Odg: Pržena riba By: mihabg Date: 03 Novembar 2014, 21:12:23
Lepo to izgleda


Pa bre stuja je predator, hrani se pretezno ribom i kao i smudj nema masnocu..Zato je i ukusna , a nema ni puno kostiju , pogotovo u toj velicini 4.7 kg

Ima poprecne male kosti u jednom delu ali ni one nisu male kad je tolika !
Inace stuka je vrlo cenjena riba u Francuskoj recimo (vise od smudja) , i majstori je na suvo isfiletiraju za 5 min. i onda te iskidaju u restoranu od cene

Samo kanalske ponegde znaju da malo smrduckaju, ali meso je ukusno i suvo.
Prijatno !
Odg: Pržena riba By: ellesar Date: 04 Novembar 2014, 07:09:44
Auh, pecena stuka
Ove godine je nisam ni primirisao

Odg: Pržena riba By: VladimirR Date: 04 Novembar 2014, 08:58:33
Riba je stvarno

ova je Drinska
Odg: Pržena riba By: mihabg Date: 04 Novembar 2014, 14:38:53
to je ta prava , ona se u cistijoj vodi umiva , nego ja sa cesme u Bg ;)

Nego, da se mi drzimo teme ...

Odg: Pržena riba By: VladimirR Date: 04 Novembar 2014, 15:10:04
Tako je Miha,

Evo, sve do kancelarije čujem kako cvrči

Odg: Pržena riba By: nadal Date: 23 Januar 2017, 17:06:03
koji oslic je onaj pun kostiju hoki ili hek?
Odg: Pržena riba By: Milan.M Date: 24 Januar 2017, 11:17:01
Ma nema nijedan kosti, Hek je svetliji a Hoki tamniji (cini mi se), samo imas filete i one bez glave. Meni mnogo ukusniji ti bez glave i tamniji.
Odg: Pržena riba By: nadal Date: 24 Januar 2017, 13:18:58
jedan je jezivo pun tankih kostiju
Odg: Pržena riba By: Milan.M Date: 24 Januar 2017, 15:10:01
Nisam znao, prvi put cujem
Odg: Pržena riba By: VladimirR Date: 27 Mart 2017, 17:29:44
Posto mi je svakog vikenda preko glave pecenja. Ovaj vikend bez svirke, pa sam resio da przim pastrmku.


Odg: Pržena riba By: vvuukk Date: 28 Mart 2017, 00:36:30
so, biber ,senf i glavica gnječenog češnjaka...danas istrljam ribu sa smjesom,sutra za ručak pečem...brašno i još soli (ako treba )...puno,puno ukusnija riba...
Odg: Pržena riba By: zex.raseta Date: 14 Avgust 2017, 20:25:52
Jedna baba od pre pola sata


Odg: Pržena riba By: mihabg Date: 16 Avgust 2017, 12:03:35
Njami, ki uslikana !
Odg: Pržena riba By: limovac74 Date: 02 Septembar 2017, 13:14:49
Sveža freshwater orada ,princeza tiganja

. Kajmak uz ribu obavezno

.

Odg: Pržena riba By: zex.raseta Date: 12 Septembar 2017, 17:54:37
Ono kad se nameracis na sveze girice a ne ide....

.Zaboravis na njih uz Uzo i pricu. Napravis ' duvan cvarke ' i shvatis da je extra

. Onda i drugu turu isto tako

.
