinji dobijes savet za kotlic sa manje metala, a kada trazis savet od nekoga `ko radi u metalcu preporuci ti onaj sa vise metala. :tongue:
Ljudi se pale na metal i to tako i treba da bude.  :ok:
E sad... mozemo da postavimo ono vecito pitanje dali je bolje imati brata ili sestru, ali ovo nije mesto za to. :lol:
Odg: Kotlić By: Sax Date: 22 Oktobar 2015, 12:16:28
Odlučio sam koji kotlić da uzmem obzirom da sam celu temu pročitao. Izbor je pao na metalčev kotlić. Ako su tačne informacije iz novina iz njihovog kataloga,sada su neke metalčeve stvari na akciji pa eto čisto da znate. Ja ću uzeti kotlić od 26cm.Taj je 9 litara a meni manji odgovara,jedino bih vise voleo da je plavo beli a ne crn al ok.... On je sada na akciji 1280 din ako je tačan katalog....

Odg: Kotlić By: ellesar Date: 22 Oktobar 2015, 12:31:32
Moram i ja uzeti veći,  ukrali mi, i baš mi fali.  Metalčeve koristim godinama,  decenijama čak.  Po meni najbolji.

Послато са K012 уз помоћ Тапатока


Odg: Kotlić By: Sax Date: 22 Oktobar 2015, 12:46:26
Ovaj veći je sad 1800 din,snizen sa 2500 a ovaj sto ja hoću,izgleda nije snižen tj. u katalogu njihovom iz novina jeste a na sajtu nije. Meni u suštini treba kotlić za 4 osobe a maksimalno 6 jer nemam cirkulaciju većeg društva pa bi mi veći više stajao nego što bi ga koristio. Ni sam ne znam da li mi je i ovaj od 26cm/9l velik. Upravo krećem do prodavnice pa ću videti. Glupo mi je da u ovom većem od 28cm/11l spremam jelo za 4 osobe,mislim da nije to to...poluprazan kotlić.....
Odg: Kotlić By: meda Date: 22 Oktobar 2015, 14:05:58

 Uzmi taj od 11 litara nije veliki veruj mi imam ga
Odg: Kotlić By: Sax Date: 22 Oktobar 2015, 14:59:58
Evo uzeo sam. Ipak je akcija i za manji. 1280din.Malo mi deluje tanji emajl ali koliko ću ga ja koristiti,trajaće...
@Medo,veruj mi,i ovaj ću ređe koristiti a kamoli veći  ali razumem te šta mi kažeš. Bože zdravlja pa da se društvo proširi na dva kotlića.....


                         

Odg: Kotlić By: ellesar Date: 22 Oktobar 2015, 16:11:04
Lep. Lepa boja.  Neka te dugo služi,  a hoće :cheesy:

Послато са K012 уз помоћ Тапатока


Odg: Kotlić By: meda Date: 22 Oktobar 2015, 20:47:05

 Hoce sigurno, samo pazi da ga ne otuces sa unutrasnje strane (pazi i sa spoljne  :cheesy:) jer onda postaje neupotrebljiv, zagoreva. A probaj da u njemu skuvas paprikas po Pikemanovom receptu od samo 3 kg ribe sa pripadajucom vodom i ostalim, videces da ce biti kriticno
Odg: Kotlić By: pikeman Date: 22 Oktobar 2015, 20:52:35
Imam tri "Metalac" kotlića, mali (koji se više ne proizvodi), srednji i veliki. Mali je za kuvanje paprikaša do 2 kg ribe, srednji do 3 kg a najveći do 4 kg. Kada se ubace svi sastojci nivo vode bude do gornjeg unutrašnjeg prstena što je neka granica da paprikaš ne bi iskipio kada prokuva.