Odg: Pržena riba By: KOSAVA Date: 25 Februar 2013, 23:41:03
Nije vrbovina, ali dobro cvrci.

Odg: Pržena riba By: baca68 Date: 26 Februar 2013, 00:12:21
...ajd sto cvrci nego moralo i
da se zaliva.. kuku po sto bas pivom? zafalilo beloga za spricer???' kosava ovo si garant na masti przkao kad ovako lepo izgleda
Odg: Pržena riba By: KOSAVA Date: 26 Februar 2013, 16:53:11
Baco, nije mast

nego ulje od grozdja.

Odg: Pržena riba By: baca68 Date: 26 Februar 2013, 23:37:45
...ko zna zna....
Odg: Pržena riba By: juzba Date: 26 Februar 2013, 23:45:00
Nedavno sam pekao uklije, prste da poližeš

Odg: Pržena riba By: baca68 Date: 26 Februar 2013, 23:51:06
... jel sas mas?????????????
Odg: Pržena riba By: paradizo Date: 27 Februar 2013, 03:36:31
Citat: KOSAVA poslato 25 Februar 2013, 23:41:03
Nije vrbovina, ali dobro cvrci.

Hebi ga Kosava,na dva trenutka sam osetio miris ribe??Kako para krene na gore ja osetim miris ribe,eto sta je sugestija,cudo jedno.Veruj mi da se ne zezam
Odg: Pržena riba By: ellesar Date: 27 Februar 2013, 07:16:57
Citat: juzba poslato 26 Februar 2013, 23:45:00
Nedavno sam pekao uklije, prste da poližeš 
Dok mi se dalo da ih mlatim kedericom pa posle 2 sata cistim i ja sam ih spremao ko girice, al vise mi se neda :)
Odg: Pržena riba By: laki22 Date: 27 Februar 2013, 07:41:49
Citat: KOSAVA poslato 26 Februar 2013, 16:53:11
Baco, nije mast
nego ulje od grozdja. 
od kostica grozdja...
Odg: Pržena riba By: baca68 Date: 27 Februar 2013, 22:36:12
Zezate guster vuka? Ulje od grozdja a? Za preliv krilce od slepog misa itd!? Neka, neka i treba da se zna kuj vozi traktor, a kuj otvara kapiju...
Odg: Pržena riba By: alexdja Date: 27 Februar 2013, 23:00:01
He, he

Ma ne zezaju te...
Ulje od koštica grožđa, izuzetna stvar, zdravija od ostalih (kažu), a ne pregori tako lako i u salati je perfektno, nema nikakav šmek...
Preporuka!

Odg: Pržena riba By: baca68 Date: 27 Februar 2013, 23:04:01
A ja se kao lozim da sam neki kuvar...pocrveneh od sramote...pa vukovi valjda zato i sluze...da se uci od onih koji znaju vise...
Odg: Pržena riba By: KOSAVA Date: 28 Februar 2013, 00:35:16
Tu smo da pomognemo.

Ulje ima da se kupi u svim vecim marketima pokusaj jednom neces se pokajati.
Odg: Pržena riba By: baca68 Date: 28 Februar 2013, 01:06:01
Probam kolko sutra...probao sam na palminom ulju, bio sam zadovoljan mada mast je mast. Od gude naravno. Za vikend dobijam par kila od mangulice, pa ce fileti od 4 komada mrena kilajki da se prznu ,jedan na jedan i u grozdjanom ulju i u mangulica-masti. Pa da ocenim....
Odg: Pržena riba By: alexdja Date: 28 Februar 2013, 08:30:54
Ma bolje je prženje ribe na masti...
Moja preporuka se odnosila na ulje, kad se nema mast ili generalno umesto suncokretovog ulja upotrebljavati ovo...
A riba i krofna idu na mas'...
