Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 1234567891011121314151617181920212223242526272829303132
Odg: Kotlić By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 21 Decembar 2009, 21:08:14
25 litara je manje burence ja ga imam nisam ga slikao al sada ću morati napravljen je vrhunski  :ok: kuham u njemu kada veće količine kuham ,lak je za održavanje i vrlo zahvalan samo problem je doći do njega  :smiley:
Odg: Kotlić By: ssrki Date: 21 Decembar 2009, 22:12:30
Niko mi nije napisao sta mislio o onom kotlicu sto sam ostavio link...
Da cujem neko misljenje :bye:
Odg: Kotlić By: Zex Date: 21 Decembar 2009, 22:16:26
:ok: odlican
Odg: Kotlić By: makka Date: 21 Decembar 2009, 22:29:12
20 litarska je bacva koju ja trazim, ajmo reci da je to 16 litarska posuda, naruci i cekam je. inace ona od 30 litara je vec u posjedu i u nju stane 25-26 litara odokativnom metodom, ipak bolje je malo manje staviti jer ne baca van kada vrije ;), kada dodje ta od 20 bit cu kompletiran za vece i manje dogadjaje  :cheesy:
Odg: Kotlić By: NEBO Date: 22 Decembar 2009, 15:50:02
Moj Matori, kad se selio iz Baranje pre jedno četres godina poneo i kotlić. Naravno da je najbolji bakarni i po mogućstvu kalaisani ali ne mora. Zašto bakarni, pa zbog provodljivosti toplote što je jako bitno kod kuvanja paprikaša jer on  mora stalno da jako vri. Da je bakar štetan to su gluposti, spada u plemenite materijale, ćale se kleo da je Madžare video kako jednom rukom podižu bakarni kotlić sa vatre kad je papraš gotov, poduhvatajući ga odozdo i tako ga spuste na sto. BTW kotlić mora biti ovalan odozdo. E sad da ostane paprikaš da prenoći u kotliću pa da sad tu bakar ispušta  neke slobodne radikale, anjone i katjone, to nam se jos nije desilo ... mislim da prenoći :rolleyes:
Odg: Kotlić By: ramplinstinski Date: 22 Decembar 2009, 19:06:55
Bakarni kotlic je MAMA  :takoje: :thumbup: :takoje:
Odg: Kotlić By: budens72 Date: 22 Decembar 2009, 19:13:01
Svaki je dobar...samo nek se krčka u njemu...
Odg: Kotlić By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 22 Decembar 2009, 19:22:15
Bakarni pa kalaisani  :huh: takav nisam vidjel još ako je bakarni onda je bakarni vidio sam ove novokomponovane iz vana bakar a unutra pocinčan fuj zgadio mi se kotlić naveo sam već da ljudi od vajkada kuhaju u bakrenim kotlićima i niko nije umro od toga koliko se zna mismo se promjenili i izmišljamo barut :takoje:

A evo i mog od burića od piva 25 litara
Odg: Kotlić By: Zex Date: 22 Decembar 2009, 20:03:09
Bakarni, pa kalaisani iznutra :takoje:, ako ih nisi video, nemoj da ih kudis. To nije novotarija, odvajkada su takvi i izgledaju vrlo lepo, a u njima se jos lepse kuvaju specije  :ok:. Ja koristim prohromski jer je jeftinija varijanta  smiley033
Odg: Kotlić By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 22 Decembar 2009, 20:08:06
Nisam to vidio ozbiljno daj neku fotku da vidimo zanima me kažem što sam vidio bakar a iznutra pocinčan a košta suho zlato mislim nekih 70 evra a oblik užas da glava boli
Odg: Kotlić By: Zex Date: 22 Decembar 2009, 21:41:35
Evo panonac www.cuprumns.co.rs inace u Bgd. ima jos jedna(poslednja) kazandzijska radnja u bul. Kralja Aleksandra (negde kod vuka). Sto se cene tice, bakarni kotlici su najskuplji... e sad sta je stvarno najbolje... Meni su posebno simpaticni bakraci za serviranje riblje corbe, od 2-3 l. To cu jednog dana da kupim obavezno.
Odg: Kotlić By: Damir Date: 22 Decembar 2009, 22:02:35
ljudi jeli se dogovoriste koji je kotlić najbolji  :cheesy:
Odg: Kotlić By: Zex Date: 22 Decembar 2009, 22:20:56
Pun  smiley116
Odg: Kotlić By: smuki Date: 22 Decembar 2009, 22:21:23
Uf Panonac,bakar se nemoze cinkovati,moze se samo jako lose okalaisati,
a sto se njegove plemenitosti tice-Cu je otrovan al to potrazite u
enciklopediji,a tvoje burence  :thumbup: prva liga i netreba ti bolje
Odg: Kotlić By: Damir Date: 22 Decembar 2009, 22:22:55
istina pa bijo on emajlirani bakreni ili prokrom važno da je on pun