Odg: Kotlić By: ellesar Date: 08 Januar 2013, 17:10:51
Ma ako nadjes kao ovaj sto je kosava gore okacio, to ti je prava stvar....po 20 godina traje iako je jeftin, ma neznam ako je 20 evra max. A,lepo kuvati u njemu, lako ga odrzavati......ma kazem, imam svaki moguci kotlic, ali 98% kuvam u bas takvom.
Mozes i one bakrenjake, evo vidi apatinac ima, vidi mu avatar.....40 godina

stariji od mene

Odg: Kotlić By: genjura Date: 08 Januar 2013, 21:16:09
a gde nabaviti onakav kao košavin

Odg: Kotlić By: kviskons Date: 08 Januar 2013, 21:19:57
Ja bih rekao da je to Metalac - G.Milanovac.
Moj je takav.

Odg: Kotlić By: srdjo_ Date: 08 Januar 2013, 21:25:18
Citat: genjura poslato 08 Januar 2013, 21:16:09
a gde nabaviti onakav kao košavin 
E pogledacu ja onaj sto smo gledali kroz izlog, sad me podseti ..
Odg: Kotlić By: heheo Date: 08 Januar 2013, 21:27:29
Citat: genjura poslato 08 Januar 2013, 21:16:09
a gde nabaviti onakav kao košavin 
http://www.metalac.com/pgs/sr/proizvodi/?catid=83samo što je crni, ali emajlirani jeste
Sad, koja prodavnica Ti je najbliža (ko i meni)...
Odg: Kotlić By: ellesar Date: 08 Januar 2013, 23:29:16
Jeste Metalac pravi ove kotlice, mislim da KTC kod vas ima saradnju sa njima

Ako ne, ima u Apatinu Metalac radnja, a i u Somboru, pa ako dolazite za papriku

Ma nema veze sto je crn, ja imam jedam crn spolja, crn izunutra, emajliran....i meni bilo cudno, al bio na rasprodaji u metalcu za 6 jura ga uzeo

kako odoliti....neko skuplja marke, neko znacke, a ja kotlice

Odg: Kotlić By: KOSAVA Date: 08 Januar 2013, 23:56:55
Citat: meda poslato 07 Januar 2013, 19:35:42
Zbilja, kad rece garav, negde sam cuo da kotlic ne peru spolja, samo iznutra, da li neko nesto zna o tome, malo mi je to 
Medo, kako da se pere iznutra, kad se svaki dan kuva novi paprikas

Odg: Kotlić By: meda Date: 09 Januar 2013, 08:27:10
E pa sad ... baš svaki dan

Odg: Kotlić By: apatinac Date: 09 Januar 2013, 11:11:28
Pa recimo riblji restorani i čarde. Morali bi zaposliti osoblje samo za spoljno pranje kotlića ...

Odg: Kotlić By: ellesar Date: 09 Januar 2013, 12:17:44
Kad probas iz garavog, nes` ga vise prati

Odg: Kotlić By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 09 Januar 2013, 18:38:01
Bogme si u pravu ja sam prao svoga poslje svakog kuhanja kad sam vidio Adminov garavi više neperem izvana nekako mi je draže ga kuhat u garavom i kao da mi malo bolji okus daje

Odg: Kotlić By: juzba Date: 10 Januar 2013, 12:44:22
Nikad nisam skuhao nijedan, al svakim otvaranjem ove stranice sam bliže tome

Odg: Kotlić By: Duduk Date: 10 Januar 2013, 13:43:39
Ma najbolji je kad je cist bakar bez dimenzija.

Odg: Kotlić By: genjura Date: 10 Januar 2013, 17:26:09
ma ja sam se juzba naoštrio ko malo majmunče
Odg: Kotlić By: meda Date: 10 Januar 2013, 19:07:27
Momci krenite sto pre, mnogo propustate
