Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 1234567891011121314151617181920
Odg: Pržena riba By: KOSAVA Date: 25 Februar 2013, 23:41:03
Nije vrbovina, ali dobro cvrci. :lol:  smiley033


Odg: Pržena riba By: baca68 Date: 26 Februar 2013, 00:12:21
...ajd sto cvrci nego moralo i
da se zaliva.. kuku po sto bas pivom? zafalilo beloga za spricer???' kosava ovo si garant na masti przkao kad ovako lepo izgleda
Odg: Pržena riba By: KOSAVA Date: 26 Februar 2013, 16:53:11
Baco, nije mast  :no:  nego ulje od grozdja. smiley033
Odg: Pržena riba By: baca68 Date: 26 Februar 2013, 23:37:45
...ko zna zna....
Odg: Pržena riba By: juzba Date: 26 Februar 2013, 23:45:00
Nedavno sam pekao uklije, prste da poližeš :ok:
Odg: Pržena riba By: baca68 Date: 26 Februar 2013, 23:51:06
... jel sas mas?????????????
Odg: Pržena riba By: paradizo Date: 27 Februar 2013, 03:36:31
Citat: KOSAVA poslato 25 Februar 2013, 23:41:03
Nije vrbovina, ali dobro cvrci. :lol:  smiley033


Hebi ga Kosava,na dva trenutka sam osetio miris ribe??Kako para krene na gore ja osetim miris ribe,eto sta je sugestija,cudo jedno.Veruj mi da se ne zezam
Odg: Pržena riba By: ellesar Date: 27 Februar 2013, 07:16:57
Citat: juzba poslato 26 Februar 2013, 23:45:00
Nedavno sam pekao uklije, prste da poližeš :ok:

Dok mi se dalo da ih mlatim kedericom pa posle 2 sata cistim i ja sam ih spremao ko girice, al vise mi se neda :)
Odg: Pržena riba By: laki22 Date: 27 Februar 2013, 07:41:49
Citat: KOSAVA poslato 26 Februar 2013, 16:53:11
Baco, nije mast  :no:  nego ulje od grozdja. smiley033

od kostica grozdja...
Odg: Pržena riba By: baca68 Date: 27 Februar 2013, 22:36:12
Zezate guster vuka? Ulje od grozdja a? Za preliv krilce od slepog misa itd!? Neka, neka i treba da se zna kuj vozi traktor, a kuj otvara kapiju...
Odg: Pržena riba By: alexdja Date: 27 Februar 2013, 23:00:01
He, he  :cheesy:

Ma ne zezaju te...


Ulje od koštica grožđa, izuzetna stvar, zdravija od ostalih (kažu), a ne pregori tako lako i u salati je perfektno, nema nikakav šmek...

Preporuka! smiley033
Odg: Pržena riba By: baca68 Date: 27 Februar 2013, 23:04:01
A ja se kao lozim da sam neki kuvar...pocrveneh od sramote...pa vukovi valjda zato i sluze...da se uci od onih koji znaju vise...
Odg: Pržena riba By: KOSAVA Date: 28 Februar 2013, 00:35:16
Tu smo da pomognemo. :ok: Ulje ima da se kupi u svim vecim marketima pokusaj jednom neces se pokajati.  :no: smiley033
Odg: Pržena riba By: baca68 Date: 28 Februar 2013, 01:06:01
Probam kolko sutra...probao sam na palminom ulju, bio sam zadovoljan mada mast je mast. Od gude naravno. Za vikend dobijam par kila od mangulice, pa ce fileti od 4 komada mrena kilajki da se prznu ,jedan na jedan i u grozdjanom  ulju i u mangulica-masti. Pa da ocenim....
Odg: Pržena riba By: alexdja Date: 28 Februar 2013, 08:30:54
Ma bolje je prženje ribe na masti...

Moja preporuka se odnosila na ulje, kad se nema mast ili generalno umesto suncokretovog ulja upotrebljavati ovo...

A riba i krofna idu na mas'...  :ok: :cheesy: